Par med høreapparater fra Audika på strand i godt vejr

Prøv Oticon Real™ gratis i 30 dage nu!

De banebrydende høreapparater Oticon Real™ er endelig landet, og du har muligheden for at prøve dem ganske gratis i 30 dage. 

Tilmeld dig på linket herunder, og så vil du blive kontaktet af os. 

 

Bestil tid  Ring 78 73 75 16 

Den nyeste teknologi

Lige nu har du mulighed for at prøvekøre de nye høreapparater Oticon Real™ helt gratis i 30 dage hos Audika. Oticon Real™ er en intelligent høreløsning, der samtidig er spækket med banebrydende teknologi der øger lytteoplevelsen, livskvaliteten og komforten. Du kan læse mere om Oticon Real™ her.

Specielt kontakt- og vindstøj er blevet kraftigt reduceret med de nye høreapparater, som har været blandt de mest irriterende former for støj for høreapparatsbrugere. Og lige nu har du som sagt mulighed for GRATIS at prøvekøre et par høreapparater. Bestil tid allerede i dag. 

Bestil tid  Ring 78 73 75 16

Prøvekør et Oticon Real høreapparat hos Audika

Bestil en gratis tid

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Fordelene ved at vælge Audika

Frit valg mellem høreapparater
Hos Audika kan du vælge det høreapparat, der er optimalt til dig og dit høretab – du har også adgang til at vælge høreapparater helt uden egenbetaling.
Minimal ventetid
Hos os kan du få en gratis høreprøve næsten med det samme – ligesom vi kan udlevere dine ny høreapparater hurtigt – nogle gange samme dag, du har fået høreprøven.
Udvidet service og garanti
Herunder ekstra justering/vejledning, daglige drop-in tider, reparation samt erstatningsapparater, hvis du mister dine høreapparater (mod mindre gebyr).

Ofte stillede spørgsmål