testimonialsaudikanuance012jpg

Her på siden kan du få et indblik i andres erfaringer med at bruge Oticon høreapparater. Du kan bl.a. læse om, hvordan andre mennesker med nedsat hørelse har en tilvænningsperiode i overgangen til daglig brug af høreapparater, samt hvordan brugen af høreapparater har påvirket deres hverdag på en positiv måde.

At jeg nu pludselig har det ligesom, da jeg var ung. Det betyder meget for mig.

Navn: Sepp Piontek

Beskæftigelse: Tidligere landstræner for det danske fodboldlandshold

Høreapparat: Oticon More™ 

Jeg ved, at når jeg tager dem på, så fungerer det bare

Den legendariske landsholdstræner, Sepp Piontek, blev træt af at sige: "Hvad siger du?", og gjorde noget ved sit høretab. Nu kan han høre forskellen i fuglestemmerne igen, ligesom da han var ung. 

Læs mere og se Sepps fortælling her.

lisbet-dahl-image

Navn: Lisbet Dahl

Beskæftigelse: Skuespiller og revychef 

Høreapparat: Oticon Opn™


Jeg er bare så lettet og glad

Lisbet Dahls høretab kom langsomt snigende gennem årene. Pludselig kunne hun ikke høre lyden fra fjernsynet, fordi den var blevet for rund, og hun måtte skrue betydeligt op, så hun kunne høre, hvad der blev sagt. I det øjeblik indså hun, at tiden var kommet til at få høreapparater.

"Nu har jeg fået høreapparater, og det er en kæmpe lykke og en kæmpe glæde, og det var faktisk det, jeg forventede. Jeg er bare så lettet og glad. Jeg vil anbefale alle at gå hen og få nogle høreapparater, hvis de har brug for det - jo før, jo bedre."

Hør Lisbet Dahl fortælle om sine erfaringer med Oticon Opn herunder.

Se filmen her

 

lisbeth-dahl_cirkusrevy

Lisbet Dahl har hver sommer sin daglige gang i Cirkusrevyen, men da orkesteret satte an et år, kunne hun pludselig ikke høre melodistemmen. Derfor satte hun spørgsmålstegn ved, om man kan blive umusikalsk med alderen. Men det var ikke tilfældet. Lisbet havde brug for høreapparater. 

Det har virkelig ændret mit liv

Efter 3 måneder med høreapparaterne, Oticon Opn™, har vi igen besøgt skuespillerinde og instruktør Lisbet Dahl for at høre om hendes oplevelser. Denne gang i hendes vante omgivelser på Dyrehavsbakken i Cirkusrevyen.

Se filmen her

helle-rhl---finalweb

Det er ligesom at få kontakt til en gammel ven, man ikke har snakket med i mange år. Det er virkelig fedt!

Navn: Helle Røhl

Beskæftigelse: Delegated QP, ALK

Høreapparater: Oticon Opn S™

Jeg føler virkelig, at mine høreapparater er et ekstra sikkerhedsnet, som jeg har fået spændt ud under mig.

Helles høretab kom gradvist snigende. Hun oplevede, at hun ikke fik alt med, hvad der foregik på arbejdet, og det var en ubehagelig følelse. Hun har besluttet sig for at leve til, at hun bliver 100 år. Det skal hørelsen kunne følge med til. Hun vil derfor ikke gå på kompromis.

Læs Helles historie her

..jeg var helt euforisk, fordi jeg kunne høre, hvad folk sagde..

Navn: Eva Stanell

Beskæftigelse: Service og uddannelseschef i internationalt IT-firma

Høreapparat: Oticon Opn S™

Under en influenza fik Eva et svært høretab på sit venstre øre, da hun var blot 6 år gammel. I dag har Eva et job, hvor hun ofte deltager i større møder, er på konferencer og færdes i lydmiljøer, hvor der er mange forskellige lyde på samme tid. Det er særligt i disse situationer, hvor hendes høreudfordringer bliver tydelige.

Oticon Opn S™ gør mig mere skarp

Hendes nye høreapparater har ikke kun haft en væsentlig betydning for hendes arbejdsgang. Det har også haft en stor indvirkning på, hvordan hun indgår i sociale arrangementer med kollegaer og kunder.

Læs Evas historie her

testimonial-cover-photo-karsten_904x695

Navn: Karsten Bloksgaard

Beskæftigelse: Amatørmusiker

Høreapparat: Oticon Opn™

Med Opn kan jeg pludselig høre hele orkesteret

Karsten fik 60 % nedsat hørelse og tinnitus på sit venstre øre efter et uheld i DGI-byens svømmehal. Oticon Opn har hjulpet Karsten i sin fritid som violinist i et stort symfoniorkester.

Se filmen her

 

Navn: Mei-Mei Swane Lund

Beskæftigelse: Redaktionssupport

Høreapparat: Oticon Opn S™

Det har været en stor forandring

Mei-Mei skiftede sine gamle høreapparater ud med et sæt genopladelige Oticon Opn S. Med dem på griber Mei-Mei dagen med bl.a. arbejde, golf og hjemlig hygge. Hør hendes fortælling.

Se filmen her

Navn: Peter Herstrøm

Beskæftigelse: Pension

Høreapparat: Oticon Opn™

Det er bare så utroligt, hvor stor en forskel mine Oticon Opn gør

Peter lider af en sjælden sygdom, der har affødt både kraftigt nedsat syn og hørelse. Men det afholder ham ikke fra at dyrke både maraton og Ironman. Med Oticon Opn høreapparater kan han nemlig tydeligt høre sin løbemakker, der guider ham over målstregen. 

Læs Peters historie her

 

Navn: Bruno Kjeldgaard

Beskæftigelse: Pensionist og plejefar

Høreapparat: Oticon Opn S™

Det har givet mig meget mere energi og overskud i hverdagen

Bruno Kjeldgaard har i mange år arbejdet på børnehjem samt arbejdet med både misbrugere og udsatte børn og unge. I dag er han plejefar i sit hjem i Herning, hvor han sammen med sin kone giver børnene en opvækst med stabile rammer, tryghed og omsorg. Brunos høretab har i mange år været en udfordring i hans arbejde.

Læs Brunos historie her

Navn: Lars Hvid-Malmquist

Beskæftigelse: Sales Director

Høreapparat: Oticon Opn S™

Det har givet mig mere overskud i hverdagen

Lars Hvid-Malmquist måtte anstrenge sig for at høre, hvad der blev sagt, når han i sit job som Sales Director sad til møder med kunder fra hele verden. Det var både trættende og pinligt.

Se filmen her

Min hørelse er skruet 30 år tilbage nu!

Navn: Erik Mørch

Beskæftigelse: Pensionist

Høreapparat: Oticon Opn S™

Lige pludselig var det jo en helt anden verden

Erik har igennem et langt arbejdsliv været en berejst mand, der rejste verden rundt for at undervise og installere IT-installationer. Under en forretningsrejse i Kina fik han det ubehageligt, hvorefter han opdagede, at han led af et høretab. 

Læs Eriks historie her