oticon_opn_gallery_custom_styles_introbanner

I-øret høreapparater, også kaldet ITE (in the ear), sidder, som navnet indikerer, inde i øret og er derfor diskrete. Der findes flere forskellige slags i-øret høreapparater. Læs mere om dem her på siden.

Oticons mindste i-øret høreapparater er så små, at de er usynlige i øret på 8 ud af 10 brugere. Herunder kan du blive klogere på alle de forskellige i-øret høreapparater. I-øret høreapparaterne passer til et mildt til moderat høretab.

 • custom-opn1-iic

  IIC-høreapparater

  Oticons mindste høreapparater er så små, at de sidder inde i ørekanalen, hvor man ikke kan se dem.

 • custom-opn1-cic-10-nfm

  CIC-høreapparater

  Disse meget diskrete høreapparater sidder helt inde i ørekanalen og er svære at se – selvom de ikke er helt skjulte. De har en valgfri styreknap.

 • custom-opn1-itc-312

  ITC-høreapparater

  De sidder i ørekanalen. Der kan ses en lille faceplate i den nedre del af øret. Dette muliggør trådløs tilslutning til smartphones og øvrige enheder.

 • custom-opn1-ite-halfshell

  ITE HS-høreapparater

  Disse ITE-høreapparater fylder lidt mere i den synlige del af øret. De er nemme at bruge, har alle funktioner og tilbyder trådløse tilslutningsmuligheder.

 • custom-opn1-ite-fullshell

  ITE FS-høreapparater

  Til brugere, som ønsker et høreapparat, der er virkelig let at betjene, styre og tilpasse. Disse ITE-høreapparater har alle funktioner og tilbyder trådløse tilslutningsmuligheder.

De nye i-øret høreapparater fra Oticon er Oticons mindste høreapparater til dato. Samtidig er det de første i-øret høreapparater, der bygger på Oticon Opn™ teknologien. De nye revolutionerende i-øret høreapparater findes i fem modeller. Hver model tilbyder en forskellige blanding af design og funktionalitet. Vi forhandler alle fem modeller i Audika.  

Oticon Opn™ høreapparaterne sidder skjult i ørerne og bliver specialtilpasset dig. Selv de mindste, usynlige* modeller tilbyder fremragende lydkvalitet, hvilket giver dig konstant adgang til 360 graders lyd. Det betyder, at du med de nye Oticon Opn i-øret høreapparater tydeligt kan høre lydene omkring dig og deltage aktivt i samtaler – også i støjende omgivelser.**

*Usynlig i øret på 8 ud af 10 brugere. 
** Le Goff & Beck 2017, Oticon White paper

 

oticon_opn_looking_in_mirror_placing_iic_in_ear_width300mm_300dpi_c_oticon_nds_175785-(1)

Når du har nedsat hørelse, bliver du hurtigt afhængig af dine høreapparater. Hvis du vedligeholder dem ordentligt, minimerer du risikoen for, at de går i stykker. Ophobning af ørevoks er den hyppigste årsag til, at i-øret høreapparater skal repareres. 

Produktionen af ørevoks er vigtig for dine ørers sundhed. For at undgå, at dine i-øret høreapparater tager skade af det, anbefaler vi, at du bruger et par minutter på at rense dine høreapparater med en blød, tør klud hver dag. Tjek også om voksfiltret trænger til at blive skiftet, og skift det om nødvenligt – eller kom ned i dit lokale Audika Hørecenter og få hjælp til det.

Der er mange fordele ved at vælge Audika som dit hørecenter. Som Danmarks største Oticon-certificerede kæde af hørecentre tilbyder vi en grundig og kompetent vejledning omkring alle Oticons produkter – både i-øret høreapparater og bag-øret høreapparater. Desuden finder du altid de nyeste høreapparater med den bedste teknologi hos os.

Derudover tilbyder vi fire års garanti og fri service på høreapparater, hvilket betyder, at du kan få dine høreapparater justeret, få hjælp til at skifte voksfiltret eller få svar på dine spørgsmål omkring høreapparater i dit lokale hørecenter så ofte, du har brug for det – gratis og uden at bestille tid. 


Læs om forskellige typer af høretab her.

Er du på udkig efter nye høreapparater?

Vores dygtige hørespecialister er eksperter i Oticon-produkter. De er klar til at give dig kyndig vejledning og hjælp til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dig.

Vi hjælper dig også gerne med de forskellige tilskudsmuligheder.Bestil en gratis høretest  Ring mig op 


Eller ring til os: 70 400 200

 • Living_with_hearing_loss_380x170

  Oplever du tegn på nedsat hørelse?

 • image af høreapparat og link til bestil et gratis prøveapparat

  Læs om Oticon Opn

 • Knowing_someone_with_hearing_loss_380x170

  Kender du nogen, der lider af høretab?

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter