Få rutevejledning

Audika Silkeborg

Borgergade 59
8600 Silkeborg
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika – Oticon-certificeret hørecenter i Silkeborg

Direkte nummer til Audika Silkeborg: 70 400 215

Vores hørecenter i Silkeborg ligger hjertet af Borgergade tæt på Rosengårdscentret. Der er gratis parkering ved Bomholtsplads, som ligger lige ved hørecentret, og du kan tage bussen til døren.

Hvis du er dårligt gående, er der stadig nem adgang for dig i Audika i Silkeborg. Uanset om du har rollator, sidder i kørestol eller har brug for andre hjælpemidler til at gå, er der god og nem adgang for dig hos os.

I vores hørecenter i Silkeborg har vi mange års erfaring med høreapparatsbehandling. Vi vejleder dig, så du kan finde den bedste løsning til dig og din hverdag. Vi hjælper også gerne med spørgsmål omkring tilskud, priser og tilbehør, og du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak. 

Her på siden kan du læse om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også finde vores åbningstider og vores kontaktoplysninger. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din hørelse.

Læs om tegnene på høretab her.

I vores hørecenter i Silkeborg forhandler vi kun markedets bedste høreapparater. Vi ved, at hørelsen er en vigtig sans, og det er vigtigt for os at behandle dit høretab på den bedst mulige måde. Der er stor forskel på kvaliteten af høreapparater, og hos os finder du kun de allerbedste. 

Vi tilbyder altid personlig og individuel behandling. Høretab opfattes meget forskelligt fra person til person. Derudover findes der også forskellige typer af høretab. Begge dele har indflydelse på, hvilke høreapparater, der passer bedst til dig. Hver eneste hørebehandling hos os er individuel, og vi tilpasser altid dine høreapparater dine behov.

Selvom vores hørecenter i Silkeborg er privat, er der flere forskellige tilskud, du kan få glæde af, når du køber høreapparater hos os. Det drejer sig eksempelvis om følgende tilskud:

  • Offentligt tilskud til høreapparater

  • Helbredstillæg fra kommunen

  • Tilskud til høreapparater fra Sygeforsikringen Danmark

  • Tilskud til høreapparater, hvis du er medlem af Danske Seniorer eller Ældre Sagen

Hvis du har spørgsmål til de forskellige tilskud, eller brug for hjælp til at søge, skal du endelig sige til – vi hjælper dig gerne.

Silkeborg er en smuk by, og vi ved, at det er lige så vigtigt at fornemme byens atmosfære med ørerne, som det er med øjnene. Sammen med dig sørger vi for, at din hørelse er så god som muligt, så du kan nyde den smukke by, du bor i, fuldt ud. Hos os finder du ingen standardløsninger. Vi tager os af dig og din unikke hørelse, så vi kan finde den helt rigtige løsning. 

Audika i Silkeborg er et hørecenter, hvor der er rart at være. Vores service er varm og personlig, og vi har altid din hørelse i fokus. Vi vejleder dig til køb af de rigtige høreapparater, og vi laver gerne en gratis høretest på dig, hvis du er i tvivl om, hvordan det står til med hørelsen.

Når du kommer ind til en høretest hos os, starter vi med at undersøge dine ører og din hørelse grundigt. Hvis vi finder ud af, at du har behov for behandling, tager vi en snak med dig for at få et indblik i, hvilke høreapparater, der vil være de bedste til dig.

Læs om, hvordan du forbereder dig på dit første besøg hos os, her.

Vores personale

  • Michael

    Hørespecialist

  • Sussie

    Kundekoordinator