Oticon Opn™

En helt ny type høreapparat

Oticon Opn ændrer måden, som traditionelle høreapparater fungerer på. Høreapparatet leverer lyd fra dine omgivelser i 360° og støtter måden, som hjernen naturligt opfatter lyd.

Hvordan er Oticon Opn anderledes?

En verden til forskel

Få indblik i hvordan Oticon Opn fungerer i komplekse lyttesituationer, hvor brugeren får adgang til lydmæssige detaljer, der giver hjernen naturlige forhold at kommunikere ud fra. Se videoen herunder. 

[div style="width:100%; height:0; position: relative; padding-bottom:56.26794258373206%"][iframe id="videoplayer" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?showDescriptions=0&source=site&photo%5fid=13880563&token=57b16f4244ac8657a3539c9ea3e195af&autoPlay=1" style="width:100%; height:100%; position: absolute; top: 0; left: 0;" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe][/div]
video play image

Prøv Oticon Opn™ gratis

Fordelene ved en åben lydoplevelse er nemmest at forstå, når du selv prøver den. Besøg en af vores høreklinikker og oplev alle fordelene i en prøveperiode på 30 dage.

 

Bestil en gratis høretest     Ring mig op

Gammel verden vs. Opn verden

Traditionelle høreapparater giver et smalt lydbillede. De isolerer én taler og undertrykker lyden fra den resterende del af dine omgivelser. Oticon Opn scanner dit lydmiljø 360° for at identificere, hvor lydene kommer fra. Det betyder, at du kan nyde et større og mere naturligt lydbillede. 

Old technology
Focuses on one speaker,
suppresses all others.
New Opn technology
Opens up the listening environment
so you hear multiple speakers.
drag nothing drag1 drag2
arrow
360-sound-960x634

Hjælper din hjerne med at opfatte naturlig lyd 360°

Vi hører med vores hjerner. Derfor er Oticon Opn designet til at støtte den måde, vores hjerne er vant til at arbejde på - med et lydfelt på 360°. Oticon Opn er det første høreapparat, som er hurtigt nok til at følge dynamikken 360° rundt om dig. Det scanner dit naturlige lydfelt 100 gange i sekundet for at skelne mellem de forskellige lyde og reducere uønsket støj.

Din verden føles mere åben, når du får et komplet lydfelt. Det giver hjernen mulighed for at fortolke informationer omkring dig på en helt naturlig måde.

multiple-speakers-960x634

Åbner op for flere stemmer på én gang

Med Oticon Opn er alle lyde i dine omgivelser konstant tilgængelige. Ved at bevare det naturlige lydfelt, giver høreapparaterne en rig, meningsfyldt oplevelse, der gør hjernen i stand til at vælge, hvad den vil fokusere på.

I stedet for kun at være i stand til at fokusere på det, du kigger på, kan du hele tiden skifte fokus, til det du bevidst eller ubevidst finder vigtigt. Din hjerne kan tilmed lettere skelne mellem forskellige stemmer i støjende omgivelser.

brainhearing-960x634

Hør bedre og husk mere - med mindre anstrengelse 

Ved at støtte den måde hjernen naturligt opfatter lyd, reducerer Oticon Opn anstrengelser i lyttesituationer uanset, om de er støjende eller ej. Det betyder, at du bruger mindre energi på at lytte og følge med i, hvad der sker i omgivelserne omkring dig, da hjernen opfatter lydfeltet helt naturligt. Det efterlader dig med mere overskud til det, der betyder noget for dig.

Du kan med Oticon Opn opnå 30%* bedre taleforståelse. Du skal anstrenge dig 20% mindre for at høre, hvad der bliver sagt. Det efterlader 20% ekstra kapacitet til at huske samtaler og oplevelser.

*Sammenlignet med Alta2 Pro

wirelessly-connects-960x634

Trådløs forbindelse til andre enheder

Du kan styre dit Oticon Opn™ høreapparat med hjælp fra Oticons egen Oticon On-app på din iPhone eller Android-telefon. Herfra kan du justere lydstyrken, skifte program samt kontrollere batteriniveauet på dine høreapparater. Du kan også høre radio, TV og lyde fra din computer direkte i apparaterne.

Oticon Opn™ er verdens første internetforbundet høreapparat. Det betyder, at du kan oprette forbindelser til andre internetbaserede enheder ved hjælp af Otion On-appen. Vil du have besked i i høreapparaterne, når der er nogen ved døren? Vil du have, at lyset automatisk tænder, når du tænder dine høreapparater? Mulighederne vokser konstant i takt med, at flere og flere enheder i vores hjem bliver forbundet til internettet.

 
.

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter