Prøvekør de helt nye Oticon Opn S™ høreapparater GRATIS og uforpligtende i 30 dage. Ring til os på 70 400 200 allerede i dag!

 

Vi søger personer til at prøvekøre de helt nye Oticon Opn S™ høreapparater GRATIS og uforpligtende i 30 dage. Oticon Opn S™ indeholder forbedret teknologi, der gør det muligt at deltage aktivt i vanskelige lyttesituationer på lige fod med normalthørende*. I praksis betyder det, at du med Oticon Opn S™ skal anstrenge dig endnu mindre for at høre og dermed kan bruge din energi på noget andet. 

Før og efter prøveperioden vil vi bede dig udfylde et evalueringsskema. Skemaet, vi anvender er valideret til brug i Danmark og anvendes også i kliniske studier.

Lyder det som noget for dig? Ring til os på 70 400 200 allerede i dag eller senest den 10. september for at sikre din plads. Du kan også udfylde en formular her, og så ringer vi dig op. 

I prøveperioden tilbyder vi: 

  • En grundig høreprøve samt en kortlægning af dit høretab hos en audiologisk uddannet og Oticon-certificeret hørespecialist

  • Undersøgelse af dine ører 

  • Samtale om, hvordan du oplever og mærker dit høretab i din hverdag samt situationer, der er mere udfordrende end andre. Det kan f.eks. være sociale arrangementer eller andre situationer med meget støj

  • Grundig instruktion i, hvordan du bruger Oticon Opn S høreapparaterne samt Oticon ON app’en 

  • Løbende hjælp og vejledning i prøveperioden, hvis behovet opstår  

Læs mere om Oticon Opn S her.

*Juul Jensen, 2018, Oticon Whitepaper

For personer med typisk høretab og veltilpassede høreapparater i situationer med støj

Hvis du allerede er høreapparatsbruger, så kender du sikkert alt til feedback, som en den hyletone, du oplever, når noget eller nogen kommer for tæt på dine høreapparater. Med Oticon Opn S er det endelig fortid, hvilket betyder, at du kan tale i telefon eller kramme dine nærmeste uden at frygte den ubehagelige lyd.

Oticon Opn S har desuden bluetooth og kan nemt sluttes til din telefon og dine andre elektroniske enheder. På den måde får du langt mere end blot bedre hørelse – du får gennem bluetooth-tilslutningen også et mere bekvemt liv med håndfri telefoni og streaming af musik direkte i ørerne.

Læs mere om Oticon Opn S her.