Oticon Companion app

Oticon Companion app

Nu er det blevet endnu nemmere at betjene dine høreapparater direkte fra din smartphone. Med appen Oticon Companion kan du tilpasse dine høreapparater, finde dem hvis de bliver væk, holde styr på hvilke enheder der er tilsluttet og ikke mindst modtage rådgivning fra din hørespecialist. 

Brugervenligheden har fået et nyk opad, så det nu er en leg at indstille dine høreapparater til den situation du er i, eller finde dem hvis du har forlagt dem et sted i dit hjem. 

SpeechBooster - reducér støj og fremhæv tale

SpeechBooster med Oticon Companion

En af de nye funktioner i Oticon Companion appen er SpeechBooster, hvor du får mulighed for at reducere den irriterende og forstyrrende baggrundsstøj, og i stedet forstærke samtalen, så du får lettere ved at være tilstede. Med streaming-equalizeren bliver det samtidig muligt at skabe en individualiseret lytteoplevelse. Bemærk at denne funktion er tilgængelig for alle Oticons høreapparater med Bluetooth, undtaget Oticon Opn og Oticon Siya.

Find høreapparater

Få online support

Oticon Companion RemoteCare

Med Oticon Companion får du funktionen fra den tidligere RemoteCare app, hvor du får mulighed for at komme i kontakt med en hørespecialist direkte via din app. Det er en brugbar funktion hvis du ikke helt kan få ramt den rette indstilling af dine høreapparater, eller hvis du har brug for hjælpe til andre spørgsmål. 

Find en klinik nær dig

Betjen dit trådløse tilbehør

Betjen dit trådløse tilbehør med Oticon Companion

I en moderne verden kommer der flere og flere smarte løsninger og tilbehør, og det gælder selvfølgelig også høreapparater. Med Oticon Companion appen kan du betjene de trådløse enheder du har tilsluttet, som f.eks. TV Adapter, EduMic og ConnectClip. 

Se tilbehør

Download Oticon Companion

Du finder appen i App Store hvis du er iPhone bruger, eller i Google Play hvis din smartphone har Android som styresystem. 

Når du har fået sat integrationen op mellem appen og dine høreapparater, kan du med fordel slette de gamle apps Oticon RemoteCare og Oticon On.