Hørelsen er en af vores vigtigste sanser, og et høretab kan opleves som et tab af livskvalitet. Med gode høreapparater kan du igen deltage i de aktiviteter, du holder af. Vi forhandler de bedste høreapparater på markedet. Vores brede udvalg gør det desuden muligt at finde en løsning, der passer til dig og din livsstil samt dit budget. 

Vil du vide mere om vores høreapparater? Så læs videre her

Mange, der har nedsat hørelse, begynder at trække sig fra aktiviteter, de tidligere nød. Måske kan du ikke lide at være en del af et stort selskab længere, fordi du ikke kan høre, hvad der bliver sagt. Med de rette høreapparater kan du igen gøre alt det, du holder af. 

Uanset hvordan din livsstil er, findes der høreapparater, der passer til dig. Hos dit lokale hørecenter kan du få rådgivning om, hvilke høreapparater, der er bedst til sport, store selskaber eller noget helt tredje.

hearing-aids-hearing-aid-technology

Digitale og moderne høreapparater er designet til at give dig de bedste forudsætninger for at træne din hørelse. Modsat hvad mange tror, hører man med hjernen og ikke med ørerne. Ørerne opfanger lyde, som bearbejdes i hjernen. Hvis nogle af lydene mangler, vil hjernen automatisk prøve at udfylde hullerne, hvilket kan være enormt anstrængende. Når almindelige høreapparater skruer op for lyden, kan det derfor være en udmattende affære.

Hos Audika forhandler vi primært høreapparater med BrainHearing. BrainHearing er en teknologi baseret på en filosofi om at støtte hjernen i at få lyden til at give mening. Det er en kognitiv proces at høre, og for at få tale til at give mening, skal din hjerne have alle de relevante lyde præsenteret, så du kan fokusere på de relevante lyde, og dermed skabe mening. BrainHearing kan derfor være med til at revolutionere den måde, du hører på.

hearing-aids-text-types-of-hearing-aids

Ikke to mennesker er ens – og det gælder naturligvis også mennesker med nedsat hørelse. Der findes heldigvis mange forskellige slags høreapparater, og vi er sikre på, at vi også kan finde nogle, der passer til dine behov.

Overordnet kan høreapparater inddeles i to modeller: Bag-øret og i-øret. Bag-øret høreapparater sidder diskret bag øret, mens i-øret høreapparater er skjult i ørene og er specialtilpassede dig. Selv de mindste i-øret modeller tilbyder fremragende lydkvalitet. 

Begge typer af høreapparater er diskrete, og nogle af de høreapparater, vi forhandler, er faktisk så godt som usynlige for dine omgivelser, men stadig lette at betjene og håndtere.

Hvordan ser høreapparater ud, når man har dem på?

Har du brug for høreapparater? Så er vores dygtige hørespecialister klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig i dit lokale hørecenter. Når du bestiller en gratis høretest, undersøger vi din hørelse grundigt. Derudover tager vi en snak om dig og dine behov, så vi har de bedste forudsætninger for at vejlede dig. Når vi har fundet de høreapparater, der passer bedst til dig, har du mulighed for at prøve dem gratis i 30 dage. Det er helt uforpligtende, og giver dig mulighed for at træffe den rigtige beslutning.

Bestil en gratis høretest           Ring mig op

Eller ring til os på 70 400 200

Hvad kan høreapparater forbindes til?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Din hørelse er så vigtig, at du ikke bør gå på kompromis, når det kommer til den. Hos Audika forhandler vi udelukkende de bedste mærker indenfor høreapparater på markedet indenfor både teknologi og komfort. Vores producenter leverer desuden høreapparater i flere forskellige prisklasser. Vi har derfor noget for ethvert budget.

Høreapparater kræver ikke den store vedligeholdelse, men der er alligevel nogle ting, der er gode at huske på, så du kan passe bedt muligt på dine høreapparater, og få mest muligt ud af dem. 

De fleste høreapparater kører på batterier, og det kan være en god idé at have batterier nok liggende derhjemme, så du ikke pludselig løber tør for strøm.  Når det er tid til at skifte batteri, bipper dine høreapparater. Batterierne holder typisk i nogle dage, men det kan variere fra høreapparat til høreapparat. Du kan hurtigt og omkostningsfrit bestille batterier til dine høreapparater

Du skal du være opmærksom på, at høreapparater ikke er vandtætte. Hvis de bliver udsat for fugt, er det derfor en god idé at tørre dem. Vær desuden varsom med at ramme dine høreapparater med hårspray og lignende.

For at undgå fugtskader på dine høreapparater og infektioner i ørene, er det en god idé at opbevare dine høreapparater i en tørreboks, når du ikke bruger dem. Du kan købe en tørreboks til dine høreapparater hos dit lokale Audika Hørecenter. Vi forhandler forskellige former for tilbehør til høreapparater.

genopladeligebatterie_hreapparat-landing-page

De nyeste Oticon Opn S høreapparater er genopladelige og kan holde en hel dag. Du skal bare anbringe høreapparaterne i en oplader natten over, så vågner du op næste morgen til høreapparater, der er fuldt opladede. Det er praktisk, fordi du ikke behøver at skifter batterier ud med få dages mellemrum, og du behøver ikke at åbne batteriskuffen. Samtidig sparer du tid og penge, ligesom du skåner miljøet, når du ikke længere skal bruge engangsbatterier. Hvis du glemmer at oplade dine høreapparater, kan du dog bruge engangsbatterier som reserve takket være hybridteknologien.

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter