Behind_the_ear_1920x700

Bag-øret

Høreapparater, der sidder bag øret er diskrete og næsten usynlige. De er små og nøje designet til, at kun få mennesker vil lægge mærke til, at man har dem på.

Diskret og gemt væk

 

  • Bag-øret modellerne er det perfekte valg, hvis du ønsker ekstra styrke i et diskret og moderne design. De fleste brugere med kraftigt høretab foretrækker denne type høreapparat. Bag-øret høreapparater findes i to varianter med en tynd lydslange.
  • Apparaterne kan også refereres til med forkortelsen BTE (behind the ear) høreapparater. Det er den mest almindelige type høreapparat til mennesker med kraftigt høretab i verden. Lyden passerer gennem slagen til en øresnegl, som er tilpasset perfekt til dit øre. Denne type har større batterier end eksempelvis i-øret modeller og kan derfor bære en større forstærker, som gør lydene mere kraftfulde.


    Høreapparater, med en modtager inde i øret, refereres også til som RITE-modeller (receiver in the ear). Lyden i disse apparater sendes via en hårfin tråd til modtageren, som er placeret i øregangen, tæt på trommehinden. En lille og individuel formet øreprop holder speaker unitten på plads. Denne type har mindre batterier end BTE-modellerne, hvorfor de er mere diskrete. Graden af høretabet afgør, om denne model er den rette for dig.

Er du på udkig efter et nyt høreapparat?

Vores hørespecialister står klar til at give dig kyndig vejledning og støtte for at hjælpe dig med at vælge det høreapparat, der passer bedst til dig.


Bestil en gratis høretest  Ring mig op 

Eller ring til os: 70 400 200

Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter