Vejlbygade 16C, st. - 8240 Risskov

Åben service alle åbne dage kl. 12.00 - 13.00

Vi tilbyder høretest og høreapparater i vores Oticon-certificerede hørecenter i Risskov

Velkommen til Audikas høreklinik i Risskov. Vi er her for at hjælpe dig med at høre bedre.

Du har en pårørende med høretab

  • Du har mistanke om, at du har et høretab
  • Du har brug for hjælp til at få tilpasset dine nuværende høreapparater
  • Du er interesseret i nye høreapparater
  • Du har en pårørende med høretab

Tag det første skridt ved at bestille en høretest i vores høreklinik i Risskov.

Du kan ringe til os på 70 400 200 eller bestille en tid online. En aftale hos vores hørespecialist er gratis og uforpligtende.

Hvornår bør du overveje at få en høretest i vores klinik i Risskov?

Vi anbefaler at bestille en gratis høretest, hvis:

  • Du har svært ved at følge en gruppesamtale
  • Du ofte beder folk om at gentage det, de siger
  • Dine venner og familie siger, at du skruer for højt op for tv'et
  • Du har svært ved at følge telefonsamtaler
  • Du er fyldt 60, og det er over et år siden din sidste høretest

Bestil en høretest

Det er vigtigt at huske, at høretab ofte opstår gradvist, og det kan være svært selv at mærke ændringer i hørelsen. Eksemplerne ovenfor er tegn på høretab, og hvis du oplever et eller flere af dem, anbefaler vi at få testet hørelsen.

Hvorfor bør du overveje at tage en høretest?

Hvis du oplever symptomer på høretab, eller hvis en ven eller en pårørende opdager, at du har tegn på høretab, anbefaler vi at få hørelsen testet så hurtigt som muligt. Selv ved lettere høretab er det en fordel at være proaktiv og søge behandling så tidligt som muligt (da høretabet kan forværres, hvis det ikke behandles). Når alt kommer til alt, giver din høresans dig mulighed for at være en del af verden omkring dig.

Høreapparater i Risskov

Vi tilbyder moderne høreapparater med de nyeste teknologi, og de er mere diskrete og avancerede end nogensinde før.

Uforpligtende prøveperiode med høreapparater
Du kan prøve et par avancerede høreapparater derhjemme i 30 dage. Denne prøveperiode giver dig mulighed for at teste, hvordan høreapparater kan forbedre din hørelse og din livskvalitet.
Bestil en prøveperiode med høreapparater

Har du brugt (eller bruger du i øjeblikket) høreapparater?
Vores hørespecialister i Risskov høreklinik kan introducere dig til de nyeste høreapparater, så du kan lære om de seneste teknologier på markedet. Teknologien i høreapparater udvikler sig hele tiden - og med hvert nyt fremskridt kommer den tættere og tættere på normale høreniveauer.

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark kan vi tilbyde en unik viden om den førende teknologi inden for høreapparater i verden. Oticon-høreapparater er nemlig designet til at hjælpe mennesker med høretab. Sammen med dig kan vi finde den løsning, der bedst passer dig og din hverdag.

Hvis du oplever, at du ikke hører så godt, som du gjorde før med dine nuværende høreapparater, kan vores eksperter muligvis tilbyde nogle justeringer af dine høreapparater for at forbedre din oplevelse.

Hørespecialist i Risskov

Audikas hørespecialister modtager regelmæssigt uddannelse for at holde sig ajour med de seneste fremskridt inden for høreteknologien. Under din aftale vil en af vores eksperter give dig oplysninger om de høreapparatløsninger, der passer bedt til dig.

Alle Audikas hørespecialister er autoriseret til at yde professionel hørebehandling, så du kan stole på, at du modtager professionel service og behandling af højeste kvalitet. Bestil tid 

Reparation af høreapparater i Risskov

Vores personale er eksperter i at yde reparation og vedligeholdelse af høreapparater.

Hvis dine høreapparater har behov for reparation, så besøg din lokale høreklinik (eller bestil en tid) for at få dine høreapparater repareret.

Anmeldelser

5/5
14 Anmeldelser
Chris Cully
5

Pæne omgivelser, dygtig hørespecialist med god forklaring om resultatet af høreprøven. Jeg har neds&...

Pæne omgivelser, dygtig hørespecialist med god forklaring om resultatet af høreprøven. Jeg har nedsæt hørelse, men ikke så meget at det krævet et høreapparat på nuværende tidspunkt. Skal tjekkes igen om et år.

i løbet af den seneste uge
Anne Grethe Lemaitre
5

Service i top. Kompetent og behagelig medarbejder. Havde nok ikke fået høreapparat hvis ikke jeg følte mi...

Service i top. Kompetent og behagelig medarbejder. Havde nok ikke fået høreapparat hvis ikke jeg følte mig så tryg. Kan varmt anbefale til alle, der er i tvivl. Min veninde fortalte at hun kunne se på mig med det samme, at jeg var mere på og tilstede efter mit høreapparat. Jeg føler mig mere sikker i trafikken. Fjernsynet står meget lavere end før. Fra 36 til 18. Hører meget bedre i mobiltelefonen nu.

i løbet af den seneste uge
Inge Frentz
5

Super service👍Er ved at undersøge markedet for høreapparater! Har prøvet phonak og resound, men i...

Super service👍Er ved at undersøge markedet for høreapparater! Har prøvet phonak og resound, men indtil nu synes jeg bedst om Oticon, de er bare lidt dyre. Søger videre🎶🎶

for 3 uger siden
Se alle anmeldelser