Vi tilbyder den nyeste teknologi og den bedste rådgivning og service på markedet.
Start din gratis og uforpligtende prøveperiode allerede i dag.

Bestil din uforpligtende prøveperiode her

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende prøveperiode på 30 dage, hvor du kan tage dine høreapparater med hjem og prøve dem i vante omgivelser. Vores hørespecialister foretager en grundig høreprøve for at finde ud af, hvilke høreapparater der passer bedst til dig.

Du får mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i hverdagssituationer, så du kan mærke, hvordan høreapparaterne vil forbedre din lytteoplevelse i dine daglige aktiviteter. Det giver dig mulighed for at genopdage lyde, som du tidligere har misset.

Hvad kan du forvente i prøveperioden?

Vi tilbyder i vores gratis og uforpligtende prøveperiode:

  • Gratis høreprøve af en af vores professionelle, oticon-certificeret hørespecialister

  • Høreapparater med den nyeste og mest avanceret teknologi på markedet

  • Vores hørespecialister vil gennem prøveperioden hjælpe og rådgive dig for at sikre, at du oplever lyd af højeste kvalitet

*
*
*

Små høreapparater kan gøre en stor forskel for dig

Vores nye høreapparater er mere end bare høreapparater. De er designet til at understøtte den måde, hvorpå hjernen får lyd til at give mening, så de leverer fremragende taleforståelse med mindre indsats i støjende omgivelser. Du får således det bedste af begge verdner med vores nye høreapparater: design og avanceret teknologi.

Har du allerede høreapparater?

Hvis du allerede har høreapparater, men du ikke synes, at du opnår de resultater, som du forventede, så kan vi hjælpe dig med at revurdere din hørelse og give dig en ny og bedre løsning. Vi anbefaler, at du får din hørelse testet mindst én gang om året.

Bestil en gratis høreprøve i dag få en gratis prøveperiode på 30 dage