1 intro banner - background

Oticon høreapparater

Ikke bare lydkvalitet - men livskvalitet.

Alle Oticons modeller er designet til at hjælpe mennesker med nedsat hørelse med at leve det liv, de ønsker. Oticons mest avancerede høreapparater bruger BrainHearingTM  teknologi, som støtter den måde, hvorpå hjernen naturligt opfatter de omgivende lyde. 

 

1 Intro banner - products

Founded_on_care_1920x700

Grundlagt på omsorg

Hans Demant grundlagde Oticon i Danmark i 1904, efter han fandt ud af, at hans kone led af høretab. Virksomheden er i dag en af verdens førende høreapparatsfabrikanter. Deres særlige fokus på innovation placerer dem i spidsen af markedet med sofistikerede teknologi og prisvindende design.

Alle Oticons modeller er udviklet til at give selvstændigheden tilbage til mennesker med høretab, så de kan kommunikere frit, interagere naturligt og deltage aktivt i livet.

 

Oticons historie

oticon-opn-1920x700

Oticon Opn – Åbner op for din verden

Oticon Opn er en ny type høreapparat, der ændrer den måde, som høreapparater fungerer på. I stedet for kun at opfange lyde foran dig, leverer apparaterne lyde fra 360-grades vinkel til din hjerne, som gør det mindre anstrengende at lytte.  

Læs mere om Oticon Opn her.

Oticon Opn S åbner op for lyden og giver dig mulighed for at opnå taleforståelse på niveau med mennesker, der ikke har nedsat hørelse. I praksis betyder det, at du med Oticon Opn S skal anstrenge dig endnu mindre for at høre og dermed kan bruge din energi på noget andet. 

Som høreapparatsbruger kender du sikkert alt til feedback, som er den hyletone, du oplever, når noget eller nogen kommer for tæt på dine høreapparater. Med Oticon Opn S er det fortid. Det betyder, at du kan tale i telefon eller kramme dine nærmeste uden at frygte den ubehagelige lyd.

Læs mere om Oticon Opn S her. 

Oticon høreapparater

 • P127-Oticon-L-Opn-miniRITE-C063-DiamondBlack-speaker60-OpenDome-Monaural
  Oticon Opn

  Om Oticon Opn

  Den nyeste og mest avancerede teknologi fra Oticon. 
  Dette høreapparat har en ekstraordinær hurtig behandlingstid, som gør det muligt at scanne alle lyde omkring dig 100 gange i sekundet. Apparatet kan endda filtrere støj fra i samtaler. Det betyder, at du skal anstrenge dig mindre for at høre, mens apparatet samtidig hjælper dig med at afkode lyde - selv i udfordrende lydomgivelser.

  Oticon Opn

  Bernafon-fitting-hearing-aid 
Why_choose_Oticon_1920x700

Hvorfor vælge oticon?

Hør bedre, forstå mere, med mindre anstrengelse

I stedet for blot at forstærke lyden bruger Oticons høreapparater BrainHearingTM teknologi, der støtter hjernen og lader dig nyde et naturligt og behageligt lydbillede.

 

Er du på udkig efter et nyt høreapparat?

Vores hørespecialister står klar til at give dig kyndig vejledning og støtte for at hjælpe dig med at vælge det høreapparat, der passer bedst til dig.

Bestil en gratis høretest     Ring mig op


Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter