Få rutevejledning

Audika Fredericia

Jyllandsgade 23A
7000 Fredericia
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika – Oticon-certificeret hørecenter i Fredericia

Direkte nummer til Audika Fredericia: 70 400 213

I Fredericia finder du vores hørecenter i Jyllandsgade 23A. Hørecentret er specialiseret i hørelse og hjælper dig, hvis du har brug for det. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for høreapparater, så laver vi gerne en høretest på dig, så du kan få afklaring.

Når du besøger vores hørecenter i Fredericia, bliver du mødt af vores professionelle, dygtige og venlige personale, der altid har ét mål for øje: Nemlig at sikre, at din hørelse er så god som mulig. Vi har stor erfaring med behandling af høretab – og vi kan også hjælpe dig. 

Det kan være svært at erkende, at du har et høretab. Ofte er det faktisk de pårørende, der får mistanken om høretab først. Tegnene på høretab kan være mange. 

Måske er du begyndt at trække dig fra sociale aktiviteter, fordi du har svært ved at følge med i samtalen? Hvis du ikke hører så godt, som du plejer, kan det kræve enorme mængder af energi at deltage i selv et mindre middagsselskab. Måske bliver du udmattet af at udføre de opgaver, du normalt sagtens kan klare, fordi du har svært ved at fokusere. I så fald kan det være en god idé at få din hørelse tjekket.

Tegn på høretab: 

  • Du har svært ved at føre en samtale i støjende omgivelser

  • Når andre snakker, lyder det som mumlen

  • Du beder ofte andre gentage, når I taler sammen

  • Du er begyndt at skrue højere op for dit TV

  • Hverdagslyde såsom fuglekvidder er forsvundet

Et høretab er et tab i livskvalitet. Hos Audika giver vi dig den bedste hjælp til at komme godt videre. Vi forhandler kun høreapparater af bedste kvalitet, og vores erfaring er, at mange helt glemmer deres høretab, når der bliver taget hånd om det på den rigtige måde.

Vidste du, at du får tilskud til dine høreapparater, når du vælger et Audika hørecenter?

Oplever du susen for ørerne? Så har du måske tinnitus. Tinnitus forbindes som regel med ringen for ørerne. Dog er der mange, der oplever susen for ørene fremfor ringen. Tinnitus er en meget forstyrrende høreskade, som kan påvirke dig negativt, hvis du ikke tager hånd om det. Måske oplever du stress, angst og vrede på grund af tinnitus.

Hvis du har tinnitus, kan det være en god idé at få undersøgt din hørelse. Mere end 80% af mennesker, der lider af tinnitus, har nemlig også nedsat hørelse. Mange er dog ikke klar over deres høretab. 

Hvis du både lider af høretab og tinnitus, kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig flere forskellige høreapparater, der kan lindre lydene fra din tinnitus. Kom ind til os i vores hørecenter – så tager vi en snak og finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du spørgsmål til os? Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os –hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi besvarer glædeligt dine spørgsmål uforpligtende, så du har de bedste forudsætninger for at komme til at høre godt igen. Hvis du har et spørgsmål eller har brug for, at vi kigger på dit høreapparat, kan du komme forbi klinikken mandag-torsdag i tidsrummet 12:00 - 13:00 uden at bestille tid. Så finder vi en løsning sammen.

Vi glæder os til at se dig.