Onsdag den 3. marts er af WHO udnævnt til International Høredag. Dagen markeres i hele verden ved at sætte særligt fokus på høreproblemer - for antallet af høreudfordrede mennesker vokser i hele verden. Også i Danmark, hvor ca. en tredjedel af alle over 60 år, og halvdelen af alle over 85 år, har nedsat hørelse. 

Oticon inviterer i anledningen indenfor til Åbent Hus, som du kan læse meget mere om på siden her.

Vi må på grund af omstændighederne omkring coronavirus tænke alternativt. Derfor er vores åbent hus i alle vores butikker og på vores hovedkontor i Smørum skiftet ud med virtuelt Åbent Hus den 3. marts på International Høredag. 

Audika er en danskejet kæde af Oticon-certificerede hørecentre. Men vidste du, at Audika er ejet af Demant, som er førende indenfor høresund med mere end 100 års erfaring på området? Vores hovedkontor ligger i Smørum, hvor vi blandt andet holder til sammen med Oticon. Alt det kan du blive klogere på den 3. marts. I mellemtiden kan du prøve vores online høretest, så du er sikker på, at du er helt klart til, at vi kan høres ved. 

 

Invitation

I samarbejde Oticon vil vi gerne invitere dig til virtuelt Åbent Hus onsdag den 3. marts

Du kan se arrangementet fra kl. 7.00 den 3. marts lige her. 

Vores koncernchef og administrerende direktør, Søren Nielsen, vil byde velkommen. Du vil få et unikt indblik ind i nogle af de afdelinger, som man ellers ikke får lov at besøge i Oticon.

Vi har lavet nogle film, hvor du får mulighed for at møde nogle af vores kollegaer, som vil fortælle om det store arbejde, der ligger bag, når man skal udvikle et høreapparat. Helt fra forskningsprocessen og videre den lange vej til høreapparatet er produceret og kommer ud på markedet. Og så får du mulighed for at kigge ind i et af vores hørecentre.

Vi håber, at du vil se med! 
Og så håber vi, at vi kan invitere til åbent hus igen i 2022.
På virtuelt gensyn!