testimonialsaudikanuance012jpg

Her på siden kan du få et indblik i andres erfaringer med at bruge Oticon høreapparater. Du kan bl.a. læse om, hvordan andre mennesker med en hørenedsættelse har skulle vænne sig til at bruge høreapparater, samt hvordan det har påvirket deres dagligdag på en positiv måde.

lisbet-dahl-image

Navn: Lisbet Dahl

Beskæftigelse: Skuespiller og revychef 

Høreapparat: Oticon Opn™


Jeg er bare så lettet og glad

Lisbet Dahls høretab er kommet snigende langsomt gennem årene. Pludselig kunne hun ikke høre lyden på fjernsynet, fordi den var blevet for rund, og hun måtte skrue betydeligt op, så hun kunne høre, hvad der blev sagt. I det øjeblik indså hun, at tiden var kommet til at få høreapparater.

"Nu har jeg fået høreapparater, og det er en kæmpe lykke og en kæmpe glæde, og det var faktisk det, jeg forventede. Jeg er bare så lettet og glad. Jeg vil anbefale alle at gå hen og få nogle høreapparater, hvis de har brug for det - jo før, jo bedre."

Hør Lisbet Dahl fortælle om sine erfaringer med Oticon Opn herunder.

Se filmen her

 

lisbeth-dahl_cirkusrevy

Lisbet Dahl har hver sommer sin daglige gang i Cirkusrevyen, men da orkesteret satte an i år, kunne hun pludselig ikke høre melodistemmen. Derfor satte hun spørgsmålstegn ved, om man kan blive umusikalsk med alderen. Men det var ikke tilfældet. Lisbet havde brug for høreapparater. 

Det har virkelig ændret mit liv

Efter 3 måneder med høreapparaterne, Oticon Opn™, har vi igen besøgt skuespillerinde og instruktør Lisbet Dahl for at høre om hendes oplevelser. Denne gang i hendes vante omgivelser på Dyrehavsbakken i Cirkusrevyen.

Se filmen her