Bernafon høreapparater

Aute​ntiske lytteoplevelser

Dét at lave effektive høreapparater handler om mere end blot at kompensere for den fysiske afsavn af lyd. I mere end 60 år har Bernafon udviklet høreapparater, som tager hensyn til dine individuelle behov og præferencer.

intro-bernafon-1920x700

Bernafons historie

Bernafon blev grundlagt i byen Bern i Schweiz af Hans Gfeller, som led af kraftigt nedsat hørelse. Dette ledte hans søn og en ven til at udvikle virksomhedens første høreapparat. Mere end 70 år senere gør kombinationen af Schweizisk ingeniørarbejde, præcisionsteknologi og prisvindende design det muligt for mennesker at nyde autentiske lytteoplevelser med apparater, som tilpasses til individuelle behov.

Besøg Bernafon.dk

Om Bernafon

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yf8ummUQ0y8" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]

Høreapparater fra Bernafon 

 • Bernafon-juna-9
  Juna 9

  Om Juna 9

  Juna 9 er et i-øret høreapparat og derfor meget diskret. Apparatet er det perfekte valg for aktive mennesker, som er på udkig efter et høreapparat med de maksimale fordele – selv i meget krævende situationer.

  Besøg Bernafon.dk

   

  Bernafon-fitting-hearing-aid

 • Supremia 7

  Om Supremia 7

  Supremia er et bag-øret høreapparat med et moderne design, som er nemt at betjene. Teknologien heri gør det nemmere at forstå og lokalisere tale og lyd. Det reducere uønsket støj og tilpasser sig automatisk til forskellige lydmiljøer.  

  Besøg Bernafon.dk

   

  Bernafon-fitting-hearing-aid

 • Bernafon-juna-7
  Juna 7

  Om Juna 7

  Leder du efter et høreapparat i høj kvalitet, som er nemt at bruge? Juna 7 forstærker lyd på en naturlig måde og fokuserer automatisk på tale, når du befinder dig i støjende omgivelser.

  Besøg Bernafon.dk

  Bernafon-fitting-hearing-aid
 • Bernafon-saphira-5
  Saphira 5

  Om Saphira 5

  Saphira 5 er et høreapparat i mellemklassen, der sigter mod at give brugeren en naturlig oplevelse af de omgivende lyde. Det giver en bedre opfattelse af tale i de fleste situationer.

  Besøg Bernafon.dk

  Bernafon-fitting-hearing-aid
 • Bernafon-saphira-3
  Saphira 3

  Om Saphira 3

  Saphira 3 giver brugeren en naturlig lydopfattelse og gør det meget nemmere at forstå, når nogen taler – selv i støjende omgivelser. Det perfekte miks af bedre hørelse og trådløs forbindelse skaber værdi for pengene.

  Besøg Bernafon.dk

  Bernafon-fitting-hearing-aid
Intro banner_1

Hvorfor vælge Bernafon?

Med Bernafon er det nemt at vælge det perfekte høreapparat, fordi sortimentet gør det muligt for dig at kombinere det rette design med funktioner, der passer til lige netop dine behov og præferencer.

Er du på udkig efter et nyt høreapparat?

Vores hørespecialister står klar til at give dig kyndig vejledning og støtte for at hjælpe dig med at vælge det høreapparat, der passer dig bedst.

 

Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter