Audika – Din ekspert i hørelse

Velkommen til Audika. Vi er de tidligere DIN HØRELSE.
Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye navn Audika. 
Vi ændrer skiltningen på vores facader, men du vil fortsat møde de samme velkendte ansigter og få den personlige betjening, som du er vant til.

Vi ser navneskiftet som en mulighed for at præsentere os på en måde, der er i overensstemmelse med vores medarbejders ekspertise, markedets bedste produkter og vores værdier. Din hørelse er vores ekspertise, og vi vil i samarbejde hjælpe dig på en rejse mod bedre hørelse.

Audika er en kæde af private hørecentre. Navnet stammer fra den franske kæde Audika, som er en del af William Demant Gruppen, som i dag er førende indenfor ”hearing healthcare” med mere end 100 års erfaring.
Vi hjælper dig med at gøre dig i stand til at leve det bedste liv med den bedst mulige hørelse. Vi fokuserer på dig og dine behov og arbejder engageret for at levere enestående service og skræddersyet behandling. For os handler det om kunden og mennesket bag. Vi synes ganske enkelt, at du fortjener den bedste løsning. Du skal ikke bare være i stand til at høre noget - du skal være i stand til at høre det hele.  

Vi har branchens dygtigste hørespecialister, som sørger for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi tror på, at hver eneste lille nuance i måden, vi hører på, er vigtig, og vi forbliver opmærksomme på nuancerne hele vejen igennem processen, som begynder i det øjeblik en kunde får et høreapparat på ørerne – og forsætter resten af livet. Du kan altid forvente personlig vejledning.
For at sikre at du får det optimale ud af dine høreapparater, vælger vi apparaterne ud fra en komplet høretest og en grundig samtale, som omhandler dine behov og ønsker. Vi har forpligtet os på at tilbyde skræddersyede løsninger til en pris, der er til at betale

En del af et verdensomspændende netværk 

Vi er en del af et verdensomspændende netværk af hørecentre, hvor der konstant videndeles på tværs af landegrænser. På den måde kan vi altid tilbyde den bedste og nyeste ekspertise indenfor høreomsorg. Vi har, som en del af høresundhedskoncernen William Demant, altid adgang til den nyeste teknologi og viden på markedet, hvorfor vores kunder altid vil opleve den bedste service og kvalitet.

 
our-story_1920x700_v1

Vi tilbyder

 • Personlig vejledning

 • De bedste høreapparater

 • Garanti og service (4 års garanti)

 • Gratis prøveperiode

 • Personlig og professionel tilpasning af alle høreapparater

 • Konkurrencedygtige priser

 • Tryghedsordning ved tab
  (Vi erstatter høreapparaterne, hvis du skulle være så uheldig at miste dem mod et administrationsgebyr på 475 kr.)

 • Fleksible betalingsløsninger

 • Tilskud

Har du brug for hjælp?

Vores professionelle hørespecialister står klar til at give dig den bedste støtte og hjælp med at finde det høreapparat, der passer bedst til dig.

Bestil en gratis høretest     Ring mig op

 

Eller ring til os: 70 400 200

3 trin til bedre hørelse

 • Call_250

  Kontakt

  Kontakt os for at finde et hørecenter nær dig

 • Find_250

  Besøg os

  Besøg vores et af vores hørecentre for at få en grundig evaluering af din hørelse


 • Ear_solid_blue_250

  Nyd det

  Nyd fordelene ved bedre hørelse

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter