Høreapparatmærker

Hørelsen er en af menneskets vigtigste sanser – det er en sans, som er med til at definere os som mennesker. Hos Audika tror vi på, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når det kommer til vores høreapparater. Det handler om at gøre dig i stand til at leve det bedst mulige liv med den bedst mulige hørelse.

Vi tilbyder udelukkende den nyeste og bedste teknologi i højeste kvalitet, som findes på markedet. Vores tætte samarbejde med de førende leverandører inden for sundhedssektoren sikrer, at vi konstant har adgang til den nyeste og mest innovative teknologi. Er du i tvivl om hvilket høreapparatmærke, du skal have? I dit lokale Audika-hørecenter kan du altid få vejledning og råd af vores hørespecialister, så du kan få et høreapparat, der passer til dine behov. På siden her kan du læse mere om de høreapparatmærker, vi tilbyder hos Audika.

Mærker hos Audika

 • brand-logo-bernafon-v1

  Bernafon

  Det schweiziske firma Bernafon har udviklet høreapparater i mere end 60 år. Deres fokus har fra begyndelsen været at bevare den høje kvalitet, ingeniørarbejde, innovation og design – og sådan er det uforandret. Bernafons høreapparater giver dig en autentisk lydoplevelse, som tager hensyn til det individuelle behov og præferencer.

  Læs mere om Bernafon her.

 • Oticon

  Siden 1904 har den danske virksomhed Oticon været med i spidsen, når der skal udvikles teknologi, der hjælper mennesker med høretab. Oticon er drevet af kompromisløs innovation og er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. De har vundet flere end 20 priser for deres bedrifter inden for udviklingen. Oticon tilbyder høreapparater, der er designet til at hjælpe mennesker med nedsat hørelse til at leve det liv, de ønsker. For Oticon handler det nemlig ikke bare om lydkvalitet, men om livskvalitet.

  Besøg Oticon

Er du på udkig efter et nyt høreapparat?

Vores hørespecialister er altid klar til at hjælpe dig.

Bestil en gratis høretest     Ring mig op

Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter