Ordrupvej 90 - 2920 Charlottenlund

Åben service alle åbne dage kl. 12.00 - 13.00

Vi tilbyder høretest og høreapparater i vores Oticon-certificerede hørecenter i Charlottenlund

Velkommen til Audikas høreklinik i Charlottenlund. Vi er her for at hjælpe dig med at høre bedre.

Du har en pårørende med høretab

  • Du har mistanke om, at du har et høretab
  • Du har brug for hjælp til at få tilpasset dine nuværende høreapparater
  • Du er interesseret i nye høreapparater
  • Du har en pårørende med høretab

Tag det første skridt ved at bestille en høretest i vores høreklinik i Charlottenlund.

Du kan ringe til os på 70 400 200 eller bestille en tid online. En aftale hos vores hørespecialist er gratis og uforpligtende.

Hvornår bør du overveje at få en høretest i vores klinik i Charlottenlund?

Vi anbefaler at bestille en gratis høretest, hvis:

  • Du har svært ved at følge en gruppesamtale
  • Du ofte beder folk om at gentage det, de siger
  • Dine venner og familie siger, at du skruer for højt op for tv'et
  • Du har svært ved at følge telefonsamtaler
  • Du er fyldt 60, og det er over et år siden din sidste høretest

Bestil en høretest

Det er vigtigt at huske, at høretab ofte opstår gradvist, og det kan være svært selv at mærke ændringer i hørelsen. Eksemplerne ovenfor er tegn på høretab, og hvis du oplever et eller flere af dem, anbefaler vi at få testet hørelsen.

Hvorfor bør du overveje at tage en høretest?

Hvis du oplever symptomer på høretab, eller hvis en ven eller en pårørende opdager, at du har tegn på høretab, anbefaler vi at få hørelsen testet så hurtigt som muligt. Selv ved lettere høretab er det en fordel at være proaktiv og søge behandling så tidligt som muligt (da høretabet kan forværres, hvis det ikke behandles). Når alt kommer til alt, giver din høresans dig mulighed for at være en del af verden omkring dig.

Få foretaget høretest i hjemmet

Der kan være en lang række årsager til at du ikke kan komme forbi vores klinik og få foretaget en gratis høretest. Men heldigvis er det nu også muligt at få foretaget en høretest i dit eget hjem, ved at få en af vores hørespecialister ud. Det foregår på samme måde som når vi har høretest i vores klinikker.  Hjemmebesøget er gratis ifm. høreprøve og afprøvning af høreapparater. Hjemmebesøget ifm. service, justering mm. koster 600 kr. Hjemmebesøget dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn, og er du interesseret i det kan du ringe til os på 70 400 200 og bestille en tid. 

Høreapparater i Charlottenlund

Vi tilbyder moderne høreapparater med de nyeste teknologi, og de er mere diskrete og avancerede end nogensinde før.

Uforpligtende prøveperiode med høreapparater
Du kan prøve et par avancerede høreapparater derhjemme i 30 dage. Denne prøveperiode giver dig mulighed for at teste, hvordan høreapparater kan forbedre din hørelse og din livskvalitet.
Bestil en prøveperiode med høreapparater

Har du brugt (eller bruger du i øjeblikket) høreapparater?
Vores hørespecialister i Charlottenlund høreklinik kan introducere dig til de nyeste høreapparater, så du kan lære om de seneste teknologier på markedet. Teknologien i høreapparater udvikler sig hele tiden - og med hvert nyt fremskridt kommer den tættere og tættere på normale høreniveauer.

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark kan vi tilbyde en unik viden om den førende teknologi inden for høreapparater i verden. Oticon-høreapparater er nemlig designet til at hjælpe mennesker med høretab. Sammen med dig kan vi finde den løsning, der bedst passer dig og din hverdag.

Hvis du oplever, at du ikke hører så godt, som du gjorde før med dine nuværende høreapparater, kan vores eksperter muligvis tilbyde nogle justeringer af dine høreapparater for at forbedre din oplevelse.

Hørespecialist i Charlottenlund

Audikas hørespecialister modtager regelmæssigt uddannelse for at holde sig ajour med de seneste fremskridt inden for høreteknologien. Under din aftale vil en af vores eksperter give dig oplysninger om de høreapparatløsninger, der passer bedt til dig.

Alle Audikas hørespecialister er autoriseret til at yde professionel hørebehandling, så du kan stole på, at du modtager professionel service og behandling af højeste kvalitet. Bestil tid 

Reparation af høreapparater i Charlottenlund

Vores personale er eksperter i at yde reparation og vedligeholdelse af høreapparater.

Hvis dine høreapparater har behov for reparation, så besøg din lokale høreklinik (eller bestil en tid) for at få dine høreapparater repareret.

Anmeldelser

4,6/5
11 Anmeldelser
kim petersen
5

Dagens gode og dårlige oplevelse . Negativ besøg hos Audi Nova på Østerbrogade med et lille teknisk ...

Dagens gode og dårlige oplevelse . Negativ besøg hos Audi Nova på Østerbrogade med et lille teknisk problem med mit høreap. . Som de ikke havde evne/ lyst til at afhjælpe. Derfra til dagens gode oplevelse , hos Audika på Ordrupvej 90 . Her blev jeg mødt med en venlig og kompetent ansat , som løste mit problem på under et halvt minut. Dagen er for en svagthørende mand redet . Tusind tak . Kim

for 2 måneder siden
kim petersen
5

Dagens gode og dårlige oplevelse . Negativ besøg hos Audi Nova på Østerbrogade med et lille teknisk ...

Dagens gode og dårlige oplevelse . Negativ besøg hos Audi Nova på Østerbrogade med et lille teknisk problem med mit høreap. . Som de ikke havde evne/ lyst til at afhjælpe. Derfra til dagens gode oplevelse , hos Audika på Ordrupvej 90 . Her blev jeg mødt med en venlig og kompetent ansat , som løste mit problem på under et halvt minut. Dagen er for en svagthørende mand redet . Tusind tak . Kim

i løbet af den seneste uge
Ole Steen Hansen
5

Jeg har netop været til check med mine høreapparater fra Audika og jeg er supertilfreds med den service jeg ha...

Jeg har netop været til check med mine høreapparater fra Audika og jeg er supertilfreds med den service jeg har fået. Emil yder en meget kompetent og dedikeret service og jeg oplever en stor forbedring af min høreoplevelse efter små justeringer.
Audika kan virkelig anbefales!

for 3 måneder siden
Se alle anmeldelser