Kom til events med Audika

Events og foredrag

Hver uge holder vi events og foredrag i hele landet, med mulighed for at blive klogere på hørelse, høretab og ikke mindst få foretaget en hørescreening.

Hos Audika er vores målsætning at udbrede budskabet om hørelse, høresundhed og høretab. Derfor holder vi hver uge events og foredrag i hele landet, hvor vores konsulenter, i større eller mindre grad, fortæller om vigtigheden ved at passe på sine ører, hvordan nedsat hørelse har langt større indvirkning end man tror, og selvfølgelig også foretager hørescreeninger for at se om der er grundlag for en rigtig høreprøve. 

Vi er at finde til arrangementer i lokale foreninger, ved større events og på de lokale apoteker rundt omkring i hele Danmark. 

Book os

Hvis du godt kunne tænke dig at vi kom ud og holdt en event eller et foredrag i din forening, eller på dit apotek, så kan du udfylde formularen og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, læs vores privatlivspolitik.

Events og hørescreeninger

Hver uge kan du finde vores konsulenter på apoteker rundt omkring i hele Danmark. Du finder nemt frem til hvor du kan møde os på vores Facebook side under events. Her kan du også holde dig opdateret på om vi kommer til et apotek nær dig, og foretager hørescreeninger. En hørescreening er ikke det samme som en høreprøve, men den kan give en indikation på om det ville være en god idé at få foretaget en rigtig høreprøve i en af vores klinikker. Derudover er vores konsulenter altid klar til at svare på spørgsmål om hørelse, høretab, høresundhed, høreapparater og meget mere. Og vi hjælper dig selvfølgelig også med hvilke næste skridt du skal tage, for at få din hørelse tilbage i topform. 

Foredrag om hørelse og høreapparater

Vi er også ofte ude og holde foredrag i lokale foreninger eller ved større events, hvor fokus er på at komme endnu mere i dybden omkring vigtigheden af en god hørelse. For selvom nedsat hørelse kan virke enkelt og banalt, så er det faktisk et større handicap end man lige går og tror. Mange der lider af høretab føler sig afskåret fra samtaler, og føler at de går glip af ting i dagligdagen. Ligeledes er det frustrerende for de pårørerende at ord går tabt, og forståelsen forsvinder. Vi har alle prøvet at sidde i et larmende rum og føre en samtale, og ved hvor mentalt træt man kan være efterfølgende, fordi hjernen kommer på overarbejde for at sikre forståelsen. 

Det er nogle af de emner vi dykker ned i ved vores foredrag, og taler både til dem der allerede har udfordringer med hørelsen, men også til de pårørerende der måske ikke helt kan gennemskue hvordan de bedst kan hjælpe. Derudover kommer vi selvfølgelig også forbi hvordan hørelsen virker, hvorfor det er at vi med alderen får sværere og sværere ved at høre og meget mere. Ofte vil det også være muligt at få en samtale med vores konsulenter, og også få foretaget en hørescreening for at give en indikation på om der er noget galt med hørelsen. 

Book et foredrag eller hørescreening

Er du interesseret i at få en af vores konsulenter ud til et foredrag eller en hørescreening i din lokale forening eller lokale apotek, så er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte.