internationalhoereday

Vidste du, at du årligt bør få testet din hørelse – præcis som du også får testet dit syn og blodtryk? 

I anledning af International Høredag sætter vi sammen med WHO fokus på vigtigheden af, at man jævnligt bør få testet sin hørelse. Et høretab kommer ofte snigende, og det er derfor ikke altid, at man bemærker, hvordan høretabet påvirker ens dagligdag og livskvalitet. Det er derfor ofte de pårørende, der bemærker et høretab først. 

Tirsdag den 3. marts slår vi dørene op til alle vores hørecentre i hele landet, når vi inviterer til åbent hus. Alle er velkomne til at komme forbi og få lavet en høretest af vores dygtige hørespecialister. Du får svar på høretesten med det samme. Skulle det ske, at du har nedsat hørelse, tilbyder vi at du gratis og uforpligtende kan prøve et sæt Oticon høreapparater i 30 dage. Du er berettiget til et tilskud fra det offentlige, hvis det er mere end fire år siden, du købte nye høreapparater. I 2020 er tilskuddet på 6.537 kr. for to høreapparater.

Arrangementet er gratis og finder sted i tidsrummet 9.00 – 16.00. Tidsbestilling er ikke nødvendigt. Tilmeld dig vores nyhedbrev her, hvorefter du er med i konkurrencen om 10 gavekort til en luksusbrunch for to personer. Find dit nærmeste Audika Hørecenter her.

Alle er velkomne - vi glæder os til at se dig!