Bliv ved med at være dig.
Elsk dine ører

Har du nogensinde tænkt over alle de ting, din hørelse lader dig beholde?

Måske er det noget, du er rigtig god til, for eksempel at spille guitar. Måske er det noget, du er rigtig dårlig til, men elsker at gøre, som for eksempel karaoke. Måske er det den følelse, du får, når du hører lyden af nøglen i hoveddøren.

Uanset hvad det er, har du måske ikke overvejet, hvordan det at miste hørelsen kunne ændre det, og hvordan den ændring kunne ende med at ændre dig.

Ubehandlet høretab kan påvirke dig på mere end én måde:

  • Du mærker måske at det er svært at forblive nærværende og fokuseret.
  • Måske har du svært ved at huske detaljer.
  • Du føler dig muligvis udenfor samtalen.
  • Måske er du mindre interesseret i sociale aktiviteter eller hobbyer, 
    du normalt nyder.
  • Du føler dig måske angst eller stresset.
  • Du oplever muligvis øget mental belastning og træthed.

Hvis du har bemærket ændringer i din hørelse, er det måske på tide at få den tjekket. Vores dygtige eksperter udfører gratis høreprøver for at forstå din hørelse og den unikke indflydelse, den har på dit liv. Kom i gang ved at bestille din aftale i dag.

Book en gratis høreprøve

Hvordan er din hørelse? Få en gratis vurdering fra en ekspert.

Nedsat hørelse kan vise sig på forskellige måder for forskellige mennesker. Derfor tager vi hos Audika en unik personlig tilgang til hørebehandling. Besvar følgende spørgsmål for at se, om det er relevant for dig at få testet din hørelse.

1. Rundt om bordet
1. Har du problemer med at følge samtaler, når der er 4 eller flere personer til stede?
2. Har din familie eller venner opfordret dig til at få testet din hørelse?
3. Har du nogensinde svært ved at forstå, hvad andre siger, fordi du ikke kan høre ordentligt?
4. Oplever du, at du skruer op for TV eller radio, selvom lydstyrken er høj nok for andre?

Dit resultat:

En høreprøve er relevant for dig

Dine svar indikerer, at du oplever symptomer på nedsat hørelse. Vi anbefaler stærkt at bestille en gratis og uforpligtende høreprøve i en af vores klinikker.

Resultatet er en indikation. En personlig høreprøve kan afgøre, om du har nedsat hørelse.Bestil din gratis høreprøve:

Dit resultat:

En høreprøve ser ud til at være relevant for dig

Dine svar indikerer, at du oplever nogle symptomer på nedsat hørelse. Vi anbefaler at bestille en høreprøve i en af vores klinikker.

Resultatet er en indikation. En personlig høreprøve kan afgøre, om du har nedsat hørelse.Bestil din gratis høreprøve:

Dit resultat:

Det kan ikke afgøres her, om en høreprøve er relevant for dig

Dine svar indikerer ikke, at du oplever symptomer på høretab. Men hvis du oplever problemer med at høre, anbefaler vi at bestille en høreprøve i en af vores klinikker.

Resultatet er en indikation. En personlig høreprøve kan afgøre, om du har nedsat hørelse.
Bestil din gratis høreprøve:

Step 1 af 4

Om Audika

Hos Audika kombinerer vi vores ekspertise, prisvindende høreteknologi og enestående personalisering for at hjælpe dig med at blive ved med at være dig.

Eksperter i hørelse

Vi tror på, at en fremragende forståelse for din hørelse fører til en fremragende høreløsning for dig. Derfor starter vores dygtige eksperter med en dybdegående og uforpligtende hørevurdering.  

Den nyeste teknologi
Smart høreteknologi kan gøre så meget for din hørelse og for dit liv. Oplev banebrydende høreteknologi, som gør det nemt at være dig selv. Det bedste af det hele er at du kan prøve teknologien helt gratis i 30 dage.
Skræddersyede høreløsninger

Vi har en personlig tilgang til hørebehandling. Ikke to mennesker er ens, og ikke to ører er ens, så vores mission er at levere en høreløsning, som passer bedst til dine unikke behov, mål og livsstil.

Maria der elsker sine ører sammen med Audika

Bliv ved med at grine

For Maria betyder hendes venskaber alt for hende. Hun ønskede ikke at miste de gode grin og skønne stunder med vennerne.

Da hun bemærkede at samtaler med vennerne var begyndt at gøre hende træt og overvældet, indså hun at hendes nedsatte hørelse sikkert påvirkede mere end bare hendes ører. Hun vidste at det var på tide at få hørelsen tjekket af en ekspert.

Uanset hvad der er vigtigst for dig, kan en sund hørelse hjælpe dig med at bevare det. Elsk dine ører med en gratis høreprøve hos Audika.

Book en gratis høreprøve

Elsk din hørelse med skræddersyede høreapparater

1

Vi begynder altid med at lære dig, dine kommunikationsbehov, dine ønsker og din sygehistorie at kende.

2

Vi foretager en omfattende hørevurdering for at forstå din høreevne. På dette stadie kan vi identificere niveauet af, og hvilken type nedsat hørelse, du har.

3

Skulle din hørevurdering tyde på, at du ville kunne få gavn af en høreløsning, vil vi anbefale et høreapparat og finjustere det, så det opfylder dine unikke behov og mål.

4

For at sikre, at høreløsningen er den rigtige for dig, kan du prøve den gratis og uforpligtende i 30 dage.

5

Når du køber høreapparaterne, tilbyder vi ubegrænsede justeringer og support inden for din garantiperiode for at sikre, at høreapparaterne stadig giver den bedste og mest behagelige høreoplevelse for dig.
Tal med en ekspert

Bliv ved med at være i øjeblikket

Marco tog affære, da han ikke længere nød at være festens midtpunkt. Han prøvede høreapparater der næsten var usynlige, tog dem på på dansegulvet, og vidste, at det var det rigtige valg. En avanceret høreløsning fik Marco tilbage på sporet, tilbage til dansen, tilbage til at være i nuet og tilbage til at føle sig som sig selv.

Når du passer på din hørelse, kan du blive ved med at nyde øjeblikket. Oplev den nyeste høreteknologi med en 30-dages gratis prøveperiode på høreapparater.

Prøv næsten usynlige høreapparater Lær om Oticon Own™

Find et hørecenter nær dig

Vi vil gerne gøre det nemt og praktisk at elske dine ører. Med over 40 Audika klinikker i Danmark, er den nærmeste sikkert tættere på end du tror.

Indtast dit postnummer for at finde det nærmeste hørecenter.

Bliv ved med at være uafhængig

For Niko føltes det så befriende at være sin egen chef. Men med tiden begyndte det at føles begrænsende, da det blev vanskeligere at kommunikere med kunderne.

Det tog Niko 15 år at bygge sin virksomhed op. Nu, med den rigtige høreløsning, er han sikker på, at han stadig vil kunne køre forretningen i de næste 15.

Audikas skræddersyede hørebehandling holder hans hørelse lige så skarp som hans knive, så han kan fortsætte med at give 100%. Se hvad avanceret høreteknologi skræddersyet til dine behov kan gøre for din hørelse og dit liv.

Begynd din 30-dages gratis prøveperiode