Tilbehør og batterier til høreapparater

Der findes en lang række forskelligt tilbehør til dine høreapparater, som er med til at gøre dagligdagen nemmere og mere bekvem. Find det tilbehør du leder efter her på siden, og er der noget du ikke kan finde kan du altid ringe til os på tlf. 70 400 200

 

Tilbehør til Oticon høreapparater

Hvad er tilbehør til høreapparater?

Tilbehør til høreapparater giver dig mulighed for at streame trådløse telefonopkald, forvandle dine høreapparater til et trådløst headset og meget mere! Vi tilbyder et udvalg af høreapparatkompatibelt kvalitetstilbehør, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en gratis konsultation, så er du velkommen til at finde en klinik nær dig eller ringe til os på: 70 400 200

Find en høreklinik nær dig

Tilslutningstilbehør

Der findes et bredt udvalg af høreapparattilbehør, som er kompatibelt med din telefon, computer, laptop, tv og andre elektroniske enheder. Det betyder, at du kan streame tv-lyd, musik, lydbøger og telefonopkald direkte til dine høreapparater.

Denne streaming-funktion gør det muligt for lydene at blive transmitteret direkte til dine ører, hvilket eliminerer baggrundsstøj og resulterer i en klarere lydoplevelse.

Book en demonstration for at lære mere om, hvordan populære høreapparattilslutningsenheder kan hjælpe dig med at få mere ud af dine høreapparater:

Billedet viser et par til demonstration af høreapparattilbehør

Book en gratis demonstration af høreapparattilbehør

Lad os vise dig, hvordan du kan drage fordel af vores udvalg af høreapparattilbehør
Spørgsmål 1 af 1
Har du et høreapparat i dag?

Step 1 af 4

Batterier til høreapparater

Image shows different batteries

Batterier er noget af det vigtigste tilbehør til høreapparater, da du ikke kan bruge dem uden. Vi har batterier til høreapparater i forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, vil din lokale hørespecialist vejlede dig.

Når et nyt høreapparatbatteri sættes i dit høreapparat, har det en levetid på fem til ti dage, før det skal udskiftes.

Batteriets levetid afhænger af, hvilken type høreapparat du har, størrelsen på batteriet, hvor lang tid du bruger på at streame telefonopkald (og anden lyd), og hvor godt du passer på dine høreapparater.

Tal med vores hørespecialister om, hvordan du optimerer dine høreapparaters ydeevne.

Bestil online Batterier til høreapparater

Oticon Companion app til telefon

Oticon Companion

Få fuld kontrol over dine høreapparater direkte på din telefon med den smarte Oticon Companion app.

Her kan du justere lydstyrken på dine høreapparater på farten, konfigurere dine trådløse enheder, og meget mere på et øjeblik, så du altid har den bedste lyd i forskellige situationer. Brug f.eks. Speech enhancer funktionen, til at gøre tale endnu tydeligere i dine høreapparater.

Den tidligere Remote Care app er nu flyttet ind i Companion, og her kan du også få online hjælp til dine høreapparater hvis noget driller, eller hvis du skal have hjælp til nogle af funktionerne. Her kan du lave et videoopkald til en produktspecialist der kan hjælpe dig med de udfordringer høreapparaterne giver dig med det samme.

Opladere

Med en oplader til dine høreapparater, er du sikret hvis uheldet er ude og dine høreapparater løber tør for strøm. Med den transportable oplader, bliver høreapparaterne ladet hurtigt op, så du igen kan høre hvad der sker omkring dig. Opladerne er især gode hvis du ofte er på farten, eller skal ud og rejse. De findes i forskellige varianter, afhængig af om du har brug for en oplader på farten, eller en trådløs oplader til når du er derhjemme. 

Fordelene ved opladerne er at du ikke selv skal stå og skifte batterierne, og mængden af batterier der bliver brugt bliver markant reduceret, hvilket også er gavnligt for miljøet. 

Læs mere

Trådløs oplader til dine Oticon høreapparater
Billede viser en kvinde med et høreapparat bag øret

Sådan vedligeholder du dine høreapparater. Her finder du video-vejledninger

Vi har samlet en række vejledninger og videoer, der kan hjælpe dig med at lære, hvordan du:

Se vores vejledninger og videoer her:
Vedligeholdelse af høreapparater

Tilbehør til rengøring

Ved at passe på og gøre dine høreapparater rene sikrer du, at de holdes i optimal stand og er optimeret til brug. For at holde dine høreapparater rene og fri for ørevoks, skal du bruge følgende tilbehør:

 • Voksfiltre er en vigtig del af dine høreapparater, idet de beskytter høreapparaterne fra at blive ødelagt af det ørevoks, dine ører naturligt producerer. Hvis du er kunde hos Audika dækker din garanti udskiftning af voksfiltre.
 • Børste - fjerner snavs og støv fra dit høreapparat
 • Luftblæser - til at tørre bag-øret ørepropper efter at de er blevet vasket med vand
 • Beholder - fungerer som et tørt sted at opbevare dine høreapparater, når du ikke har dem på

Din hørespecialist kan give detaljerede instruktioner om, hvordan du passer på den høreapparatmodel, du har købt.

Book en konsultation

Billedet viser høreapparattilbehør

Ekstra tilbehør til Oticon-høreapparater

Der er en bred vifte af ekstra tilbehør, der fungerer sammen med dine Oticon-høreapparater. Her er et par eksempler på tilbehør, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater:

 • Oticon EduMic - trådløst fjernmikrofonsystem. Pris: 11.000 kr.
 • Med Oticon ConnectLine Streamer Pro kan du få dine høreapparater til at fungere som et headset. Lyden er perfekt synkroniseret med dit TV eller din computer, hvilket er vigtigt for oplevelsen, når du eksempelvis ser en film. Du får desuden fuld kontrol over blandt andet lydstyrken.
 • Oticon Safeline - Safeline er en sikkerhedssnor til dine høreapparater, som fastgøres til din trøjekrave med en clips, så du ikke taber dine høreapparater, uanset hvor aktiv du er i løbet af dagen. Med Safeline får du derfor adgang til lyd hele dagen, og du undgår at miste og beskadige dine høreapparater. Pris: 150 kr. 

Bestil en konsultation

Domes til Oticon høreapparater

Domes til høreapparater

Domes sørger for, at dine høreapparater sidder godt og føles behagelige i dine ører. Domes kan ikke renses og bør udskiftes en gang månedligt. Som kunde hos Audika er du dækket af vores garanti i 4 år, hvilket vil sige at udskiftning af domes er gratis for dig i 4 år.

Da disse domes passer ind i din øregang, er det vigtigt, at de holdes rene eller udskiftes regelmæssigt (som anbefalet af din hørespecialist). Vi anbefaler at udskifte domes mindst en gang om måneden (eller som foreslået af din hørespecialist).

Find nærmeste

Oticon Dry Box & Voyager vækkeur

 • DryLux er en tørreboks, som beskytter dine høreapparater mod fugt og bakterier, hvilket mindsker risikoen for defekter på høreapparaterne og infektioner i ørerne. Tørreboksen giver hurtig affugtning af dine høreapparater. Vi anbefaler, at du bruger tørreboksen dagligt for at passe bedst muligt på dine høreapparater. 
 • Med Voyager-vækkeuret får du et praktisk rejsevækkeur, der er særligt udviklet til at tage med på tur. Vækkeuret er robust og kompakt, og den indbyggede vibrator sørger for, at du vågner til tiden. Det eneste, du skal gøre, er at sætte vækkeuret fast til din hovedpude med en clips.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbehør høreapparater

Hvis du bruger Oticon høreapparater, ved du allerede hvor stor en forskel de kan gøre for din høreevne og livskvalitet. Oticon er anerkendt som en af de førende producenter af høreapparater i verden, og deres innovative teknologi er designet til at give dig den bedst mulige lytteoplevelse. Men vidste du at der findes forskellige tilbehør der kan forbedre og udvide funktionaliteten af dine høreapparater fra Oticon endnu mere? Tilbehør som tv-adaptere, domes, og andre spændende muligheder der kan forbedre din høreoplevelse og livskvalitet. 

Oticon har en lang række forskellige muligheder i deres ConnectLine, og andre produktlinjer. 

TV adapter - nyd lydoplevelser på skærmen

En tv-adapter er et populært tilbehør til Oticon høreapparater, der giver dig mulighed for at forbinde dine høreapparater direkte til dit tv eller andre lydenheder. Dette åbner op for en hel ny verden af lydoplevelser. Uanset om du ser dine yndlingsserier, film eller nyhedsudsendelser, vil du kunne nyde en klar og forstærket lyd direkte i dine høreapparater. 

