Typer af høreapparater

Typer af høreapparater

Alle mennesker er forskellige med unikke behov og individuelle livsstile. Der findes derfor ikke et høreapparat, som passer til alle.
BTE - Tab 2

Bag-øret

Høreapparat sidder diskret bag øret. Det sender lyd gennem en tynd slange, som løber fra toppen af øret og ind i øregangen og passer til de fleste høretab.

Læs mere om bag-øret høreapparater

 

ITE- tab 1

I-øret

Høreapparatet er placeret i øregangen og tilpasses til formen på det individuelle øre. Denne type høreapparater kan bruges ved milde til moderate høretab.

Læs mere om i-øret høreapparater

Lad os finde dit perfekte match

Vi er eksperter i at hjælpe mennesker med at kunne høre bedre. Vi starter med at tage en gratis og uforpligtende høretest, hvorefter vi rådgiver dig i hvilken løsning, der passer bedst til dig og svare på alle de spørgsmål, du har. Når du besøger os, kan du se vores brede udvalg af høreapparater i høj kvalitet. Du kan prøve forskellige typer og mærke, hvad du foretrækker.

Det betaler sig at bestille en høretest hos vores dygtige hørespecialister. Hvis du finder ud af, at du har brug for et høreapparat, vil det rette apparat hjælpe dig med at nyde den tid, du tilbringer sammen med dine venner og familie i endnu højere grad. Kommunikationen bliver lettere med færre anstrengelser, hvorfor du får mere energi til at nyde dine omgivelser. 

Bestil en gratis høretest    Ring mig op

Eller ring til os: 70 400 200

Vores hørespecialister står altid klar til at hjælpe dig.

Mere end en forstærker

 • Vores ører er lige så unikke som vores fingeraftryk. Vi har også individuelle behov, når det gælder hørelse - og forskellige livsstile, hørelsen skal forsøge at efterleve. Den veludviklede teknologi inden for høreapparater giver dig en personlig og realistisk lytteoplevelse.
 • De høreapparater, vi har i dag, giver dig meget mere end blot højere lyd. De giver dig et udvalg af personlige programmer, retningsbestemte mikrofoner og reduceret feedback. Takket være den avancerede teknologi, kan du nyde den mest realistiske og behagelige lyd.

  Bestil en gratis høretest

3 trin til bedre hørelse

Vejen til bedre hørelse er måske kortere, end du tror

 • Call_250

  Kontakt

  Kontakt os for at finde et hørecenter nær dig.

 • Find_250

  Besøg os

  Besøg vores hørecenter og få din hørelse testet.

 • Ear_solid_blue_250

  Nyd det

  Nyd fordelene af bedre hørelse.

Vi samarbejder kun med de bedste producenter af høreapparater

brand-logo-oticon-v1brand-logo-bernafon-v1

Kontakt os

*
*
*
*
Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter