Vi hjælper med at finde det rigtige høreapparat til dig

Høreapparater fra Audika

Hos Audika forhandler vi kun høreapparater af høj kvalitet

Vi tilbyder en lang række moderne, digitale høreapparater. Du har mulighed for at prøvekøre alle vores høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage, så vi sammen sikrer, at du ender med det helt rette høreapparat.

Der er ikke to personer, der en ens. Det betyder, at vi alle har forskellige behov. Vores hørespecialister er uddannet til at finde det rette høreapparat til dig med udgangspunkt i grad af høretab, livsstil og økonomi. Høreapparatet er unikt tilpasset til den enkelte, og der findes derfor ikke en løsning, som passer alle..

 

Bestil en GRATIS og uforpligtende høreprøve Typer af høreapparater

Billedet viser to høreapparater placeret på en blå baggrund

Bestil en gratis og uforpligtende prøveperiode med høreapparater

Bredt udvalg af typer af høreapparater - Avanceret teknologi - Prøv høreapparater derhjemme i 30 dage - Ingen forpligtelser
Spørgsmål 1 af 1
Har du brugt høreapparat før?

Hvad er et høreapparat?

Høreapparater er små, højteknologiske enheder, som hjælper dig med at høre, hvis du har et høretab. De forstærker de omgivende lyde (f.eks. samtaler, tv-udsendelser eller radio) for at hjælpe dig med at kommunikere og deltage i dagligdagens situationer.

Digitale høreapparater

Hvordan fungerer et høreapparat?
Lyd transporteres gennem tre forskellige komponenter:

  1. Mikrofon - modtager lydbølger og konverterer dem til elektriske signaler
  2. Forstærker - øger styrken af lydsignalerne og sender dem videre til øret
  3. Modtager / højttaler - konverterer de forstærkede elektriske lydsignaler til lyd og sender dem videre ind i øregangen
illustration af høreapparatdele

4 populære typer af høreapparater

Billedet viser et usynligt høreapparat i øret
Usynlige høreapparater
De mest diskrete høreapparatmodeller er inde i øret (ITE). De er næsten usynlige.
I-øret høreapparater
Alsidige høreapparater 
Modeller bag øret (BTE) fås i forskellige størrelser og farver. De er velegnede til forskellige niveauer af høretab.
Bag-øret høreapparater
Billedet viser et genopladeligt høreapparat
Genopladelige høreapparater
Mange moderne høreapparater inkluderer genopladelige batterier. Lydkvaliten er den samme, og så er det bedre for miljøet at anvende disse, da du ikke skal smide brugte batterier ud.
Genopladelige høreapparater
Billedet viser et øre med høreapparat og et bluetooth-ikon
Høreapparater med bluetooth
Høreapparater med Bluetooth giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder, f.eks. smartphones og tv.
Høreapparater med bluetooth

Sammenligning af forskellige typer høreapparater

Der er mere end én faktor at overveje, når du vælger et høreapparat. For at sikre, at du får det, der passer bedst til dig, skal du sammen med en hørespecialist klarlægge sværhedsgraden af dit høretab, øregangens form, fingerfærdighed, livsstil, dit budget og andre personlige præferencer.  Vejledningen herunder hjælper dig med at forstå forskellene mellem typerne af høreapparater.

  Invisible-in-the- canalUsynlig i-øret Completely-in-the-canalHelt inde i øret In-the-canalI-øret Half/Full shell in-the-earHalv/hel skal i-øret miniRITE (Receiver-in- the-ear)
miniRITE (modtager-i-øret)
miniRITE R (Receiver-in- the-ear)
miniRITE R (modtager-i-øret)
Behind-the-ear Plus Power
Bag-øret Plus/Ultra Power
Diskretion - - -
Bluetooth-forbindelse  - -
Lang batterilevetid - - -
Let at justere lydstyrke og programmer - - -
Udskifteligt batteri -
Genopladeligt batteri - - - - - -
Mildt til moderat høretab -
Svært høretab - - -
Markant høretab  - - - - - -

6 fordele ved at bære høreapparater

Billedet viser folk i samtale
1. Hør klart i de fleste situationer og få mere ud af livet
Billedet viser folk, der nyder en middag
2. Deltag i alle samtaler
Billedet viser en kvindes ansigt
3. Undgå stress og ubehag forårsaget af nedsat hørelse
Billedet viser en kvinde, der holder hånden op til øret
4. Undgå at skulle bede folk om at gentage sig selv
Billedet viser en mand, der kigger på sin telefon
5. Hør telefonsamtaler ubesværet
Billedet viser par, der holder om hinanden
6. Lyt til tv i samme lydstyrke som andre mennesker omkring dig

Lars Hvid

"Når jeg spiller softball, handler det ikke kun om at vinde, det handler også om at kommunikere med mine holdkammerater. Det sociale. Og ikke gå glip af noget i mit liv"

 

Bestil en gratis høretest

Høreapparatmærker og - modeller

Der findes mange gode høreapparater af høj kvalitet på markedet. Alle mærker og modeller er unikke på hver sin måde, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Vi har samlet de vigtigste oplysninger om de mærker og modeller, vi tilbyder hos Audika. På denne måde kan du få et hurtigt overblik over alle de forskellige muligheder, du har. 

Hos Audika forhandler vi høreapparater fra danske Oticon. Oticon er blandt de førende producenter af høreapparater, og har et solidt fundament når det kommer til at producere produkter af højeste kvalitet. Derudover har de et bred portefølje af produkter, som afdækker en lang række forskellige former for høretab. Det betyder bl.a. også at vi kan finde det helt rette høreapparat til dit høretab uden at gå på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller pris. 

Høreapparater - mærker og modeller 

Nyeste teknologier og funktioner

Høreapparater har gennemgået store teknologiske innovationer i løbet af det sidste årti. Dagens digitale høreapparater leverer bedre lydkvalitet og kan gøre dit liv lettere ved hjælp af intelligente, højteknologiske funktioner.

Illustration af en hjerne
BrainHearing™-teknologi
Høreapparater fra Oticon med BrainHearing™-teknologi leverer lyd til hjernen, som er mere klar, samtidig med at de forbedrer taleforståelsen og reducerer lytterindsatsen.

BrainHearing

Illustration af bluetooth-ikon
Forbindelse til bluetooth
Høreapparater med Bluetooth giver dig mulighed for at oprette trådløs forbindelse til en række enheder. Du kan høre musik, tage imod telefonopkald og lytte til tv-lyd - enten direkte fra dine høreapparater eller via en app på telefonen.

Høreapparater med bluetooth

Illustration af et batteri
Genopladelige batterier
Genopladelige batterier er bedre for miljøet end engangsbatterier, som du skal smide ud efter brug.

Genopladelige høreapparater

Illustration af et øre med lyd ind
Støtte til tinnitus
Mennesker med høretab kan også opleve symptomer på tinnitus. Høreapparater kan lindre tinnitus ved at sende støttende lyde til ørerne, hvilket hjælper med at mindske irritationen fra tinnitus.
Illustration af et skjold med et øre
Reduktion af feedback
Feedback (opleves ofte som en fløjtende lyd) i moderne høreapparater opleves i mindre grad på grund af ny teknologi kaldet feedback-reduktion, som hjælper med at forhindre feedback-lyde.
Illustration af en telefon
Applikationer til smartphone
Digitale høreapparater kan tilsluttes din smartphone og andre enheder, så du kan administrere høreapparatindstillinger og modtage meddelelser på din enhed.
Billedet viser en mand, der nyder middagen

Hvad er det bedste høreapparat på markedet?

Der findes ikke en løsning, som passer til alle med høretab. Vores hørespecialister hjælper dig med at finde et høreapparat, der er skræddersyet til dig og dine ønsker og behov. For at gøre dette hjælper vi dig med at overveje følgende:

  • din evne til at høre
  • høreapparattype og -teknologi
  • komfort
  • pris og kvalitet
  • din livsstil og lyttesituationer
  • din fingerfærdighed / dit syn og andre individuelle behov

Bestil en gratis og uforpligtende 30-dages prøveperiode Bedste høreapparater

Priser på høreapparater og finansieringsmuligheder

Priser på høreapparater varierer alt efter, hvilket produkt du vælger. Du finder sammen en af vores hørespecialister det, der passer bedst til graden af dit høretab, livsstil, økonomi og andre behov. Vi har høreapparater i alle priskategorier, og det er derfor muligt at få et par gode høreapparater, der passer til dig uanset behov og budget. Hos Audika forhandler vi kun markedets bedste høreapparater, så du er sikker på at komme hjem med høreapparater i høj kvalitet uanset pris. Generelt gælder det, at jo mere avanceret teknologien og funktionerne er, desto højere er prisen. Vores hørespecialister er dygtige til at afbalancere dine behov med dit budget for at finde den rigtige løsning til dig.

Høreapparater er en investering i bedre livskvalitet

Tilskud har også betydning for den endelige pris på høreapparater. Jo mere avanceret teknologi og funktioner et høreapparat tilbyder, jo højere er prisen. At finde det rigtige prispunkt for dig handler om at afveje omkostninger og fordele ved høreapparatfunktioner og -teknologier - og derefter matche disse med dine behov og dit budget.

Priser på høreapparater

Høreapparatfinansiering og betalingsmuligheder

Du behøver ikke en henvisning fra en læge for at få en gratis høreprøve og konsultation i en af vores klinikker.

Der findes forskellige typer af tilskud til høreapparater, som du kan gøre brug af, så du ikke skal betale fuld pris for dine høreapparater. I Danmark er du eksempelvis berettiget til offentligt tilskud, hvis du vælger at købe høreapparater hos en privat høreklinik.

Udover det offentlige tilskud er der en række andre rabatter og tilskud, du kan gøre brug af. Du kan blandt andet få 10 % rabat på egenbetalingen, hvis du er medlem af Danske Seniorer. Et medlemskab hos Sygeforsikring Danmark kan også berettige dig til tilskud. Tilskuddet afhænger af, hvilken forsikringsgruppe du tilhører.

Vi kan hjælpe dig med at få tilskud og dermed at sænke prisen på høreapparater for dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 400 200 eller lave en henvendelse her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Høreapparater

At få et sæt gode høreapparater kan være forskellen på evig frustration og uendelig glæde. Vi oplever at nogle af vores kunder tidligere har haft høreapparater, men at de er endt i skuffen i stedet for i ørerne. Årsagerne til dette kan være mange, men ofte handler det i bund og grund om at de udleverede høreapparater ikke har været de rigtige, eller at introduktionen har været mangelfuld. 

Derfor går vores hørespecialister meget op i at finde det rette høreapparat til dig, frem for at sælge det dyreste, det billigste, eller det mest avancerede. For høretab er helt individuelt, og at finde det bedste til den enkelte afhænger af en lang række faktorer. Når vi tager os tiden til at finde de rette høreapparater, så ender vi også med at få glade kunder der får fornyet livsglæde ved igen at kunne høre de små lyde i hverdagen, de tidligere havde savnet. 

De bedste høreapparater

Som mennesker har vi et ønske om at få det bedste, specielt når det kommer til ting der har indflydelse på den glæde vi oplever hver evig eneste dag. Det er derfor golfspilleren vil have de bedste køller, vandreren de bedste vandrestøvler osv. Det kan være oplagt at tro at det dyreste er det bedste, også når det kommer til høreapparater, men sådan hænger det ikke sammen. De dyreste høreapparater byder ofte på mere teknologi og flere løsninger, men de kan også blive komplekse netop fordi de har så mange funktioner. Så for nogle vil de dyreste høreapparater også være de bedste, men for andre vil et billigere høreapparat være en bedre løsning. 

Så prisen er ikke den eneste faktor på om et sæt høreapparater er gode eller ej. De bedste høreapparater er dem der bliver brugt hver dag, og som ikke ender med at ligge i skuffen og aldrig blive brugt. Derfor tager vores hørespecialister også en snak med vores kunder om hvilke behov de har, og holder det op mod deres høretab. 

Vi har valgt at forhandle høreapparater fra danske Oticon, som er blandt de absolut førende producenter når det kommer til høreapparater. Oticon har en lang historie, og har været en af de producenter der har været med til at skubbe til den teknologiske udvikling af høreapparater, og som også bliver ved med det. 

Sådan finder du det bedste høreapparat

Høretab, livsstil og økonomi er nogle af de vigtigste parametre når du skal finde det bedste høreapparat. Måden vores hverdag tager sig ud, er utrolig vigtig når vi snakker de bedste høreapparater. For sidder du ofte og ser fjernsyn, eller taler meget i telefon, er det f.eks. vigtigt at der er bluetooth forbindelse, så du kan få lyden fra fjernsyn og telefon direkte ind i dit høreapparat. Går du ofte ture i naturen, kan det være vigtigt at finde et høreapparat der er godt til at håndtere vindstøj, og går du ofte på café eller er i situationer hvor du er i et støjende miljø hvor du skal føre en samtale, så skal du have et høreapparat der er godt til at håndtere det. 

Vi ved selvfølgelig også godt, at vi som mennesker har alle de elementer i vores liv. Det er de færreste af os der ikke går på café, der ikke engang imellem går ture udenfor, og som ikke sidder og ser fjernsyn eller hører musik. Det er bare vigtigt at vægte hvilke egenskaber der er de vigtigste for dig i dit liv. 

Prisen på et par høreapparater spiller selvfølgelig også ind, og heldigvis er det sådan i Danmark at det offentlige yder et tilskud hvert 4. år til høreapparater. For nogle er det hvad de har råd til, og for andre er der mulighed for selv at betale lidt ekstra. Vi ved dog også at økonomi er en af de største stressfaktorer i dagens Danmark, og derfor bliver det kun en god oplevelse hvis man som kunde føler at man har fået noget man har råd til. Hvis man føler at man har brugt for mange penge, og dermed får dårlig samvittighed over det, eller måske endda bliver stresset over det, så er det ikke det rigtige høreapparat. Heldigvis er det sådan at det offentlige tilskud, ikke kun kan bruges i det offentlige, men også i det private. Så du kan faktisk tage dit offentlige tilskud til høreapparater og bruge hos os i Audika når du skal købe dine høreapparater. Og som nævnt tidligere, så kan du faktisk få høreapparater hos os til 0 kroner i egenbetaling - det samme som at sige at du kan få gratis høreapparater. 

Og så er der selvfølgelig selve høretabet der også spiller en stor rolle i hvilke høreapparater der er de optimale til dig. 

Ofte stillede spørgsmål om høreapparater

Billede af Bobae Veronica Kim, klinisk audiolog og international instruktør
Bobae Veronica Kim, hørespecialist og international instruktør

Bobae Veronica Kim er akkrediteret klinisk audiolog og international instruktør. Hun har en forskerstilling på University of Melbourne og en æresforskerstilling på University of Adelaide.

Bobae har en bachelorgrad i økonomi fra University of Sheffield, Storbritannien. Hun har også en bachelor i farmakologi fra University of Adelaide og en kandidatgrad i Clinical Audiology fra Flinders University.