Behind_the_ear_1920x700

Høreapparater, der sidder bag øret, er diskrete og næsten usynlige. De er kraftfulde og styrker din hørelse samtidig med, at de er små og nøje designet til at vække så lidt opsigt som muligt. Læs mere om bag-øret høreapparater her på siden.

Moderne høreapparater kan inddeles i to forskellige kategorier: Bag-øret høreapparater og i-øret høreapparater. Begge typer er meget diskrete og svære at se, med mindre man kigger efter dem. Hvilke høreapparater, der passer bedst til dig, afhænger både af dine ører, din hørenedsættelse og din livsstil. 

De fleste høreapparatsbrugere foretrækker bag-øret høreapparater, også kaldet BTE (Behind the Ear). Det skyldes, at BTE høreapparater er lette at betjene og passer godt til alle typer af hørenedsættelser – inkl. kraftige høretab. Lyden i bag-øret høreapparater sendes fra forstærkeren og passerer gennem en tynd slange til en øreprop, som er tilpasset dit øre.

                                                          

Hvor synlige er de?

Selvom høreapparater består af en kompleks teknologi, er de både nemme at bruge og vedligeholde. De forskellige dele af dine høreapparater skal rengøres regelmæssigt for at sikre, at de virker optimalt. Vi anbefaler, at du gør det til en daglig rutine at rengøre dine høreapparater – det tager kun et par minutter. Høreapparaterne skal rengøres med en blød, tør klud. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, er du velkommen til at komme forbi dit Audika Hørecenter – så viser vi dig det.

Kender du tegnene på nedsat hørelse?

Hvis du har nedsat hørelse, vil høreapparater være en stor hjælp i din hverdag. Nedsat hørelse kommer ofte snigende gradvist, og derfor er der mange, der ikke bemærker det, hvilket gør det svært at søge hjælp. De mest almindelige tegn på nedsat hørelse er:

  • Du bliver udmattet efter sociale arrangementer

  • Du føler, du hører fint, hvis du bare koncentrerer dig

  • Du skruer højere op for TV’et end du plejer

  • Dine pårørende har kommenteret på din hørelse

oticon-opn-style-design

Audika er Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre. Oticon er en af de førende producenter inden for høreapparater. Når du vælger høreapparater fra Oticon, er du sikret et produkt, der bygger på den nyeste teknologi inden for hørelse. 

Hos Audika tilbyder vi altid de nyeste modeller inden for diskrete bag-øret høreapparater fra Oticon. Uanset hvilke udfordringer, din hørelse giver dig i din hverdag, har vi en løsning, der kan hjælpe dig. Vi har desuden høreapparater i forskellige prisniveauer, og vores hørespecialister hjælper dig med at finde et sæt høreapparater, der passer til din hørelse og dit budget.

I Danmark har du gode muligheder for at få tilskud til høreapparater. Vidste du, at du eksempelvis kan tage dit offentlige tilskud med, når du bruger et privat hørecenter? Det eneste, det kræver, er, at du er berettiget til tilskuddet. 

Der findes også en række andre tilskud til høreapparater, du har mulighed for at søge. Danske Seniorer og Sygeforsikringen Danmark giver for eksempel rabat på høreapparater, hvis du er medlem hos dem. Ring til os eller bestil en tid i dit lokale Audika Hørecenter – så hjælper vi dig med at søge de tilskud, der er relevante for dig. 

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter