Få rutevejledning

Audika Kolding

Låsbybanke 15
6000 Kolding
Jylland
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bestil tid

Audika Kolding

I sydjyske Kolding ligger Audika og gemmer sig på Låsbybanke 15. Et unikt hørecenter der servicerer og rådgiver om høreapparater og diverse på en kompetent, professionel og personlig måde. Den gode service smitter af på dig, og tanken om at skulle bære høreapparater virker nu ikke længere slem.

Det er den heller ikke. Et høreapparat er en gave til dig, der gerne vil have hævet livskvaliteten. Hørelsen er en vigtig sans, og et høreapparat kan sikre dig, at sansen fortsat bliver vedligeholdt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for et høreapparat, laver vi gerne en gratis høretest på dig, som kan fortælle dig din status. Hvis du har brug for apparatet, får du hos os den bedste rådgivning og service på markedet.

Udover vores åbningstider er du altid velkommen til at ringe til os indenfor vores telefontid, hvis du får brug for hjælp eller vil bestille tid. Telefonen er åben mandag - torsdag kl. 8:00 – 16:00 og fredag kl. 8.00 - 15.30.

I vores åbningstid har vi desuden åben service i tidsrummet 12:00 - 13:00, hvor du kan komme forbi med akutte reparationer eller spørgsmål uden at bestille tid. 

Vores personale

  • Maria Janakee Jørgensen

    Hørespecialist

  • Helle Sommer

    Hørespecialist

  • Helle Vigen Breinbjerg

    Sekretær