Tilbehør til høreapparater

I dit lokale Audika Hørecenter kan du købe forskelligt tilbehør til dine høreapparater, som er med til at gøre din dagligdag endnu lettere. Her på siden kan du se hele vores udvalg af tilbehør til høreapparater.

Der findes meget forskelligt tilbehør til høreapparater i dag, der kan gøre din hverdag lettere og mere bekvem. Hvis du har høreapparater med bluetooth, kan du tilslutte dem dine andre digitale enheder, eksempelvis din telefon eller dit TV.

Læs mere om vores høreapparater. 

 • Oticon ConnectLine-mikrofon er en mikrofon, du kan forbinde til dine høreapparater, så du bedre kan høre din samtalepartner i udfordrende lydmiljøer. Mikrofonen, som er lille og diskret, skal klikkes fast på din samtalepartners tøj. Den virker, når I er op til 15 meter fra hinanden. Pris: 1300 kr.

 • Tilbehør til dine høreapparater, der gør det muligt at tilslutte dine høreapparater til dit fjernsyn. Med denne enhed kommer dine høreapparater til at fungere som et headset, så du får lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater. TV-adapteren skal bruges sammen med Oticon Streamer Pro. Pris: 2100 kr.

 • Med Oticon ConnectLine Streamer Pro kan du få dine høreapparater til at fungere som et headset. Lyden er perfekt synkroniseret med dit TV eller din computer, hvilket er vigtigt for oplevelsen, når du eksempelvis ser en film. Du får desuden fuld kontrol over blandt andet lydstyrken. Pris: 1100 kr.

 • Vil du gerne forbinde din fastnettelefon og dine høreapparater med hinanden? Det kan du med Oticon ConnectLine Telefon-adapter, der forvandler dine høreapparater til et trådløst headset og gør det muligt for dig at bruge din fastnettelefon trådløst. Pris: 1500 kr.

 • Med denne lille og praktiske fjernbetjening til dine høreapparater kan du nemt kontrollere lydstyrken, skifte program eller tænde og slukke for dine høreapparater. Fjernbetjeningen er så nem at bruge, at den også kan betjenes af børn. Pris: 1500 kr.

 • Voksfiltre er en vigtig del af dine høreapparater, idet de beskytter høreapparaterne fra at blive ødelagt af det ørevoks, dine ører naturligt producerer. Hvis du er Audika-kunde dækker din garanti udskiftning af voksfiltre.

 • Domes sørger for, at dine høreapparater sidder godt og føles behagelige i dine ører. Domes kan ikke renses og bør udskiftes en gang månedligt. Som Audika-kunde er du dækket af vores 4-årige garanti, hvilket vil sige at udskiftning af domes er gratis for dig i 4 år.

 • dk_400x400px_perfect_drybox

  PerfectDryLux er en tørreboks, som beskytter dine høreapparater mod fugt og bakterier, hvilket mindsker risikoen for defekter på høreapparaterne og infektioner i ørerne.
  Tørreboksen giver hurtig affugtning af dine høreapparater. Vi anbefaler, at du bruger tørreboksen dagligt for at passe bedst muligt på dine høreapparater. Pris: 595 kr.

 • Med en bordoplader til dine genopladelige Oticon Opn S får du en elegant måde at oplade dine høreapparater på om natten, så de er klar til en hel dag med lyd og streaming om morgenen. Du slipper for at skifte batterier - høreapparaterne sættes ganske enkelt i bordopladeren om aftenen, og så er de klar, når du står op. Pris: 1500 kr.

 • Safeline er en sikkerhedssnor til dine høreapparater, som fastgøres til din trøjekrave med en clips, så du ikke taber dine høreapparater, uanset hvor aktiv du er i løbet af dagen. Med Safeline får du derfor adgang til lyd hele dagen, og du undgår at miste og beskadige dine høreapparater. Pris: 150 kr.

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter