Sensorineutral hørenedsættelse

Der findes små hår i det indre ører, som registrerer lyd. Samme sted findes også hørenerven, der transmittere lyd til hjernen. Hvis disse komponenter bliver beskadiget blandt andet i form af støj, sygdom eller den naturlige aldringsproces kan et sensorineuralt høretab opstå. Vi mister alle i løbet af livet gradvist de sensoriske hårceller.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har mistanke om, at nogen du kender, har nedsat hørelse. Vi har en dybdegående viden om alle former for høretab. Vi kan hjælpe dig.

Sensorineural_hearing_loss_768x445

Hvorfor opstår det?

Sensorineural hørenedsættelse er den mest almindelige form for høretab. Det skyldes oftest den naturlige aldringsproces eller overeksponering af støj. Andre årsager omfatter virusinfektioner og andre sygdomme. I de fleste tilfælde er tilstanden permanent, og det er derfor nødvendigt med et høreapparat for at forbedre hørelsen.

 

How-to-treat-sensorineural-hearing-loss

Hvordan behandles sensorineural hørenedsættelse?

Behandlingen afhænger af flere faktorer. I nogle tilfælde kan ordineret medicin lindre symptomerne og reducere inflammation i det indre øre, så lyden bliver mere tydelig. I andre tilfælde, hvor høretabet skyldes beskadigelse af hårceller, vil de fleste have gavn af et høreapparat. Den bedste måde at sikre den mest optimale behandling for dit høretab er at bestille en gratis høretest hos vores dygtige hørespecialister. Derefter kan vi fastsætte graden af din hørenedsættelse og udvikle den bedste løsning til dig.

Bestil en gratis høretest

Hearing-aids-fit-for-any-ear

Høreapparater til ethvert øre

Vi har høreapparater til alle former for nedsat hørelse - lige fra milde og moderate til svære høretab. Vi har modeller, der sidder inde i øret, som er usynlige for omverdenen, og modeller, der sidder diskret bag øret. Vi har en perfekt løsning til dig, uanset hvad dine behov og præferencer er.

Se vores forskellige modeller

Kontakt os

*
*
*
*
Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter