Markedets bedste høreapparater

Markedets bedste høreapparater finder du et bredt udvalg af hos os. Vi ved, hvor vigtig en sans hørelsen er, og hvor stor betydning det har for din hverdag at have de bedste høreapparater. Derfor finder du kun høreapparater fra Oticon i vores hørecentre.

Den nyeste teknologi

I gamle dage var høreapparater store, og de gengav ikke lyden på en realistisk måde. Meget har ændret sig siden da, og moderne høreapparater bygger på en sofistikeret teknologi, der sikrer dig en naturlig lytteoplevelse. Blandt markedets bedste høreapparater er Oticon More™, der indeholder banebrydende teknologi, du kun finder i de nyeste høreapparater.

Ud over at være blandt de bedste høreapparater på markedet, er det også nogle af de mindste høreapparater, og på de fleste brugere er de stort set usynlige. Derudover giver de en naturlig 360 graders høreoplevelse modsat mange andre høreapparater, der hovedsageligt opfanger lyd i den retning, du retter din opmærksomhed.

Hvilke høreapparater er bedst til mig?

Rigtig mange mennesker bruger høreapparater – men de høreapparater, der er bedst til din nabo, er ikke nødvendigvis de bedste høreapparater til dig. Hvilke høreapparater, der er de bedste til dig, afhænger af flere ting – heriblandt hvilken type af høretab, du har, og din livsstil.

Høreapparater kan inddeles i to hovedkategorier: Bag-øret høreapparater og i-øret høreapparater. Hos dit lokale Audika Hørecenter kan vores dygtige hørespecialister vejlede dig omkring hvilke høreapparater, der er de bedste til dig. Vi har altid et stort udvalg af de nyeste høreapparater, og fordi vi kun forhandler de bedste høreapparater på markedet, er du sikret en høj kvalitet, når du køber høreapparater hos os.

Lydkvalitet er livskvalitet

Ingen ved bedre end mennesker, der lever med et høretab, hvor meget vores hørelse påvirker vores livskvalitet. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke høreapparater, du vælger.

De bedste høreapparater på markedet har en markant bedre lydkvalitet og lydgengivelse. Det betyder blandt andet, at det bliver nemmere for dig at følge med i samtaler med flere mennesker og at høre, hvad der bliver sagt i støjende omgivelser. Mange mennesker med høretab oplever, at det kan være anstrengende at opretholde deres sociale liv. Når du vælger nogle af de bedste høreapparater, kan du igen deltage på lige fod med andre. På den måde er de rigtige høreapparater med til at øge din livskvalitet.

Tilskud og rabatter

Audika Hørecentre er private, men det betyder ikke, at du går glip af de tilskud, du ellers ville have fået til dine høreapparater. Faktisk kan du tage dit offentlige tilskud med, når du køber høreapparater hos os. Hvis du har ret til andre tilskud, kan du naturligvis også bruge dem hos os. I dit lokale hørecenter kan du få rådgivning om, hvilke tilskud, du kan søge, samt vejledning om, hvordan du finder de bedste høreapparater til dig.

Find din lokale Audika

Måske er det ved at være tid til en gratis høretest? Hos dit lokale Audika Hørecenter hjælper vores hørespecialister dig altid gerne med at finde de bedste løsninger til dig. En høretest er det første skridt på vejen til en bedre hørelse. Hvis du har et høretab, tager vi en snak med dig om din livsstil og dine ønsker, så vi kan finde de bedste høreapparater til dig og dine behov.

Find en hørespecialist