Autentiske lytteoplevelser

Dét at lave effektive høreapparater handler om mere end blot at kompensere for den fysiske afsavn af lyd. I mere end 60 år har Bernafon udviklet høreapparater, som tager hensyn til dine individuelle behov og præferencer.

intro-bernafon-1920x700

Bernafons historie

Bernafon blev grundlagt i byen Bern i Schweiz af Hans Gfeller, som led af kraftigt nedsat hørelse. Dette ledte hans søn og en ven til at udvikle virksomhedens første høreapparater. Mere end 70 år senere gør kombinationen af Schweizisk ingeniørarbejde, præcisionsteknologi og prisvindende design det muligt for mennesker at nyde autentiske lytteoplevelser med Bernafon høreapparater, som bliver tilpasset den enkeltes individuelle behov.

Om Bernafon

Bernafon tilbyder høreapparater af højeste kvalitet til de fleste typer af høretab. Bernafon tilbyder tre serier af høreapparater: Viron, Zerena og Leox. I alle tre serier finder du høreapparater, der imødekommer forskellige behov.

Bernafon Viron-høreapparater spænder bredt og kan bruges til mange forskellige typer af høretab. Viron findes blandt andet som genopladelige miniRITE T R-høreapparater, der giver en bedre taleforståelse selv i komplekse lyttesituationer.

Zerena-høreapparater fra Bernafon findes i mange forskellige størrelser. Fra de mindste helt diskrete høreapparater til en stor model, der er nem at betjene, selv hvis du ser dårligt. Fælles for Bernafons Zerena-høreapparater er, at de giver en bedre taleforståelse i støjende omgivelser samt et højt niveau af lyttekomfort. 

Med Leox har Bernafon skabt en serie af høreapparater målrettet mennesker med kraftige høretab. Leox-høreapparaterne fra Bernafon gengiver lyden så naturligt som muligt, hvilket gør det nemmere for dig at føre en samtale. Derudover kan de forbindes trådløst til eksempelvis telefon og TV.

Hos Audika ønsker vi at give dig adgang til de bedste høreapparater til de bedste priser. Høreapparater fra Bernafon er ingen undtagelse. I dit lokale Audika-hørecenter kan du altid få råd og vejledning af vores hørespecialister, så du kan få de bedste priser på Bernafon-høreapparater. 

Hvad prisen på dine Bernafon-høreapparater er, afhænger af flere ting. Der findes nemlig en række tilskud, du kan søge, når du skal have nye høreapparater. Hvilke tilskud, der er relevante for dig, afhænger af din situation. Prisen, du skal betale for Bernafon-høreapparater, afhænger derfor af flere forskellige ting.

Læs mere om høreapparater og priser.

Intro banner_1

Hvorfor vælge Bernafon?

Med Bernafon er det nemt at vælge de perfekte høreapparater, fordi sortimentet gør det muligt for dig at kombinere det rette design med funktioner, der passer til lige netop dine behov og præferencer.

Alle høreapparater fra Bernafon er af højeste kvalitet. De indeholder på den nyeste teknologi på området, hvilket gør det muligt at lave små høreapparater med stor kraft. Uanset hvilken type høretab, du har, leverer Bernafon høreapparater, der kan give dig den behandling, du har brug for.

Er du på udkig efter et nye høreapparater?

Hvis du er på udkig efter nye høreapparater, står vores hørespecialister altid klar til at give dig kyndig vejledning og støtte. Bestil tid til en gratis høretest – så undersøger vi din hørelse grundigt for at hjælpe dig med at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit høretab.

 

Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter