Par med høreapparater fra Audika på strand i godt vejr

Prøv Oticon Real™ gratis i 30 dage nu!

Genopdag alle livets små lyde med de nye høreapparater Oticon Real™, som du lige nu har muligheden for at prøve ganske gratis i 30 dage. 

Bestil tid til en gratis og uforpligtende høreprøve, og få mere at vide om hvad Oticon Real™ kan betyde for din hørelse. 

Høreprøven foretages i en af vores mere end 40 klinikker i hele landet, og vi har også en klinik i nærheden af dig. 

 

Bestil tid  Ring 78 73 75 16 

Den nyeste teknologi

Lige nu har du mulighed for at prøvekøre de nye høreapparater Oticon Real™ helt gratis i 30 dage hos Audika. Oticon Real™ er en intelligent høreløsning, der samtidig er spækket med banebrydende teknologi der øger lytteoplevelsen, livskvaliteten og komforten. Du kan læse mere om Oticon Real™ her.

Specielt kontakt- og vindstøj er blevet kraftigt reduceret med de nye høreapparater, som har været blandt de mest irriterende former for støj for høreapparatsbrugere. Og lige nu har du som sagt mulighed for GRATIS at prøvekøre et par høreapparater. Bestil tid allerede i dag. 

Bestil tid  Ring 78 73 75 16

Prøvekør et Oticon Real høreapparat hos Audika

Bestil en gratis tid

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Fordelene ved at vælge Audika

Frit valg mellem høreapparater
Hos Audika kan du vælge det høreapparat, der er optimalt til dig og dit høretab – du har også adgang til at vælge høreapparater helt uden egenbetaling.
Minimal ventetid
Hos os kan du få en gratis høreprøve næsten med det samme – ligesom vi kan udlevere dine ny høreapparater hurtigt – nogle gange samme dag, du har fået høreprøven.
Udvidet service og garanti
Herunder ekstra justering/vejledning, daglige drop-in tider, reparation samt erstatningsapparater, hvis du mister dine høreapparater (mod mindre gebyr).

Oticon Real™

Oplev en hel ny verden folde sig ud, med de nye og revolutionerende høreapparater Real™ fra danske Oticon. Kontaktstøj er markant nedsat, komforten er højnet, og især lyden i blæsevejr er blevet opgraderet. 

Oticon Real™ sætter barren højt når det kommer til moderne høreapparater, og er spækket til med nye funktioner og teknologier der er med til at gøre hverdagens små lyde endnu mere prisværdige.

Dyk ned i hvordan Oticon Real™ udmærker sig, og bliv klogere på de enkelte funktionaliteter. 

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål