Testen indikerer, at du har

Svært høretab


Mange mennesker har høretab, og det er helt normalt. Det kan behandles effektivt i de fleste tilfælde. Udfyld formularen herunder for at bestille en test i en af vores høreklinikker, så kontakter vi dig snarest.

Bestil en GRATIS og uforpligtende høretest

✔ Du får resultatet af høretesten samme dag
✔ Gratis prøveperiode med moderne, diskrete høreapparater
✔ Grundig konsultation om din hørelse og dine behov

Symptomer på betydeligt høretab

Et ”betydeligt høretab” er det mest alvorlige resultat i vores online høretest. Har man et betydeligt høretab, vil det sandsynligvis være svært at høre i mange hverdagssituationer, hvilket kan påvirke din livskvalitet i negativ grad.  

Du har sikkert sværere ved at forstå, hvad folk siger i et støjende miljø som f.eks. en restaurant eller hvis du er på en travl gade. Selvom du måske ikke selv lægger mærke til det, så kompenserer du muligvis for hørebesværet ved at mundaflæse og ved at bede folk om at gentage, hvad de siger.  

Det er vigtigt for din livskvalitet at gøre noget ved dette. Den gode nyhed er, at der i de fleste tilfælde findes effektiv behandling.

Bestil en GRATIS høretest

Vidste du at...

    • Et ubehandlet høretab gør det svært at følge med i samtaler og gør at du hurtigt føler dig træt?
    • Et ubehandlet høretab ofte fører til mindre samværd med familie, venner og kolleger, hvilket igen kan føre til en følelse af ensomhed og depression?
    • Et ubehandlet høretab gør det svært at følge med i hvad der foregår på fjernsynet og telefonen?

Fakta om høretab

Høretab er mere almindeligt, end du måske tror.
1 ud af 6 voksne oplever et høretab¹
Mindst en tredjedel af personer over 65 år er ramt af høretab²
Omkring 466 millioner mennesker verden over har nedsat hørelse³
90 % af høretabet kan nemt behandles

Hvorfor det er så vigtigt at behandle høretab hurtigt

Din hørelse er dybt forbundet med dit helbred. Personer med ubehandlet høretab har ofte sværere ved at deltage i sociale aktiviteter. Sociale aktiviteter er vigtige for at stimulere hjernen, hvilket mindsker risikoen for kognitiv tilbagegang. Forskere undersøger andre sammenhænge mellem hørelse og sundhed.

Bestil en GRATIS høretest

Sources

1 hearinghealthfoundation.org/hearing-loss-tinnitus-statistics

2 Collins, J. G. (1997). Prevalence of selected chronic conditions: United States 1990–1992. Vital and Health Statistics, 10(194). Hyattsville, MD: National Center for Health Statistics. Cited at www.asha.org/Articles/Untreated-Hearing-Loss-in-Adults/ Accessed September 16, 2019.

3 who.int/news-room/fact-sheets/detail/deafness-and-hearing-loss