Privatlivspolitik

Audika respekterer og værner om besøgende og kunders privatliv. Ved at indtaste dine kontaktoplysninger accepterer du, at oplysningerne kan anvendes i vores database. Vi indsamler kun personlig identificerbare oplysninger såsom navn, telefonnummer, e-mailadresse og bopælsadresse. Oplysningerne kan anvendes af os til at efterkomme dine anmodninger og skabe yderligere værdi for dig igennem optimering af kvaliteten af hjemmesiden. Vi kan ligeledes gøre brug af dine oplysninger til at kontakte dig vedrørende tidsbestilling, rådgivning, nyheder eller anden information via brev, e-mail og telefon. Du kan når som helst framelde dig denne service ved at ringe til os på 70 400 200 eller skrive en e-mail til info@audika.dk. Kontaktoplysninger vil ikke blive indsamlet uden tilladelse.

Anvendelse af kontaktoplysninger

Vi anvender dine informationer til markedsføring og til forbedring af service og kvalitet, der er tilgængelig for vores kunder. Hvis du udelukkende besøger vores hjemmeside, vil dine kontakt- og personlige informationer, som kan anvendes til at identificere dig, ikke blive indsamlet. Dine kontakt- og personlige oplysninger vil kun blive opbevaret så længe, at det er nødvendigt at tildele service og produkter til dig. Dette inkluderer service efter salg.

Denne hjemmeside anvender cookies til at spore antal besøgende, hvilke landingssider og information de besøgende finder interessant, samt hvor de besøgende kommer fra i form af blandt andet søgemaskiner fra internettet. I denne proces er der normalvis ingen personlige oplysninger inkluderet. 

Ansvarsfraskrivelse 

Vi er forpligtet til at beskytte og sikre sikkerheden af dine personlige informationer. Vi bruger teknologier og procedure til at beskytte dine information mod brug af fremmede. Det skal her pointeres, at intet elektronisk system er fuldkommen sikkert. Vi kan derfor ikke garanterer en fuldkommen sikkerhed i transmission fra, at du indtaster dine oplysninger til, at de er modtaget af os.

Tredje part

Vi videregiver ikke personlige information uden din tillades. Du kan fjerne dine personlige oplysninger fra vores database ved at kontakte os på tlf.nr.: 70 400 200 skrive en e-mai til: info@audika.dk

Opdatering af privatlivspolitik 

Opdatering af privatlivspolitik kan forekomme. I så fald vil vi klargøre dette skriftligt via hjemmesiden. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du, at denne revidering kan forekomme. 

 

 

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter