Hvorfor vente, når du kan få Oticon høreapparater fra 0 kr.* hos Audika?

*Forudsætter at du er berettiget til offentligt tilskud
- tilskuddet fornyes hvert 4. år.

 

Bestil tid  Ring 78 74 70 81 

Oticon høreapparater til 0,-

Det behøver ikke koste mange penge at få et par kvalitets høreapparater. Hos Audika kan du få et par lækre Ruby 2 høreapparater fra danske Oticon til kun 0 kr. Det forudsætter selvfølgelig at du er berettiget til offentligt tilskud. Du kan læse mere om høreapparaterne Oticon Ruby 2 her

For at få et par gratis høreapparater skal du ind til en høreprøve i en af vores mere end 40 klinikker, hvor en dygtig hørespecialist tester din hørelse, så vi kan sikre os at høreapparatet kommer til at være sat op bedst muligt, for at hjælpe med dit høretab. 

Kontakt os allerede i dag på tlf. 78 74 70 81 mandag til torsdag mellem kl. 08.00 og 16.00, og fredag mellem kl. 08.00 og 15.30. Du kan også klikke herunder og udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op. 

Bestil tid  

 

Gratis høreapparater fra Oticon hos Audika

Hvorfor vælge Audika? 

I Danmark har du frit valg mellem godkendte private udbydere såsom Audika og det offentlige (sygehusvæsen/ørelæge), hvis du har et behandlingskrævende høretab, der kræver høreapparater.

Der ydes hvert 4. år et tilskud, dette følger dig, hvad enten du vælger en privat eller offentlig løsning. Det betyder, at du faktisk kan få et høreapparat helt uden egenbetaling hos Audika. 

Bestil tid  Ring 78 74 70 81

Fordelene ved at vælge Audika er bl.a.:

  • Minimal ventetid – hos os kan du få en gratis høreprøve næsten med det samme – ligesom vi kan udlevere dine ny høreapparater hurtigt – nogle gange samme dag, du har fået høreprøven
  • Udvidet service og 4 års garanti – herunder ekstra justering/vejledning, daglige drop-in tider, reparation samt erstatningsapparater, hvis du mister dine høreapparater (mod mindre gebyr)
  • 30 dages gratis afprøvning af høreapparater
  • Frit valg mellem høreapparater - hos Audika kan du vælge det høreapparat, der er optimalt til dig og dit høretab – du har også adgang til at vælge høreapparater helt uden egenbetaling
  • Adgang til markedets bedste og mest højteknologiske høreapparater 
  • Gratis forbrugsdele
  • Nem adgang – vi har over 40 høreklinikker i Danmark
  • Vejledning fra nogle af Danmarks mest kompetente hørespecialister
  • Remote Care – du kan få justeret dine høreapparater hjemme, i sommerhuset eller hvor du nu befinder dig

Bemærk: nogle af vores services kræver tilkøb af servicepakke inkl. tryghedsordning, hvis du har valgt høreapparater med 0 kr. i egenbetaling. 

Oticon Ruby 2 til 0 kroner

Vælger du et høreapparat med 0 kr. i udbetaling hos Audika, tilbyder vi Oticon Ruby 2 høreapparater – et godt valg til både et mildt og et mere alvorligt høretab. 

Ruby 2 er et høreapparat med god lydkvalitet og effektiv støjreduktion. Den klassiske feedback man forbinder med gamle og dårlige høreapparater, er blevet reduceret yderligere for at forbedre lydkvaliteten. 

Oticon Ruby 2 er et moderne høreapparat med mulighed for bluetooth til streaming af musik, telefonopkald og meget mere. Et rigtig godt høreapparat til prisen.  

Kontakt os på 78 74 70 81 mandag til fredag mellem 8.00 - 16.00 og fredag mellem 8.00 - 15.30, eller klik herunder – så ringer vi dig op.

Bestil tid  Ring 78 74 70 81

Prøv høreapparater gratis - bestil tid her

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om høreapparater til 0 kroner