Billedet viser par i en høreklinik med hørespecialisten foran skærm med audiogram

Interesseret i en karriere hos Audika?

Er du interesseret i et job, hvor du er med til at gøre en livsforandrende forskel?

Bliv en del af vores team!

Vi er altid på udkig efter dygtige mennesker, som kan hjælpe os med at gøre en livsforandrende forskel for mennesker med høretab. Der er flere indgange til et job hos Audika Hørecenter. Har du en administrativ eller audiologisk baggrund? Er du erfaren eller nyuddannet? Uanset hvad, tilbyder vi en dynamisk og spændende hverdag, hvor du kan hjælpe med at gøre en forskel.

Se hvilke muligheder vi har her. 

Hørespecialist
Kundekoordinator
Elev

Er du klar til en udfordring?

Kan du se dig selv hjælpe flere mennesker med at få det bedste ud af deres hørelse og elske deres ører? Vil du arbejde i et miljø, hvor omsorg, faglig sparring og ekspertise er i centrum med kollegaer, der er drevet af et formål om at få flere mennesker til at høre bedre?

Hvis du kan nikke genkendende til overstående, så vil vi meget gerne høre fra dig. Se vores muligheder her, eller send os en e-mail på kundeservice@audika.dk eller ring til os på 70 400 200.

Billedet viser et par i høreklinik med hørespecialisten, der demonstrerer høreapparater

Vores vision: Vi vil gerne hjælpe flere med at høre bedre

Vi tror ikke på hurtige løsninger eller én løsning, der passer til alle. Tværtimod er vi meget opmærksomme på hver kundes specifikke behov. Vi fokuserer ikke kun på vores kunders ører, men også på deres ønsker, behov og livsstil.

Fra første gang en kunde ringer til os eller besøger vores klinik, tilbyder vi kompetent og professionel pleje. Vi gør brug af den nyeste og bedste teknologi for at gøre livet lettere for vores klienter. Og vi gør vores yderste for at sikre, at hver person når sit fulde hørepotentiale.

En dag i en hørespecialists liv

Få et indblik i vores hørespecialisters hverdag.

Det kan måske give dig en idé om, hvad det vil sige at arbejde for os. 

Se placering af vores høreklinikker