*
*
*
*

Gratis online høretest

Testen tager kun 5 minutter Du vil modtage dit resultat lige efter, at du har taget høretesten.
Get Results
 • Vil du teste din hørelse?

  Do you want to test your hearing?
  Ja
audika-what-hearing-test-involves

Vores online høretest er udviklet af professionelle audiologer og tager udgangspunkt i erfaringer og viden omkring nedsat hørelse.

Testen indeholder:

 • 4 enkle spørgsmål om din hørelse i hverdagssituationer

 • En kalibreringstest, så dit udstyr er indstillet korrekt

 • En tonetest, der består af toner i forskellige lydniveauer

 • 3 korte lydsekvenser med hverdagssamtaler, der finder sted med let baggrundsstøj


Efter du har gennemført høretesten, sender vi dig en mail med gode råd omkring din hørelse baseret på dit resultat.

Læs om tegnene på nedsat hørelse her.

Har du nedsat hørelse?

Når du har gennemført vores online høretest, får du en indikation af, om du har nedsat hørelse. Du får ét af følgende tre svar: 

 1. Du har ikke nedsat hørelse

 2. Du har moderat nedsat hørelse

 3. Du har kraftigt nedsat hørelse

Hvis vores online høretest viser, at du har nedsat hørelse, anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høretest i dit lokale Audika hørecenter. Her hjælper vores dygtige og professionelle hørespecialister dig med at finde den helt rigtige løsning til dine behov. 

Vores online høretest er udviklet af vores professionelle audiologer, og den indeholder en række forskellige testscenarier, der alle er inspireret af hverdagssituationer. Den online høretest er den hurtigste måde at teste din hørelse på og dermed også den hurtigste måde at få en indikation af, om du har nedsat hørelse og har brug for behandling. 

Når du tager høretesten, bliver din hørelse testet i de situationer, de fleste mennesker med nedsat hørelse oplever er problematiske. Vi tester din hørelse i følgende tre lyttesituationer:

 1. Taleforståelse med baggrundsstøj
 2. Hverdagssituationer med støj
 3. Hvid støj

Dårlig hørelse kan påvirke din livskvalitet negativt. Mange mennesker med nedsat hørelse trækker sig fra sociale aktiviteter, fordi det er svært at følge med i samtalerne. Nedsat hørelse kan dog sagtens behandles – og jo før, jo bedre.

Vores online høretest giver dig en brugbar indikation på, hvor godt du hører. Høretesten er en screening af din hørelse, og den giver en kvalificeret indikation af, hvor godt du hører. Den kan således ikke erstatte en komplet høreprøve, som du kan få foretaget hos et af vores hørecentre, hvor du også kan få personlig vejledning om høreapparater. Første skridt til at få bedre hørelse er at gennemføre vores online høretest ovenfor. Du kan også bestille tid til en gratis høreprøve i dit lokale Audika Hørecenter. 

 

Denne online høretest er en screening og ikke en diagnostisk vurdering af din hørelse. Høretesten kan hjælpe med at give dig en indikation på, om du har nedsat hørelse, men den kan ikke erstatte en komplet høreprøve, som du får i et af vores hørecentre.

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter