in-the-ear-1920x700

Der er sjældent nogen, der lægger mærke til et i-øret høreapparat, fordi de sidder gemt inde i øret. Det er også vores erfaring, at du selv glemmer alt om det.

Ta’ dem på og glem dem

  • I-øret (ITE: In the ear) modellerne er et godt valg, hvis du har det bedst med, at dit høreapparat ikke kan ses. De giver førstegangsbrugere en nem tilvænningsfase, fordi apparaterne sidder gemt. De påvirker således ikke brug af briller og falder ikke af, når du skifter bluse mm. Apparaterne findes i to varianter:
  • Høreapparat i øregangen – også kendt som ITC (In The Canal). Disse små høreapparater sidder forrest i øregangen, hvorfor de er svære at se. Det er også muligt at få andre typer, der sidder længere inde i øregangen. Disse apparater er kaldet CIC (Completely In the Canal), som sidder længere inde i øregangen og IIC (Invisible In the Canal), som sidder så langt inde i øregangen, at de er usynlig for øjet. Der anvendes en lang nål til at få dem ud.

    CIC-modeller var tidligere kun egnet til mennesker med mildt høretab og brede øregange, men nutidens teknologi har medført, at de i dag er tilgængelige for mange flere.

Hvor synlige er de?

Er du på udkig efter et nyt høreapparat?

Vores hørespecialister står klar til at give dig kyndig vejledning og støtte for at hjælpe dig med at vælge det høreapparat, der passer bedst til dig.Bestil en gratis høretest  Ring mig op 


Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter