Få rutevejledning

Audika Vordingborg

Glambæksvej 5
4760 Vordingborg
Mandag:
Tirsdag:
Torsdag:
Fredag:
Bestil tid

Audika - Oticon-certificeret hørecenter i Vordingborg

Direkte nummer til Audika Vordingborg: 70 90 91 20 

Velkommen til vores hørecenter i Vordringborg. Her bliver du budt velkommen af vores imødekommende og professionelle personale, som står klar til at svare på alle dine hørerelaterede spørgsmål.

Som specialister indenfor hørelse står vi klar med rådgivning og vejledning, så vi kan finde den bedste løsning for dig og din hørelse. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for høreapparater, så bestil en gratis høretest.

Typiske tegn på nedsat hørelse

Selvom nedsat hørelse er relativt almindeligt, er der mange, der ikke kender tegnene på det, og derfor ikke får undersøgt deres ører, før de har levet længe med det. Det synes vi hos Audika i Vordingborg er ærgerligt - både fordi nedsat hørelse er et tab af livskvalitet, og fordi det kan behandles. Herunder kan du se nogle af de typiske tegn på nedsat hørelse:

  •  Du har svært ved at føre en samtale, når der er baggrundsstøj

  •  Når andre taler, lyder det som om, de mumler

  •  Du kan ikke høre hverdagslyde som fodtrin og fuglekvidder

  •  Du beder ofte folk gentage det, de siger

Måske er du begyndt at trække dig fra sociale sammenhænge, fordi du bliver drænet for energi af at koncentrere dig om at lytte og forstå, hvad der bliver talt om. Og måske er det noget, dine nærmeste har bemærket. Det er nemlig ofte de pårørende til mennesker med nedsat hørelse, der opdager, at der er noget galt.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et høretab? Så kan vores online høretest være en god indikator. 

De bedste høreapparater

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark, tilbyder vi hos Audika i Vordingborg både service i særklasse og den største viden om de bedste høreapparater på markedet. Hvis du er i tvivl, om du har brug for høreapparater, laver vi gerne en gratis høretest på dig. Jo tidligere du opdager dit høretab og kommer i gang med behandling, jo bedre. Hvis du har susen for ørerne eller tinnitus og samtidig har nedsat hørelse, har vi høreapparater med lydterapi, der kan afhjælpe symptomerne.

Inden vi kan rådgive dig om, hvilke høreapparater, der passer bedst til dine behov, undersøger vi dine ører grundigt, ligesom vi også laver en høretest på dig. Herefter tager vi en snak med dig om din hverdag, da der er forskellige faktorer, der kan spille ind på, hvilke høreapparater, der er de bedste til dig. Har du eksempelvis en meget aktiv hverdag, stiller det nogle andre krav til dine høreapparater, end hvis du lever et mere roligt liv.

Når du køber høreapparater hos os, kan du i øvrigt få offentligt tilskud.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere? Så kontakt os endelig. Din hørelse er vigtig for os, og hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, står vi altid klar med gode råd og vejledning. Faglighed og god service er vores kerneværdier, og vi vil altid gøre vores ypperste for at finde den bedste løsning for dig.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil bestille tid til en høretest, så ring til os på 70 400 200. Vores telefontid er mandag til torsdag fra kl 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-15.30. Vi ser frem til at høre fra dig!