Bestil tid til en gratis høretest

Vælg center

Vælg hørespecialist

Hvis du ikke kan finde et hørecenter nær dig, så klik her og se det nærmeste.

Do you currently have or have you ever worn hearing aids?

Select your age group

saadanforloeber

Sådan forløber en høretest

Ikke to mennesker er ens – og ikke to hørenedsættelser er ens. For at vi kan finde den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil, skal vi lære dig og dine behov at kende.  
Når du kommer ind til en høretest, tjekker vores hørespecialist dine ører og din hørelse grundigt. Derudover bliver du interviewet om, hvordan du selv oplever din hørenedsættelse, og hvordan din hverdag er. Det os giver de bedste betingelser for at vejlede dig omkring hvilke høreapparater, der passer til dig, hvis det viser sig, at du har brug for høreapparater. 
Hvad kan du forvente til en høreprøve

 
faahjaelp

Hjælp til nedsat hørelse

Et høretab opleves for mange som et tab i livskvalitet. Heldigvis er der meget hjælp at hente i dag, hvor der findes høreapparater, der kan skræddersys til den enkelte. 

Det første skridt til at få hjælp, hvis du oplever tegn på nedsat hørelse, er at kontakte os og bestille en tid til vores gratis høretest. Når vi har kortlagt dit høretab, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilke høreapparater, der passer bedst til dig. 

debedsteha_960x600px

De bedste høreapparater

Vi forhandler et bredt udvalg af markedets bedste høreapparater fra de bedste mærker. Alle vores høreapparater bygger på den nyeste teknologi på området, hvilket giver dig de bedste forudsætninger i din hverdag. 

De høreapparater, du finder hos os, er nogle af de bedste på markedet, både når det gælder teknologi og komfort. Vi ved, hvor vigtig en sans hørelsen er, og vi vil derfor ikke gå på kompromis med vores udvalg af høreapparater. Samtidig har vi høreapparater i forskellige prisklasser, så du kan komme til at høre godt, uanset om du har et lille eller et stort budget.

I vores udvalg af høreapparater finder du både høreapparater, der sidder diskret bag øret, og høreapparater, der sidder inde i øret. Nogle af vores høreapparater er faktisk så små, at de ikke kan ses, når du har dem på. 

online-hoeretest

Online høretest

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal bestille tid til en gratis høretest hos din lokale høreklinik, er vores online høretest muligvis et godt sted at starte for dig. Her kan du få en god indikation på, om du har nedsat hørelse samt i hvilket omfang og hvilke situationer, det gør sig gældende.

Ofte er det de pårørende til en person med nedsat hørelse, der opdager problematikken først. Personer med nedsat hørelse har nemlig tendens til at trække sig fra sociale arrangementer, idet de bliver udmattede af ikke at kunne følge med i samtalen, ligesom fjernsyn og radio ofte bliver skruet mere og mere op. 

Hvis du mistænker dig selv eller en, du kender, for at have nedsat hørelse, anbefaler vi altid at få det undersøgt af en hørespecialist, så der kan blive taget hånd om det hurtigst muligt.