Få rutevejledning

Audika Horsens, Svanes Have

Allégade 1H, st. th.
8700 Horsens
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
8.30 - 13.30
Bestil tid

Oticon-certificeret hørecenter i Horsens

Her på siden kan du læse om, hvordan vi i vores høreklinik i Horsens kan hjælpe dig med at finde den bedste behandling til dit høretab.  

Direkte nummer til høreklinikken i Horsens: 70400210

Vores høreklinik i Horsens er centralt placeret på Allégade 1H, st. th i Horsens, hvilket gør det nemt at besøge os. Vores hørecenter ligger dejligt centralt og har både niveaufri indgang, samt gratis parkering. Når du har parkeret, skal du blot huske din nummerplade, den skal du bruge til at registrere din parkering, når du kommer ind i hørecenteret.

Vi har stor erfaring med behandling af forskellige former for høretab. Men for at vi bedst kan hjælpe dig, så skal vi foretage en høretest. På den måde kan vi identificere dine unikke udfordringer, og med den viden finder vi i fællesskab de høreapparater, der passer til dig. 

Er du i tvivl, om din hørelse fungerer, som den skal? Læs om tegnene på høretab her, eller tag vores online høretest

Når du vælger at købe høreapparater hos Audika i Horsens, er der flere forskellige tilskud, du kan søge. Vidste du eksempelvis, at du kan tage dit offentlige tilskud til høreapparater med over i et privat hørecenter? Det betyder, at du kan springe ventetiden i det offentlige over og selv vælge hvilke høreapparater, du gerne vil have. 
I vores hørecenter i Horsens kan du få hjælp til at danne dig et overblik over de forskellige tilskud til høreapparater, du kan søge om. Vi ved, at offentlige tilskud kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at søge om tilskuddene, så du kan få de bedste høreapparater til dit høretab til den bedst mulige pris.

Har du et ubehandlet høretab, eller er du for nyligt blevet opmærksom på, at din hørelse ikke er, hvad den har været? Så kan du faktisk prøve høreapparater derhjemme i 30 dage helt gratis. Vi forstår, at høreapparater er noget man skal vænne sig til. Derfor er det vigtigt at bruge nye høreapparater i hverdagssituationer i hjemmet for at vide, om det er de rigtige høreapparater. Derfor har vi et tilbud, hvor du prøve nogle af vores nyeste høreapparater derhjemme helt gratis!
Hvis du er interesseret i dette tilbud, kan du enten læse mere om det her på siden, eller spørge i høreklinikken i Horsens.

Har du mistanke om, at du har brug for høreapparater? Så anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høretest hos vores hørecenter i Horsens. Her kortlægger vi din hørelse, og hvis vi vurderer, at du kan have glæde af høreapparater, finder vi i fællesskab med dig den bedste løsning til dine ører og din livsstil. Al snak om din hørelse og de udfordringer du må i forbindelse hermed, sker med dig i centrum. Vi er kun interesseret i at bruge vores ekspertviden indenfor høreapparater og hørelsen til at hjælpe dig bedst muligt.
Høretab opleves mest tydeligt i komplekse lyttesituationer, hvor der er mange lyde, du skal forholde dig til på én gang. Mange mennesker med høretab oplever følgende situationer som udfordrende: 

  • At følge med i samtaler med flere personer, eksempelvis møder på arbejdet eller middagsselskaber

  • At føre en samtale i støjende omgivelser

  • At deltage i sociale aktiviteter uden at blive udmattet.

Vil du gerne have en hurtig indikation på, om du har et høretab, kan du prøve vores online høretest. Vil du helst tale med en høre-ekspert, så kom ned i dit lokale hørecenter i Horsens. Her har vi uddannet og professionelt personale, der kan hjælpe dig med at besvare spørgsmål. 

Når du vælger Audika som dit hørecenter i Horsens, er du sikret de bedste høreapparater på markedet. Moderne høreapparater består af avanceret teknologi, og hvilke høreapparater, du vælger, har stor indflydelse på den oplevelse, du kommer til at få. Det er derfor vigtigt at vi kender din hørelse, og at du kan fortælle om eventuelle udfordringer, eller specifikke behov i din hverdag. Vi finder nemlig de bedste høreapparater til dig, når vi kender dig og din hverdag bedre.

Hos høreklinikken i Horsens forhandler vi kun markedets bedste høreapparater. Vores udvalg er stort, og vi tilbyder høreapparater i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, hvilket gør det nemt for dig at finde netop de høreapparater, der passer til dit høretab og din livsstil. Vi har både in-ear høreapparater, bag-øret høreapparater og genopladelige høreapparater. Når det kommer til, hvilket høreapparat, der passer bedst til dine behov, er det noget vi finder ud af i fællesskab med dig. 

Oticon er et af verdens førende mærker indenfor høreapparater, og vi er hos Audika stolte af at være Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre. At vi er Oticon-certificerede er din garanti for, at du altid får den mest kvalificerede og kompetente rådgivning omkring Oticons produkter, når du besøger et Audika Hørecenter.