Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre

Audika er Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre. Kæden er ejet af Demant, som er førende inden for høresundhed med mere end 100 års erfaring. Hvad det betyder for dig, kan du læse mere om her på siden.

At vi er Oticon-certificerede, er din garanti for, at du får den mest kvalificerede og kompetente rådgivning omkring Oticons produkter hos os. Certificeringen er Oticons mærkning af, at vi som hørecenter giver dig tryghed i hele behandlingsprocessen – dels ved at være eksperter i Oticons produkter og dels ved at være omhyggelige med både rådgivning og tilpasning samt løbende opfølgning. Derfor bliver vores personale i hørecentrene løbende efteruddannet, så de hele tiden er på forkant med den seneste teknologi samt de nyeste produkter fra Oticon.

Find dit lokale Oticon-certificerede hørecenter.

Hvad er Oticon?

Oticon er førende, når det kommer til at levere den mest avancerede teknologi, audiologi og høreløsninger til personer med nedsat hørelse. Alt hvad Oticon arbejder med – fra høreapparater til høretekniske hjælpemidler – er designede til at gøre mennesker i stand til at deltage aktivt i livet.

Oticon leverer med andre ord ikke bare lydkvalitet – men også livskvalitet. Derfor er vi hos Audika både stolte over og glade for den anerkendelse, det er at blive Oticon-certificeret – en certificering, der garanterer dig, at du får den bedst mulige rådgivning i netop dit lokale Audika-hørecenter.

Oticon er et af de førende mærker inden for høreapparater, og Oticon høreapparater har gennem årene vundet mange internationale og anerkendte priser. Alle Oticon-høreapparater er baseret på forskning og innovative løsninger, der er med til at revolutionere den måde hørelse opfattes på. Den massive forskning i hørelse, samt ønsket om at hjælpe mennesker med nedsat hørelse, er din garanti for, at du får den bedste løsning med høreapparater fra Oticon.

Få den bedst mulige hørelse

Din hørelse er en af dine vigtigste sanser, men mange er ikke bevidste om, hvor vigtig hørelsen egentligt er. Dertil kommer, at en hørenedsættelse ofte kommer snigende, og derfor kan der gå lang tid før man bemærker, at noget har forandret sig. Mange mennesker med nedsat hørelse begynder at isolere sig fra sociale situationer, som kan virke uoverskuelige og udmattende. Hvis du ikke modtager behandling for din hørenedsættelse, påvirker det derfor ofte din livskvalitet negativt.

Den gode nyhed er, at det ikke behøver være sådan. Med de rette høreapparater kan du få dit sociale liv tilbage. Hos dit lokale Audika hørecenter kan du få værdifuld og vedkommende vejledning og på den måde finde de høreapparater, der passer bedst til din livsstil og situation. Bestil en gratis høretest her, og kom et skridt nærmere en bedre hørelse.

Tilskud til høreapparater

Vidste du, at der findes flere forskellige tilskud til høreapparater – både offentlige og private? Høreapparater kan være en stor udgift. En af fordelene ved at vælge et Audika hørecenter er, at vores dygtige hørespecialister kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke tilskud, du har mulighed for at søge.

Uanset om du har ret til offentlige eller private tilskud, hjælper vores hørespecialister dig med at gøre processen så nem som muligt for dig. Vi har høreapparater i alle priskategorier og til ethvert budget. Se mere om priserne på de forskellige høreapparatsmodeller.

Find vej i systemet

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have tjekket din hørelse, eller hvis du har fået konstateret nedsat hørelse, kan det være svært at finde ud af, hvad næste skridt skal være. Vi har derfor udarbejdet en guide, der giver dig den information, du mangler, når du skal have høreapparater, uanset hvor langt du er i processen, eller om du vælger offentlig eller private høreapparatbehandling. Læs videre her og få den hjælp, du har brug for til at få den rette rådgivning, hvis du har nedsat hørelse.