Hvem er vi?

Audika er er en danskejet kæde af Oticon-certificerede hørecentre. Vi er ejet af Demant, som er førende inden for høresundhed og har mere end 100 års erfaring på området. Vi har hørecentre i hele landet, hvor vores dygtige hørespecialister kan hjælpe dig med at finde den helt rette behandling til dit høretab. 

Her på siden kan du lære os bedre at kende og læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Hos Audika mener vi, at et høretab er et tab i livskvalitet, og vores vision er at hjælpe flere mennesker til at høre bedre. Når du vælger dit lokale Audika Hørecenter får du altid personlig og individuel rådgivning. Derudover anvender vi den nyeste teknologi på området til at teste din hørelse, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med igen at høre de små nuancer i livet.

I vores hørecentre får du personlig vejledning af vores dygtige hørespecialister. Vi tilbyder et komplet udvalg af avancerede høreapparater: Fra basis- til premiumapparater og i modeller fra de kraftigste power-apparater (BTE) til de mindste i-øret-apparater (ITE). Høreapparaterne er udviklet til at opfylde hver enkelt brugers individuelle behov – uanset høretab og præferencer til lyd, model eller farver. Ud over høreapparater forhandler vi også tilbehør til dine høreapparater, så du kan forbinde dem med eksempelvis tv og telefon.

our-story_1920x700_v1

Vi tilbyder

Der findes mange forskellige hørecentre, og det kan være en jungle at finde rundt i. Hos Audika tilbyder vi altid professionel og individuel rådgivning, så du får den bedste behandling til dit høretab. 

Når vi laver en høretest på dig, bruger vi den nyeste teknologi. Derfor kan vi garantere dig det mest retvisende billede, når vi kortlægger din hørelse. Vi tager desuden dine egne ønsker og oplevelser alvorligt, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dit høretab og din livsstil.

Mange høreapparatsbrugere har ret til forskellige tilskud. Hvis du er i tvivl, om du kan få tilskud til dine høreapparater, vejleder vi dig gerne om det. Vi kan også hjælpe dig med at søge om tilskud, hvis du har brug for det.

Hos Audika ved vi, hvor vigtig høresansen er for din livskvalitet. Derfor forhandler vi kun de bedste høreapparater på markedet. Alle de mærker, vi forhandler, laver kvalitetshøreapparater på baggrund af den nyeste viden omkring hørelse.

Der er stor forskel på høreapparater og på hvor god en lytteoplevelse, de giver dig. I vores sortiment finder du kun gode høreapparater, hvilket sikrer dig den bedste lyd. Nogle af vores høreapparater genskaber den måde, du hørte på, inden du nedsat hørelse. Hvilke høreapparater, der passer til dig afhænger af flere forskellige ting. Når du vælger et Audika Hørecenter garanterer vi dig den bedste behandling af dit høretab.

Har du brug for hjælp?

Vores professionelle hørespecialister står klar til at give dig den bedste støtte og hjælp med at finde de høreapparater, der passer bedst til dig.

Bestil en gratis høretest     Ring mig op

 

Eller ring til os: 70 400 200

3 trin til bedre hørelse

 • Call_250

  Kontakt

  Kontakt os for at finde et hørecenter nær dig

 • Find_250

  Besøg os

  Besøg vores et af vores hørecentre for at få en grundig evaluering af din hørelse


 • Ear_solid_blue_250

  Nyd det

  Nyd fordelene ved bedre hørelse

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter

Mød vores kollegaer i andre lande