Hvis du ikke tidligere har fået lavet en høreprøve, kan det være, du spekulerer på, hvordan en høreprøve forløber. Vi har derfor lavet en kort guide, der giver dig et overblik over høreprøvens forløb, så du forhåbentligt føler dig klædt på til din kommende konsultation i vores hørecenter.

 • what-happens_1_dk
 • what-happens_2_dk
 • what-happens_3_dk
 • what-happens_4_dk
 • what-happens_5_dk
    

    
   


Læs mere om de forskellige trin i høretesten herunder

1. Tillykke! Du har booket en høreprøve

Du har nu taget det vigtigste skridt mod en bedre hørelse. Vi anbefaler, at du tager et familiemedlem eller en nær ven med til din første konsultation.

2. Samtale om din hørelse, bekymringer, evt. sygdomshistorik og livsstilsfaktorer

Hørespecialisten vil indledningsvist spørge ind til din generelle sundhed for at lære dig lidt bedre at kende.

20 min

3. Undersøgelse af dine ører

Hørespecialisten vil foretage en undersøgelse af dine ører, hvor han eller hun bl.a. ser om der er propper af ørevoks eller andre uregelmæssigheder, der kan forklare høretabet.

5 min

4. Omfattende høreprøve

Høreprøven vil indeholde en række forskellige tests så som tonetest, tale og ordgenkendelsestest. De forskellige tests er med til at give hørespecialisten en forståelse for din hørelse samt en evt. hørenedsættelse.

20 min

5. Testresultater og anbefalinger

På baggrund af din høreprøve vil hørespecialsten gennemgå resultaterne. Hvis det viser sig, at du har et høretab vil hørespecialisten komme med sin anbefaling i forhold til behandlingsmuligheder.

15 min

5A. Intet høretab

Hvis det viser sig, at du ikke har noget høretab vil vi gerne give dig et par gode råd til, hvordan du fortsat passer godt på din hørelse.

5B. Høretab

Hvis det viser sig, at du har et høretab gennemgår vi sammen dine muligheder og ønsker til høreapparatbehandling. Det er muligt at få de fleste høreapparater hjem inden for en uge.

Bestil tid til en gratis høretest

Er du klar til at bestille tid til en høretest? Tidsbestillingen er let og lige til. Tilføj dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig med henblik på at finde en ledig tid.

*
*

Andre relevante links