COVID-19: Gældende retningslinjer fra 29.11.21
Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, hvorfor det er et krav, at alle besøgende i vores klinikker enten skal bære mundbind, visir eller have gyldigt coronapas. Hvis du oplever symptomer på coronavirus, vil vi bede dig om at kontakte os på 70 400 200, så vi kan finde en ny tid. 

Her på siden kan du læse om priser på høreapparater, hvilke tilskud du kan få, samt hvordan din lokale hørespecialist kan hjælpe dig med at finde de høreapparater, der passer til dine ører, din livsstil og dit budget.

Når du køber høreapparater hos Audika, får du bl.a.:

  • Fuld garanti og årligt servicetjek i 4 år

  • 30 dages gratis og uforpligtende prøveperiode

  • Personlig service og rådgivning

Bestil tid i nærmeste hørecenter Høre mere om priser

  • Gratis og uforpligtende prøveperiode på 30 dage
  • Fuld garanti i 4 år
  • Markedets bedste produkter fra bl.a. danske Oticon
  • Fleksible betalingsløsninger

Udfyld formularen og hør mere om priser

Indtast dine kontaktinformationer herunder, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.
*
*
*
*

Sammenlign priser på høreapparater

En investering, der giver mening

Hvis du ikke har brugt høreapparater før, kan det virke som en stor beslutning at bestille tid til en høretest. Mange nye høreapparatsbrugere oplever dog, at de får deres liv tilbage, når de begynder at kunne høre igen. Alliér dig eventuelt med en af dine nærmeste, så du har en, der kan støtte dig, hvis du får brug for det.

Når du vælger dine høreapparater, skal du huske, at det er noget, du bruger hver dag. Det er altafgørende for din lytteoplevelse, at du får nogle høreapparater, der passer netop til dine behov, og som er behagelige for dig at have på.

Priserne på vores høreapparater varierer meget. Vi har høreapparater i alle priskategorier, og det er derfor muligt at få et par gode høreapparater, der passer til dig uanset behov og budget. Hos Audika forhandler vi kun markedets bedste høreapparater, så du er sikker på at komme hjem med høreapparater i høj kvalitet uanset pris. Derudover benytter vi os udelukkende af det nyeste audiologiske udstyr. Du har mulighed for at prøve forskellige høreapparater gratis i 30 dage, inden du beslutter dig.

Høre mere om priser

• Fuld garanti og årligt servicetjek i 4 år

• 1 måneds fortrydelsesret

• 2 måneders ombytningsret 

• Markedets bedste produkter

• Gode priser på høreapparater

• Erfarne Oticon-certificerede hørespecialister 

• Hjælp til papirarbejde i forbindelse med ansøgning om tilskud

• Fri service hver dag mellem kl. 12.00 - 13.00 i dit lokale Audika Hørecenter

 

Bestil tid i nærmeste hørecenter

Høreapparater skal først og fremmest vælges ud fra dit behov. Nedsat hørelse er lige så unikt som et fingeraftryk. Moderne høreapparater kan tilpasses individuelt, så det passer netop til de udfordringer, du oplever, og dermed kan hjælpe dig bedst muligt. Hos Audika har vi de bedste specialister på området og den nyeste teknologi til rådighed. Sammen med dig finder vi en skræddersyet løsning, både når det kommer til pris og funktion.

I nedenstående tabel kan du se en sammenligning af priser på høreapparater. De er sat op i kategorier fra Basis til Excellent.

Egenskaber ses i kolonnen til venstre og antallet af stjerner indikerer, hvor god egenskaben er inden for en kategori. Nederst finder du startprisen for egenbetaling indenfor kategorien.

Hør mere om priser

Som du kan se i ovenstående tabel, har prisen på de høreapparater, du vælger, betydning for faktorer såsom lytteforståelse, taleforståelse i støj og hvor meget, du skal anstrenge dig for at lytte i vanskelige lyttesituationer. 

Hos Audika forhandler vi kun høreapparater af høj kvalitet. Du er derfor blandt andet garanteret en god lydkvalitet, selvom du vælger vores billigste høreapparater. 

Dine ønsker til dine høreapparater har betydning for, hvilken prisklasse, du bør gå efter. Hvis du sjældent er til store fester, kan du måske sagtens vælge høreapparater til en billigere pris. Hvis du derimod er meget social, bør du måske gå efter nogle lidt dyrere høreapparater. 

Hos din lokale Audika kan du få vejledning om, hvilke høreapparater, der er de rette for dig og hvilken prisgruppe, du bør gå efter.

Der findes forskellige typer af tilskud til høreapparater, som du kan gøre brug af, så du ikke skal betale fuld pris for dine høreapparater. I Danmark er du eksempelvis berettiget til offentligt tilskud, hvis du vælger at købe høreapparater hos en privat høreklinik.

Udover det offentlige tilskud er der en række andre rabatter og tilskud, du kan gøre brug af. Du kan blandt andet få 15 % rabat på egenbetalingen, hvis du er medlem af Danske Seniorer. Et medlemskab hos Sygeforsikring Danmark kan også berettige dig til tilskud. Tilskuddet afhænger af, hvilken forsikringsgruppe du tilhører.

Vi kan hjælpe dig med at få tilskud og dermed at sænke prisen på høreapparater for dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 400 200 eller lave en henvendelse her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores hørespecialister er altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at vælge de helt rigtige høreapparater. 

Bestil en gratis høretest     Ring mig op

Eller ring til os på 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter