Tilbehør og batterier til høreapparater

Billedet viser forskellige typer tilbehør

Hvad er tilbehør til høreapparater?

Tilbehør til høreapparater giver dig mulighed for at streame trådløse telefonopkald, forvandle dine høreapparater til et trådløst headset og meget mere! Vi tilbyder et udvalg af høreapparatkompatibelt kvalitetstilbehør, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en gratis konsultation, så er du velkommen til at finde en klinik nær dig eller ringe til os på: 70 400 200

Find en høreklinik nær dig


1. Tilslutningstilbehør

Der findes et bredt udvalg af høreapparattilbehør, som er kompatibelt med din telefon, computer, laptop, tv og andre elektroniske enheder. Det betyder, at du kan streame tv-lyd, musik, lydbøger og telefonopkald direkte til dine høreapparater.

Denne streaming-funktion gør det muligt for lydene at blive transmitteret direkte til dine ører, hvilket eliminerer baggrundsstøj og resulterer i en klarere lydoplevelse.

Book en demonstration for at lære mere om, hvordan populære høreapparattilslutningsenheder kan hjælpe dig med at få mere ud af dine høreapparater:

 • Vil du gerne forbinde din fastnettelefon og dine høreapparater med hinanden? Det kan du med Oticon ConnectLine Telefon-adapter, der forvandler dine høreapparater til et trådløst headset og gør det muligt for dig at bruge din fastnettelefon trådløst.

 

 • Med Oticon ConnectClip får du et bluetoothheadset og en mikrofon samlet i en lille enhed, der kan forbindes med dine Oticon høreapparater. På den måde kan du høre musik i stereokvalitet direkte i dine høreapparater og bruge din smartphone håndfrit.

 

 • TV-adapter er et tilbehør til dine høreapparater, der gør det muligt at tilslutte dine høreapparater til dit fjernsyn. Med denne enhed kommer dine høreapparater til at fungere som et headset, så du får lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater.  

 

 • Lille og praktisk fjernbetjening til dine høreapparater som du nemt kan kontrollere lydstyrken med, skifte program eller tænde og slukke for dine høreapparater. Fjernbetjeningen er så nem at bruge, at den også kan betjenes af børn.

 

 • Oticon ConnectLine-mikrofon er en mikrofon, du kan forbinde til dine høreapparater, så du bedre kan høre din samtalepartner i udfordrende lydmiljøer. Mikrofonen, som er lille og diskret, skal klikkes fast på din samtalepartners tøj. Den virker, når I er op til 15 meter fra hinanden.

 

 • Med Oticon ConnectLine Streamer Pro kan du få dine høreapparater til at fungere som et headset. Lyden er perfekt synkroniseret med dit TV eller din computer, hvilket er vigtigt for oplevelsen, når du eksempelvis ser en film. Du får desuden fuld kontrol over blandt andet lydstyrken.

Bestil en konsultation Tilslutningstilbehør

Billedet viser et par til demonstration af høreapparattilbehør

Book en gratis demonstration af høreapparattilbehør

Lad os vise dig, hvordan du kan drage fordel af vores udvalg af høreapparattilbehør

Spørgsmål 1 af 1
Har du et høreapparat i dag?

Step 1 af 4

2. Batterier til høreapparater

Image shows different batteries

Batterier er noget af det vigtigste tilbehør til høreapparater, da du ikke kan bruge dem uden. Vi har batterier til høreapparater i forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, vil din lokale hørespecialist vejlede dig.

Når et nyt høreapparatbatteri sættes i dit høreapparat, har det en levetid på fem til ti dage, før det skal udskiftes.

Batteriets levetid afhænger af, hvilken type høreapparat du har, størrelsen på batteriet, hvor lang tid du bruger på at streame telefonopkald (og anden lyd), og hvor godt du passer på dine høreapparater.

Tal med vores hørespecialister om, hvordan du optimerer dine høreapparaters ydeevne.

Bestil online Batterier til høreapparater

Billede viser en kvinde med et høreapparat bag øret

Sådan vedligeholder du dine høreapparater. Her finder du video-vejledninger

Vi har samlet en række vejledninger og videoer, der kan hjælpe dig med at lære, hvordan du:

Se vores vejledninger og videoer her:
Vedligeholdelse af høreapparater

3. Tilbehør til rengøring

Ved at passe på og gøre dine høreapparater rene sikrer du, at de holdes i optimal stand og er optimeret til brug. For at holde dine høreapparater rene og fri for ørevoks, skal du bruge følgende tilbehør:

 • Voksfiltre er en vigtig del af dine høreapparater, idet de beskytter høreapparaterne fra at blive ødelagt af det ørevoks, dine ører naturligt producerer. Hvis du er kunde hos Audika dækker din garanti udskiftning af voksfiltre.
 • Børste - fjerner snavs og støv fra dit høreapparat
 • Luftblæser - til at tørre bag-øret ørepropper efter at de er blevet vasket med vand
 • Beholder - fungerer som et tørt sted at opbevare dine høreapparater, når du ikke har dem på

Din hørespecialist kan give detaljerede instruktioner om, hvordan du passer på den høreapparatmodel, du har købt.

Book en konsultation

Billedet viser høreapparattilbehør

Ekstra tilbehør til Oticon-høreapparater

Der er en bred vifte af ekstra tilbehør, der fungerer sammen med dine Oticon-høreapparater. Her er et par eksempler på tilbehør, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater:

 • Oticon EduMic - trådløst fjernmikrofonsystem. Pris: 11.000 kr.
 • Oticon Safeline - Safeline er en sikkerhedssnor til dine høreapparater, som fastgøres til din trøjekrave med en clips, så du ikke taber dine høreapparater, uanset hvor aktiv du er i løbet af dagen. Med Safeline får du derfor adgang til lyd hele dagen, og du undgår at miste og beskadige dine høreapparater. Pris: 150 kr. 
 • Oticon Companion-app - smartphone-applikation

Bestil en konsultation

4. Domes til høreapparater

Domes sørger for, at dine høreapparater sidder godt og føles behagelige i dine ører. Domes kan ikke renses og bør udskiftes en gang månedligt. Som kunde hos Audika er du dækket af vores garanti i 4 år, hvilket vil sige at udskiftning af domes er gratis for dig i 4 år.

Din hørespecialist har omhyggeligt valgt en passende øreprop eller tip, der passer bedst til dine høreapparater, for at de kan levere optimal lydkvalitet.

Da disse domes passer ind i din øregang, er det vigtigt, at de holdes rene eller udskiftes regelmæssigt (som anbefalet af din hørespecialist).

Vi anbefaler at udskifte domes mindst en gang om måneden (eller som foreslået af din hørespecialist).

5. Oticon Dry Box & Voyager vækkeur

 • DryLux er en tørreboks, som beskytter dine høreapparater mod fugt og bakterier, hvilket mindsker risikoen for defekter på høreapparaterne og infektioner i ørerne. Tørreboksen giver hurtig affugtning af dine høreapparater. Vi anbefaler, at du bruger tørreboksen dagligt for at passe bedst muligt på dine høreapparater. Pris: 595 kr.
 • Med Voyager-vækkeuret får du et praktisk rejsevækkeur, der er særligt udviklet til at tage med på tur. Vækkeuret er robust og kompakt, og den indbyggede vibrator sørger for, at du vågner til tiden. Det eneste, du skal gøre, er at sætte vækkeuret fast til din hovedpude med en clips. Pris: 425 kr.