TV-adapteren fungerer trådløst, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om irriterende kabler, eller andre fysiske begrænsninger i din bevægelsesfrihed. Du kan sidde hvor som helst i rummet og stadig få en fantastisk lytteoplevelse. 

Komfortabel pasform og forbedret lydkvalitet

Domes er en vigtig del af dine Oticon høreapparater der hjælper med at sikre en behagelig pasform og forbedret lydkvalitet. Domes er små silikonedutter der placeres på høreapparatets højtalerudgang. De kommer i forskellige størrelser og former for at imødekomme individuelle behov og præferencer.

Domes bidrager til at sikre at høreapparatet sidder sikkert og komfortabelt i øret. De hjælper også med at forbedre lyden ved at lede lyden mere direkte ind i øregangen og mindske forvrængning. Ved at vælge den rette type dome og størrelse kan du opnå den højeste komfort og lydkvalitet. 

Domes er en sliddel, og de vil skulle skiftes løbende, men hos Audika er det sådan at de er gratis at få skiftet. Ligeledes hjælper vores hørespecialister dig også gerne med at finde den perfekte størrelse domes til dine ører. 

Hold dine høreapparater kørende

Selvom Oticon høreapparater har en langvarig batterilevetid, er det altid godt at have ekstra batterier ved hånden for at undgå at løbe tør for strøm. Batterierne til Oticon høreapparater er specifikt designet til at opretholde en stabil strømforsyning og sikre at dine høreapparater fungerer optimalt. Det er dog også sådan at der er forskellige batterityper til de forskellige høreapparater, og det er vigtigt at der bliver købt de rigtige batterier. Batterityperne der bliver brugt i Oticon høreapparater er:

 • 10
 • 13
 • 312
 • 675
 • 675 CI
 • V393

Batterierne er noget af det eneste tilbehør til høreapparater der er gratis, og du kan endda selv bestille batterier til høreapparater gratis online. Og som sædvanlig er det sådan at hvis du er det mindste i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mere end 40 lokale klinikker i hele landet

Det kan dog også være at dine høreapparater er med genopladelige batterier. Her skal du sørge for at have en oplader, og de findes også i en række forskellige variationer. Du kan f.eks. få en boks til at oplade høreapparaterne i, som er nem at have med. Selve boksen er også genopladelig, så du kan slippe for besværet med ledninger og el-stik når du er på farten. Det kan være genialt når du er ude i byen, eller på en mindre ferie hvor du har behov for at kunne lade dine høreapparater op løbende. 

Der findes også klassiske bordladere der kan lade dine høreapparater op i løbet af natten, eller hvornår du ikke lige skal bruge dem. Både bordlader og Oticons Smartcharger findes i udgaver til miniRITE og miniBTE modeller. 

Styr dine høreapparater nemt

For at give dig en mere bekvem og tilpasset betjening af dine Oticon høreapparater, kan du bl.a. få fjernbetjeninger og en app, så du får kontrollen lige ved dine fingerspidser. Disse værktøjer gør det muligt for dig at justere lydstyrken, skifte lydprogrammer og tilpasse indstillingerne på dine høreapparater med lethed. 

Oticon Companion er en app der giver dig mulighed for at styre dine høreapparater direkte fra din telefon via Bluetooth-forbindelse. Her kan du skræddersy dine høreindstillinger efter dine præferencer og ændre dem i forskellige lydmiljøer med et enkelt tryk på skærmen. 

Opbevaring og pleje af dine høreapparater

Der findes heldigvis også tilbehør der er med til at beskytte og forlænge levetiden af dine høreapparater. Høreapparatbokse og etuier holder dine høreapparater beskyttet når du ikke bruger dem, og gør det nemt at tage dem med dig, når du er på farten. Rengøringsværktøjer og tørreservietter er nyttige til at holde dine høreapparater rene og fri for støv, snavs og ørevoks. Ved at investere i det rette tilbehør kan du forlænge levetiden på dine høreapparater, og sikre at de fungerer optimalt. 

Find tilbehør i din lokale Audika

Hos Audika har vi et bredt sortiment af tilbehør, og vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig til at finde den bedste løsning. Nogle gange har vi tilbehør til høreapparater liggende på lager, andre gange skal det bestilles hjem til butikken. Men kom forbi din lokale Audika hørespecialist, og få en god snak om de forskellige former for tilbehør til dine høreapparater.