Høreapparater har set en enorm udvikling og innovation i de seneste år. Det betyder, at høreapparater er blevet mindre, og samtidig er de fyldt med mere teknologi end nogensinde. Alle høreapparater skal dog have batterier for at kunne virke. Nogle bruger genopladelige batterier, mens andre bruger traditionelle batterier. Er du i tvivl om hvilke batterier, der passer til dit høreapparat, så kontakt dit lokale hørecenter. 

Du kan hurtigt og omkostningsfrit bestille batterier til dine høreapparater. Det er nemlig gratis at få nye batterier til sine høreapparater i Danmark. Hvis du er i tvivl om, hvilke batterier der passer til dine høreapparater, skal du kontakte din hørespecialist eller det hørecenter, hvorfra du har fået høreapparater.

 

Nye batterier kan holde dine høreapparater kørende mellem tre og ti dage, før de skal skiftes. Så levetiden på dine batterier afhænger af, hvilken type høreapparater du har, og hvor meget du bruger dem. Når det er tid til at skifte batterier, vil du høre korte bip-lyde.
Når du har indsat det nye batteri, vil høreapparatet tænde lige så snart, du lukker for batteridækslet. Høreapparatet vil muligvis hyle, mens du holder det i hånden, men det stopper igen så snart du tager det på. Vi anbefaler, at du slukker dine høreapparater, når du ikke bruger dem. På den måde holder batterierne længere.

Bestil batterier til høreapparater

Batterier til høreapparater varierer i størrelse. Det er vigtigt at du bestiller den rigtige størrelse hjem, så hvis du er i tvivl, så kontakt os på telefonnummer 70 400 200 eller email: kundeservice@audika.dk.

Medmindre du bruger genopladelige batterier til dit høreapparat, så er det vigtigt at du bortskaffer de brugte batterier på en ordentlig måde. Du må ikke smide de brugte knapcellebatterier i skraldespanden, saml dem hellere i en bøtte og aflever dem så på et batteriindsamlingssted tæt på dig.

Har du brug for råd om batterier?

Kontakt os hvis du har spørgsmål om, hvilke batterier der passer til dine høreapparater. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige. 


Bestil en gratis høretest   Ring mig op

 
Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter