oticon_opn_looking_in_mirror_placing_iic_in_ear_width300mm_300dpi_c_oticon_nds_175785-(1)

I-øret høreapparater 

Det nye i-øret høreapparat fra Oticon, er Oticons mindste høreapparat til dato. Samtidig er det, det første i-øret-høreapparat, der bygger på Oticon Opn™ teknologien.

Det nye revolutionerende i-øret høreapparat fås i fem modeller, som alle matcher dine behov og præferencer. Vi forhandler alle fem modeller i Audika.  

Oticon Opn™ giver dig 360 graders lyd i høj kvalitet

Disse Oticon Opn™ høreapparater sidder skjult i ørerne og bliver specialtilpasset dig. Selv de mindste, usynlige* modeller tilbyder fremragende lydkvalitet, hvilket giver dig konstant adgang til 360 graders lyd. Det betyder, at du med de nye Oticon Opn i-øret høreapparater tydeligt kan høre lydene omkring dig og deltage mere aktivt i samtaler, også i støjende omgivelser.**


*Usynlig i øret på 8 ud af 10 brugere. 
** Le Goff & Beck 2017, Oticon White paper 

Læs mere om Oticon Opn™

 
 • custom-opn1-iic

  IIC-høreapparater

  Oticons mindste høreapparater er så små, at de sidder inde i ørekanalen, hvor man ikke kan se dem.

 • custom-opn1-cic-10-nfm

  CIC-høreapparater

  Disse meget diskrete høreapparater sidder helt inde i ørekanalen og er svære at se – selvom de ikke er helt skjulte. De har en valgfri styreknap.

 • custom-opn1-itc-312

  ITC-høreapparater

  De sidder i ørekanalen. Der kan ses en lille faceplate i den nedre del af øret. Dette muliggør trådløs tilslutning til smartphones og øvrige enheder.

 • custom-opn1-ite-halfshell

  ITE HS-høreapparater

  Disse ITE-høreapparater fylder lidt mere i den synlige del af øret. De er nemme at bruge, har alle funktioner og tilbyder trådløse tilslutningsmuligheder.

 • custom-opn1-ite-fullshell

  ITE FS-høreapparater

  Til brugere, som ønsker et høreapparat, der er virkelig let at betjene, styre og tilpasse. Disse ITE-høreapparater har alle funktioner og tilbyder trådløse tilslutningsmuligheder.

Hvor synlige er de?

Er du på udkig efter nye høreapparater?

Vores dygtige hørespecialister er eksperter i Oticon-produkter. De er klar til at give dig kyndig vejledning og hjælp til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dig.

Vi hjælper dig også gerne med de forskellige tilskudsmuligheder.Bestil en gratis høretest  Ring mig op 


Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter