Oticon Opn S er nogle af markedets nyeste høreapparater, der ved hjælp af banebrydende teknologi giver dig en naturlig høreoplevelse, ved at understøtte den måde din hjerne opfatter lyd.

Oticon Opn S åbner op for lyden og giver dig mulighed for at opnå en taleforståelse på niveau med mennesker, der ikke har nedsat hørelse. I praksis betyder det, at du med Oticon Opn S skal anstrenge dig endnu mindre for at høre og dermed kan bruge din energi på noget andet. 

Som høreapparatsbruger kender du sikkert alt til feedback, som en den hyletone, du oplever, når noget eller nogen kommer for tæt på dine høreapparater. Med de nyeste høreapparater i Opn-familien, Oticon Opn S, er det endelig fortid, hvilket betyder, at du kan tale i telefon eller kramme dine nærmeste uden at frygte den ubehagelige lyd.

Oticon Opn S har desuden bluetooth og kan nemt sluttes til din telefon og dine andre elektroniske enheder. På den måde får du langt mere end blot bedre hørelse med Oticon Opn S – du får gennem bluetooth-tilslutningen også et mere bekvemt liv med håndfri telefoni og streaming af musik direkte i ørerne.

Vidste du, at du kan få offentligt tilskud til høreapparater?

en-naturlig-lydoplevelse3

For at kunne skabe en naturlig lydoplevelse, er det vigtigt at forstå, hvordan vi opfatter lyd. Nedsat hørelse kan nemlig ikke løses ved bare at skrue op for lyden. Teknologien bag høreapparater som Oticon Opn S bygger på BrainHearing-konceptet. Din hørelse afhænger nemlig ikke kun af dine ører, men også af din hjernes opfattelse af lyd.

Teknologien i de nyeste høreapparater i Opn-serien bygger på den viden. Lyttesituationer er ofte enormt komplekse – særligt hvis der er baggrundsstøj i form af musik eller andre, der snakker, eller hvis du deltager i samtaler med mange forskellige personer. Med Oticon Opn S kommer du til at opfatte lyd på en mere naturlig måde. BrainHearing-teknologien sikrer dig nemlig en naturlig lydoplevelse, hvor din hjerne bearbejder lyd fra 360 grader.

Med Oticon Opn S får du meget mere end et sæt høreapparater – Oticon Opn S er nemlig høreapparater med bluetooth. Ved hjælp af Oticon On-appen kan du forbinde dine høreapparater via bluetooth til din telefon. Herfra kan du holde øje med batteriniveauet samt styre lyden i dine høreapparater. Du kan også høre musik og radio samt få lyden fra dit tv og din computer direkte over i dine høreapparater via bluetooth.

Høreapparater med bluetooth bliver mere og mere anvendelige i dagligdagen i takt med, at flere og flere ting bliver internetforbundne. Oticon Opn S kan blive forbundet med alle dine internetforbundne enheder. Skal lyset tænde, når du tænder dine høreapparater, eller vil du have besked, når dine gæster ankommer? Mulighederne for et mere forbundet liv vokser konstant i takt med, at flere og flere enheder i vores hjem bliver koblet til internettet – særligt med et par høreapparater med bluetooth.

Læs mere om behandling af nedsat hørelse her.

Synes du, at det er besværligt at skifte batterier i dine høreapparater? Med Oticon Opn S kan det blive fortid. De nyeste høreapparater i Opn-familien findes nemlig i en genopladelig udgave, der holder batteri hele dagen – inklusiv streaming, når du bruger høreapparaternes bluetooth-funktion. Inde i høreapparaterne sidder de avancerede lithium-ion-batterier, der sørger for, at du har strøm til at høre og streame hele dagen.

Fordi Oticon Opn S indeholder bluetooth low energy-teknologi har du mulighed for at koble dine høreapparater via bluetooth til dine forskellige internetopkoblede enheder uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt dine batterier er ved at løbe tør for strøm.

Test din hørelse med vores online høretest.
Læs mere om genopladelige høreapparater her.

Både i-øret og bag-øret høreapparater fra Oticon bygger på Oticon Opn-teknologien. Uanset hvilken type af høreapparater, der passer bedst til dine ører og din livsstil, kan du således få lydkvalitet i særklasse i dine høreapparater.

Revolutionerende opdagelser om den måde, mennesker opfatter lyd på, er baggrunden for den nye teknologi i Oticons høreapparater. Hvor tidligere høreapparatteknologi blandt andet har gjort det vanskeligt at følge med i en samtale til et middagsselskab, leverer den nye teknologi i høreapparaterne 360 graders lyd, så du kan høre alt det, der sker omkring dig – præcis som mennesker, der ikke har brug for høreapparater.

Old technology
Focuses on one speaker,
suppresses all others.
New Opn technology
Opens up the listening environment
so you hear multiple speakers.
drag nothing drag1 drag2
arrow