Niels Bohrs Allé 150 - 5230 Odense

Åben service alle åbne dage kl. 12.00 - 13.00

Vi tilbyder høretest og høreapparater i vores Oticon-certificerede hørecenter i Odense Bilka

Velkommen til Audikas høreklinik i Odense Bilka. Vi er her for at hjælpe dig med at høre bedre.

Du har en pårørende med høretab

  • Du har mistanke om, at du har et høretab
  • Du har brug for hjælp til at få tilpasset dine nuværende høreapparater
  • Du er interesseret i nye høreapparater
  • Du har en pårørende med høretab

Tag det første skridt ved at bestille en høretest i vores høreklinik i Odense.

Du kan ringe til os på 70 400 200 eller bestille en tid online. En aftale hos vores hørespecialist er gratis og uforpligtende.

Hvornår bør du overveje at få en høretest i vores klinik i Odense Bilka?

Vi anbefaler at bestille en gratis høretest, hvis:

  • Du har svært ved at følge en gruppesamtale
  • Du ofte beder folk om at gentage det, de siger
  • Dine venner og familie siger, at du skruer for højt op for tv'et
  • Du har svært ved at følge telefonsamtaler
  • Du er fyldt 60, og det er over et år siden din sidste høretest

Bestil en prøveperiode med høreapparater

Det er vigtigt at huske, at høretab ofte opstår gradvist, og det kan være svært selv at mærke ændringer i hørelsen. Eksemplerne ovenfor er tegn på høretab, og hvis du oplever et eller flere af dem, anbefaler vi at få testet hørelsen.

Hvorfor bør du overveje at tage en høretest?

Hvis du oplever symptomer på høretab, eller hvis en ven eller en pårørende opdager, at du har tegn på høretab, anbefaler vi at få hørelsen testet så hurtigt som muligt. Selv ved lettere høretab er det en fordel at være proaktiv og søge behandling så tidligt som muligt (da høretabet kan forværres, hvis det ikke behandles). Når alt kommer til alt, giver din høresans dig mulighed for at være en del af verden omkring dig.

Høreapparater i Odense Bilka

Vi tilbyder moderne høreapparater med de nyeste teknologi, og de er mere diskrete og avancerede end nogensinde før.

Uforpligtende prøveperiode med høreapparater
Du kan prøve et par avancerede høreapparater derhjemme i 30 dage. Denne prøveperiode giver dig mulighed for at teste, hvordan høreapparater kan forbedre din hørelse og din livskvalitet.
Bestil en høreprøve

Har du brugt (eller bruger du i øjeblikket) høreapparater?
Vores hørespecialister i Odense høreklinik kan introducere dig til de nyeste høreapparater, så du kan lære om de seneste teknologier på markedet. Teknologien i høreapparater udvikler sig hele tiden - og med hvert nyt fremskridt kommer den tættere og tættere på normale høreniveauer.

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark kan vi tilbyde en unik viden om den førende teknologi inden for høreapparater i verden. Oticon-høreapparater er nemlig designet til at hjælpe mennesker med høretab. Sammen med dig kan vi finde den løsning, der bedst passer dig og din hverdag.

Hvis du oplever, at du ikke hører så godt, som du gjorde før med dine nuværende høreapparater, kan vores eksperter muligvis tilbyde nogle justeringer af dine høreapparater for at forbedre din oplevelse.

Hørespecialist i Odense

Audikas hørespecialister modtager regelmæssigt uddannelse for at holde sig ajour med de seneste fremskridt inden for høreteknologien. Under din aftale vil en af vores eksperter give dig oplysninger om de høreapparatløsninger, der passer bedt til dig.

Alle Audikas hørespecialister er autoriseret til at yde professionel hørebehandling, så du kan stole på, at du modtager professionel service og behandling af højeste kvalitet. Bestil tid 

Reparation af høreapparater i Odense

Vores personale er eksperter i at yde reparation og vedligeholdelse af høreapparater.

Hvis dine høreapparater har behov for reparation, så besøg din lokale høreklinik (eller bestil en tid) for at få dine høreapparater repareret.

Anmeldelser

4,9/5
18 Anmeldelser
Birgith Lillelund
5

Jeg har kontakt med Audika, som pårørende. Min far er kommet både i Vestergade og Niels Bohrs Alle.
B...

Jeg har kontakt med Audika, som pårørende. Min far er kommet både i Vestergade og Niels Bohrs Alle.
Begge steder er vi blevet mødt med venlighed og forståelse, min far har meget svært ved at huske, og spørger ofte om det samme flere gange, og skal have oplysninger x mange. Det er her Audika er noget særligt, ALTID er der god tid og tålmodighed, vi bliver altid budt på kaffe eller kakao med et stykke chokolade til. Det giver ro og trykhed. Ligeledes er der mulighed for at få renset og serviceret sine høreapparater gratis.Jeg kan kun anbefale Audika. Venlig hilsen datteren.

for 2 måneder siden
Michael Bjoljahn
5

God kundepleje og professionel betjening, man føler sig velkommen og i trygge hænder.

for 3 måneder siden
Fin Drue
5

Var til kontrol med mine lånte høreapparater i dag der var kun et lille men' nogen gange fanger hørea...

Var til kontrol med mine lånte høreapparater i dag der var kun et lille men' nogen gange fanger høreapparater ikke lige Bluetooth men det kunne ikke betale sig og gøre noget ved de skal afleveres om 14 dage ærgerligt for der er mange nye lyde jeg kan høre som jeg ikke kunne med de små som sidder inde i ørerne. Desværre er 2 et halvt år til jeg får tilskud til nye høreapparater migen igen

for 3 måneder siden
Se alle anmeldelser