Få rutevejledning

Audika Sønderborg

Perlegade 43, st
6400 Sønderborg
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Bestil tid

Audika - Oticon-certificeret hørecenter i Sønderborg

Direkte nummer til Audika Sønderborg: 70 404 211

På Perlegade 43 i Sønderborg finder du vores hørecenter, hvor vores dygtige og servicemindede team står klar til at hjælpe dig med at finde den rette behandling til din hørenedsættelse.

Når vi skal vejlede dig om høreapparater, undersøger vi altid dine ører grundigt og laver en høretest. Når vi kender omfanget af dit høretab, har vi de bedste forudsætninger for at guide dig, så du træffer det bedste valg. 

Ud over en undersøgelse af dine ører, interviewer vi dig også om din hverdag. Dine daglige aktiviteter har nemlig stor betydning for, hvilke høreapparater der passer til dig. Så vi kan vejlede dig bedst muligt er det derfor vigtigt for os at lære dig at kende.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os. Vores telefontid er mandag til torsdag fra kl. 8.00 – 16-00 og fredag fra kl. 8.00 – 15.30. Vi har desuden åben service i høreklinikken mandag-fredag fra kl. 12-13, hvor du er velkommen til at komme forbi med spørgsmål eller akutte reparationer uden at have bestilt tid på forhånd.

Hos Audika i Sønderborg forhandler vi kun de allerbedste høreapparater på markedet. Vi ved, at høretab er et tab i livskvalitet, og med vores store erfaring og viden på området ønsker vi at hjælpe dig med at få en bedre hørelse. 

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark kan vi tilbyde en unik viden om den førende teknologi inden for høreapparater i verden. Oticon høreapparater er nemlig designet til at hjælpe mennesker med høretab. Sammen med dig kan vi finde den løsning, der passer dig og din hverdag bedst.

Når du kommer ind til os, bliver du mødt med et smil af vores søde og kompetente medarbejdere, der alle har samme mål som dig: At finde den bedst mulige løsning til dit høretab. 

Hver sjette voksne menneske oplever høretab i større eller mindre omfang. Jo tidligere et høretab behandles, jo bedre. Det er derfor godt at være opmærksom på tegnene på høretab. Kan du genkende dig selv i et eller flere af udsagnene nedenfor, anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høreprøve hos os.

Tegn på høretab:

  • Jeg har svært ved at høre, hvad andre siger, når der er baggrundsstøj

  • Jeg er begyndt at skrue højere op for mit fjernsyn

  • Jeg har svært ved at høre, hvad andre siger, hvis jeg ikke kigger på dem

  • Jeg opfanger ikke længere lyde som fodtrin og susen i træerne

Vidste du, at du kan få offentligt tilskud til høreapparater, når du vælger et privat hørecenter? Hvis det er første gang, du skal have høreapparater, eller hvis dine eksisterende høreapparater er mere end fire år gamle, kan du få tilskud til høreapparater. 

Udover det offentlige tilskud findes der også andre tilskudsmuligheder, som vi gerne hjælper dig med at få et overblik over.

Susen for ørerne kan skyldes tinnitus og kan være enormt generende i din hverdag. Hvis du oplever susen for ørerne, er der stor sandsynlighed for, at du også har nedsat hørelse. Hele 80% af mennesker, der lider af tinnitus, har nemlig også et høretab. 

Mistænker du, at du har nedsat hørelse, anbefaler vi altid, at du bestiller tid til en høretest hos os. Jo før, der bliver taget hånd om din hørelse, jo bedre. Hvis du samtidig har tinnitus, har vi høreapparater i vores sortiment, der ved hjælp af lydterapi kan lette dine symptomer, så du får de allerbedste forudsætninger for at leve det liv, du ønsker.