Typer af høreapparater

Ikke to mennesker er ens. Derfor passer de samme høreapparater heller ikke til alle mennesker. Her på siden kan du læse om forskellige typer af høreapparater, og blive klogere på, hvad der passer til dig.

Overordnet set findes der to typer af høreapparater: Bag-øret høreapparater og i-øret høreapparater. Hvilken type af høreapparater, der passer til dig, afhænger blandt andet af graden af din hørenedsættelse og din livsstil. 

Hvis du lever med en kraftig hørenedsættelse, vil bag-øret høreapparater ofte være det bedste valg for dig, da de har en kraftigere forstærker. Begge typer af høreapparater er meget diskrete. Herunder kan du se et eksempel på, hvordan de forskellige slags høreapparater ser ud, når de er i brug.

BTE - Tab 2

Høreapparaterne sidder diskret bag øret. Det sender lyd gennem en tynd og næsten usynlig slange, som løber fra toppen af øret og ind i øregangen og passer til alle typer af nedsat hørelse, inkl. kraftige hørenedsættelser.

Læs mere om bag-øret høreapparater

 
ITE- tab 1

I-øret høreapparater

Høreapparaterne er placeret i øregangen og tilpasses individuelt formen på øret. Denne type af høreapparater kan bruges ved milde til moderate høretab.

Læs mere om i-øret høreapparater

De bedste høreapparater til dig

Hos Audika er vi eksperter i at hjælpe mennesker med at høre bedre. Vi starter med en gratis høretest, hvorefter vi rådgiver dig omkring hvilken type høreapparater, der passer bedst til dig, såfremt testen viser, at du har behov for høreapparater. Når du besøger os, kan du se vores brede udvalg af høreapparater i høj kvalitet, der alle er baseret på den nyeste teknologi og forskning omkring hørelse. Du kan prøve forskellige typer, så du selv kan mærke, hvilken type, der passer bedst til dig.

Bestil en gratis høretest    Ring mig op

Eller ring til os: 70 400 200

Vores hørespecialister står altid klar til at hjælpe dig.

Uanset hvilken type høreapparater, du vælger, får du en kommunikationsenhed, der er bygget op af avanceret teknologi.  Høreapparater består af fem grundlæggende byggesten:

  1. Mikrofoner
  2. En forstærker
  3. En højtaler
  4. Et batteri
  5. En computerchip

Der er meget stor forskel på kvaliteten af høreapparater. Når du vælger høreapparater i høj kvalitet, får du en mere naturlig lytteoplevelse og en bedre taleforståelse. 

 

For de fleste mennesker er det udmattende at leve med nedsat hørelse. Heldigvis kan det behandles. Med den rette type af høreapparater og den rigtige rådgivning, kan du komme til at høre meget bedre, så du igen kan deltage aktivt i de ting, du holder af.

Hos Audika finder du høreapparater med mange forskellige funktioner og tilslutningsmuligheder. Du kan eksempelvis få lyden fra dit fjernsyn direkte ind i høreapparaterne og bruge dine høreapparater som høretelefoner. Når du fortæller os om dine ønsker og behov, kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig.

Traditionelt set har man opfattet hørelse som noget, der udelukkende foregår i øret. Oticons nyeste forskning på området viser dog, at det ikke er tilfældet. Derfor kan nedsat hørelse ikke løses ved blot at skrue op for lyden. 

Som følge af den indsigt har Oticon udviklet Brain Hearing – en teknologi, du blandt andet findes i Oticon Opn-høreapparater. Brain Hearing-teknologien anerkender, at hørelse hænger sammen med sortering og forståelse af lyd, hvilket er noget, der foregår i hjernen. 

 

Høreapparater findes både i genopladelige udgaver og i udgaver, hvor der skal skiftes batteri. Hvis du har høreapparater, der kører på almindelige batterier, kan du bestille batterier her, via vores kundeservice, eller hente dem i dit lokale Audika Hørecenter gratis.

Når du køber høreapparater hos os, får du fire års garanti og fri service. Det betyder, at du kan komme ned i dit Audika Hørecenter og få hjælp til dine høreapparater. Vores service dækker justering af høreapparaterne, udskiftning af voksfilter, vejledning i brug af høreapparaterne og meget mere.

Læs mere om genopladelige høreapparater her.

Get_on-going_aftercare_1920x700_v2

I Danmark kan du tage dit offentlige tilskud med, når du køber høreapparater hos et privat hørecenter. I praksis betyder det, at du kan få de bedste høreapparater hurtigt og med en stor besparelse. Derudover findes der også andre tilskud og rabatter på høreapparater. 

Tilskudsjunglen kan være svær at navigere rundt i, og vi vejleder dig gerne omkring, hvilke tilskud, der er relevante for dig, så du kan få præcis de høreapparater, du helst vil have, billigst muligt.

 

Vi samarbejder kun med de bedste producenter af høreapparater

brand-logo-oticon-v1brand-logo-bernafon-v1

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter