Types_of_hearing_aids_1920x700

Høreapparater

Hos Audika tilbyder vi markedets bedste høreapparater og tilbehør. Vi har de bedste apparater indenfor teknologi og komfort fra de førende brands - hvad enten du ønsker usynlig høreapparater til en aktiv livsstil eller høreapparater, der er særlig gode til at rumme mange lyde i større selskaber. 

Hvad er et høreapparat?

Et moderne høreapparat er et lille stykke teknologi, der sidder diskret i øret eller bag ved øret. Høreapparatet forstærker de lyde, som en person med nedsat hørelse har svært ved at høre.

Du kan opleve, hvordan det er at bære et moderne høreapparat ved at bestille et prøveapparat gratis og uforpligtende .

hearing-aids-hearing-aid-technology

Teknologi i høreapparater

Digitale og moderne høreapparater indeholder en kraftfuld mini-computer. Apparaterne bearbejder data, som mikrofonen i høreapparaterne generer fra lydomgivelserne. Mini-computeren er programmeret til at udvælge og forstærke netop de lyde, som du har brug for hjælp til at høre. De nyeste høreapparater filtrerer baggrundsstøj fra, så du kan høre det, der er vigtigt for dig. 

hearing-aids-text-types-of-hearing-aids

Typer af høreapparater

Der findes forskellige typer af høreapparater. De fleste typer af høreapparater sidder bag ved øret. Der findes også høreapparater, som sidder i øret og så langt inde i øret, at de er usynlige for omgivelserne.

Hvordan ser høreapparater ud, når man har dem på?

Er du på udkig efter nye høreapparater?

Vores hørespecialister er klar til at give dig professionel vejledningen og indsigt i, hvilke høreapparate der passer bedst til dig.

Bestil en gratis høretest   Ring mig op

Eller ring til os: 70 400 200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Høreapparater fra markedets førende mærker 

Vi mener, at hørelsen er så vigtig, at man ikke skal gå på kompromis. Vi fører udelukkende de bedste mærker på markedet indenfor teknologi og komfort. Vores producenter laver høreapparater af højeste kvalitet i forskellige prisklasser. 

hearing-aids-what-care-hearing-aids

Hvilken pleje skal høreapparater have?

Der er få simple råd, man kan følge, når høreapparater skal plejes. Ingen høreapparater er 100 procent vandafvisende. Det er derfor vigtigt at forsøge at holde dem så tørre som muligt. Der findes en særlig tørrer til høreapparater, som kan fjerne fugt.
Det er derudover vigtigt, at holde apparaterne væk fra blandt andet hårspray, da produkter som disse kan skade de materialer, som høreapparater er lavet af.  Den vigtigste huskeregel er dog at have batterier til at holde høreapparaterne kørende. Batterier holder normalvis i ca. en uge. 

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter