Oticon Intent høreapparater

Oticon Intent™

Træd ind i en verden af dynamisk hørelse og livskvalitet.

Oticons mest revolutionerende og banebrydende høreapparat til dato hedder Intent™, og er fyldt med ny teknologi der forstår hvad du har behov for at høre.

Brug din energi på det der virkelig giver dig værdi med Oticons lydkvalitet i verdensklasse, og mulighed for en skræddersyet løsning til netop dig og dine behov.

Udforsk Oticon Intent™

Hvad hvis der fandtes et høreapparat der forstod hvad du ville høre?
Den nye sensordrevne BrainHearing teknologi bruger dine bevægelser, miljøet og samtalen omkring dig til at genkende hvad du gerne vil og har behov for at høre,
så det hele bliver skræddersyet til dine behov. 

Klarhed

Forstærker og afbalancerer hele lydspektret, så du kan være til stede i samtalen. 

Komfort

Tilpasser sig dine omgivelser, så din lytteoplevelse bliver mere komfortabel og mindre anstrengende. 

Overskud

Designet til at efterligne hvordan hjernen lærer lyd¹. Teknologien i Oticon Intent™ hjælper samtaler med at glide naturligt.

 

Gratis prøveperiode af Oticon Intent™

Prøv Oticon Intent™
gratis i 30 dage

Prøv næste generation af Oticons høreapparater. Banebrydende klarhed ved tale – Forstærket lyttekomfort – Ny 4D sensorteknologi

Udfyld formularen for at prøve Oticon Intent™ gratis i 30 dage:

Spørgsmål 1 af 1
Har du haft høreapparater før?

Step 1 af 4

De mest populære teknologier og egenskaber i Oticon Intent™

Den fremragende innovation i Oticon Intent™ hjælper dig med at være den bedste udgave af dig selv. 

Lev livet fuldt ud med en revolutionerende høreløsning der er skræddersyet til dit liv. 

 
Intuitiv høreoplevelse
Den nye og forbedrede indbyggede kunstige intelligens gør det lettere end nogensinde før at være forbundet til verden. Med Oticon Intent™ føles kommunikation naturlig og intuitiv. 

Skræddersyet til dig – alle steder

Verdens første hensigtsbaserede sensorer genkender, hvad du gerne vil og har behov for at høre i enhver situation,  så du kan være fokuseret på det, der betyder mest for dig². 

Illustration of bran icon
Understøtter hjernens funktioner

Forskning viser, at hjernen har behov for fuld adgang til lydspektret for at kunne skabe mening af lyde³. Oticon Intent™ åbner op for det hele og balancerer det unikt til dig. 

Håndterer forstyrrende lyde
Ved hjælp af to innovative stabiliseringsfunktioner, behøver du ikke være bekymret for at hår, briller, vinden eller andre forstyrrende lyde påvirker din lydkvalitet⁴⁵. 
Diskrete, genopladelige og kraftige
Godt nok fylder Oticon Intent™ ikke meget, men det genopladelige batteri holder hele dagen, med op til 20 timers batterilevetid og hurtig opladning. 
Illustration of mobile device
Fuld kontrol
Du kan nemt styre og skræddersy dine høreapparater, finde dem når de er blevet væk, modtage telefonopkald og forbinde til dine enheder, samt chatte med en høreekspert i den nyeste app.
Prøv Oticon intent gratis i 30 dage

4D sensorer der hjælper

Traditionelle høreapparater forstår lyd, men ikke personen der lytter. Det er ikke optimalt da lyttebehovet er forskelligt fra person til person – selv i det samme miljø. 

Oticon Intent™ er designet anderledes. Ved at bruge banebrydende sensorer, der genkender og tilpasser sig efter hvad du vil og har behov for at høre, får du en skræddersyet oplevelse dagen lang. Med de seneste forbedringer er der et unikt udgangspunkt, så du kan få adgang til hele frekvensområdet af lyd. 

Hvordan teknologien virker: 
Sensorerne opfanger dine bevægelser, samtaleaktivitet og detaljer fra lydbilledet - 360º rundt om dig for bedre at forstå, hvordan du ønsker at engagere dig og instinktivt at tilpasse sig dit behov i ethvert øjeblik. De pludselige lyde bliver dæmpet, så du får klar lyd i stedet. 

Bestil en gratis prøveperiode med Oticon Intent™

Sammenlign mærker og modeller

Prøv høreapparater gratis hos Audika

Din hørelse er unik – det kan dine høreapparater også være.

Som høreeksperter tager vi muligheden for at skræddersy Oticon Intent™ til nye højder. 

Hos Audika har vi en anden tilgang end one-size-fits-all. Dine høreapparater er ment som en forlængelse af din livsstil, så vi tilpasser den nyeste teknologi til dine behov. Vores skræddersyede tilgang indebærer, at vi afdækker dine personlige behov og ønsker, foretager en dybdegående høreprøve, finjusterer dine høreapparater, og efterfølgende giver dig den hjælp du måtte have behov for, så du er sikret den perfekte høreoplevelse.

Find høreklinik Om Audika

3 fordele ved at vælge Audika

Eksperter i hørelse

Vores certificerede hørespecialister udfører en gratis høretest med det mest avanceret udstyr på markedet, og det betyder, at du får resultatet samme dag.

Eksperter i hørelse

Høreløsninger af høj kvalitet

Vi tilbyder et bredt udvalg af de nyeste digitale høreapparater fra danske prisvindende Oticon.

Høreløsninger af høj kvalitet

4 års garanti og service
Som kunde hos Audika får du gratis service, justeringer, rengøring og reparation i 4 år.


Service efter køb

Ofte stillede spørgsmål om Oticon Intent™

Oplev næste generation høreapparater med Oticon Intent™

Med Oticon Intent™ har den danske producent løftet barren for hvad et par moderne høreapparater kan. Fra teknologier som vi efterhånden er vant til, og forventer i høreapparater, så som trådløs forbindelse og individuelt tilpasset støtte, til de nye banebrydende moresound teknologier, håndtering af alle meningsfulde lyde og forstyrrende støj, så når Oticon Intent™ nye højder.

Det er således slut med kun at opfange dele af samtaler og lyde, for med Oticon Intent™ høreapparater er der bedre taleforståelse så du får det fulde lydbillede når du har behov for det. Høreapparatet er nemlig specielt udviklet til at gøre dig mere til stede i samtaler takket være den nye 4D sensor teknologi.

Så med Oticon Intent™ får du et fuldt lydbillede, så du ikke kommer til at gå glip af alle de vigtige lyde i dit liv.

Bluetooth og direkte streaming med Oticon Intent™

I 2024 er det næsten et krav fra brugerne at høreapparaterne skal have Bluetooth, og det er selvfølgelig også tilfældet med Oticon Intent™, der nemt kan tilsluttes dine Bluetooth enheder som telefon, tablet, eller via tilbehør til dit fjernsyn. På den måde kan du forvandle dine høreapparater til et par høretelefoner, hvor du får lyden fra dine yndlingsenheder direkte ind i ørerne.

Oticon Intent™ er kompatibelt med langt størstedelen af tilbehøret fra Oticon, som ConnectClip, Connectline Mikrofon, fjernbetjeningen, tv adapter og meget mere.

Vindstøj på de blæsende dage

Høreapparaterne fra Oticon tager selvfølgelig højde for det danske klima, og der er vinden bare en uundgåelig faktor. Alle høreapparatsbrugere vil kunne skrive under på at vindstøj er enormt forstyrrende, og selv som ikke-høreapparatsbruger kender man til følelsen af at have gået en tur i blæsevejr, og hvor omtumlet man kan være i hovedet efterfølgende.

Allerede med Oticon Real™ introducerede Oticon deres wind handling stabilizer og handling stabilizer, der netop gjorde op med generne ved vindstøj og håndteringsstøj. Hvor vindstøj nok ikke kræver en dybere forklaring, så kan håndteringsstøj forklares ved alle de små lyde der er når man retter på sine briller, håret der rammer brillestangen, eller lyden når man kører hånden igennem sit hår. Alle de små lyde som man for det meste ikke tænker over, men som kan blive unødvendigt forstærket af de forkerte høreløsninger. Med Oticon Intent™ er vindstøj og håndteringsstøj minimeret, så du kun hører det du skal høre, takket være wind handling stabilizer og handling stabilizer teknologierne.

Oticon Intent™ høreapparater på prøve

Der er utroligt mange grunde til at vælge de nye Oticon Intent™ høreapparater som din næste høreløsning, men derfor kan vi jo godt give dig et par ekstra. For vælger du at købe dem hos os, så får du også den række fordele som vi hos Audika kan tilbyde dig. Det inkluderer bl.a. at vi skræddersyer høreapparaterne specifikt til dig og din hørelse. Høreapparater er nemlig ikke bare one-size-fits-all, men derimod noget der skal tilpasses den enkelte brugers behov, og det er vores hørespecialister eksperter i.

Derudover får du mulighed for at prøve Oticon Intent™ gratis og uforpligtende i 30 dage, for at se om det er noget for dig. Det er nemlig vigtigt for os at du bliver helt fortrolig med dine høreapparater, således at de ender i dine ører, og ikke i din skuffe. Og derfor har vi introduceret en gratis prøveperiode. Er du rutineret høreapparatsbruger, så er tilvænningsperioden markant kortere, men har du ikke haft høreapparater før, så vil der være en periode for du skal vænne dig til at bruge høreapparaterne, finde ud af hvordan du lader dem op o.lign. som med alle nye vaner. Så udnyt din gratis prøveperiode inden du køber. 

Kilder

  1. Santurette, et al. (2020). Oticon More clinical evidence. Oticon Whitepaper.
  2. Brændgaard/Zapata-Rodríguez et al. (2024). 4D Sensor technology and Deep Neural Network 2.0 in Oticon Intent™. Technical review and evaluation. Oticon whitepaper.
  3. O’Sullivan, J., et al. (2019)
  4. Gade et al. (2023). Wind & Handling Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.
  5. Santurette et al. (2023). SuddenSound Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.