Genopladelige høreapparater

Genopladelige høreapparater

Er du træt af, at batterierne i dine høreapparater pludselig løber tør for strøm? Moderne, genopladelige høreapparater er med god grund blevet populære. Bare placér dine høreapparater i opladerstationen, inden du går i seng, og de er klar til brug den næste dag, når du står op om morgenen. Der er mange fordele ved at bruge genopladelige høreapparater:

 • Du slipper for at håndtere de små batterier

 • Du skal ikke bekymre dig om at løbe tør for batterier   

 • Du slipper for at aflevere de brugte batterier på genbrugsstationen

 • Du får en lettere hverdag 

Prøv genopladelige høreapparater

Det er nemt at genoplade dine høreapparater

 • Sæt opladeren i en stikkontakt ved brug af kablet, som er integreret i opladeren.

 • Det er nemt at sætte høreapparaterne i opladeren. Du skal ikke løfte et låg, og du behøver ikke at slukke dine høreapparater.

 • Placér dine høreapparater i opladerportene, hvorefter de begynder at lade op automatisk ved brug af kontaktfri, induktiv teknologi.

 • Du kan følge med i, hvor meget dine høreapparater er opladt ved at kigge på nuancen af LED-lyset.

Der er flere forskellige høreapparatmærker, der tilbyder genopladelige høreapparater. Vi tilbyder genopladelige høreapparater fra mærkerne Oticon og Bernafon. Alle vores genopladelige høreapparater er bag-øret-høreapparater.

Oticon Opn S

Det simple liv
 • Du skal aldrig skifte batterier i dine høreapparater igen

 • At genoplade høreapparaterne er nemt

 • Efter 3 – 4 timer i opladeren, er høreapparaterne ladet op

 • Du sparer tid

 • Høreapparaterne kan holde strøm til en hel dags brug

Vil du prøve et par genopladelige høreapparater?

Hvis du er interesseret i at prøve et par genopladelige høreapparater, er du velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde dine kontaktinformationer herunder, hvorefter vi finder en ledig tid i et af vores hørecentre i nærheden af dig.

*
*
*
*

Hvor mange timer tager det at oplade genopladelige høreapparater?
Hvis batteriet er løbet helt tør for strøm, tager det:

 • 3 – 4 timer til en fuld opladning

 • 1 time til 50 % opladning

 • 0,5 time til 25 % opladning

Bemærk, at opladningsintervallerne kan variere afhængigt af høreapparaternes alder samt brugen af høreapparater, f.eks. streaming.

Hvornår kan jeg vide, at de genopladelige høreapparater er fuldt opladt?
Opladningen stopper automatisk, når høreapparater er fuldt opladt. Du kan på de fleste høreapparater se et lille lys, som bliver grønt, når batterierne er fuldt opladt.

Hvordan ved jeg, det er på tide, at oplade høreapparaterne?
Når de genopladelige høreapparater er ved at løbe tør for batteri, sender høreapparaterne et signal, som består at tre korte bip-lyde. Signalet indikerer, at der er to timer tilbage, før høreapparaterne stopper med at virke. Advarselslyden gentages hver halve time.

Hvor lang tid holder mine høreapparater batteri, før de har brug for at blive opladt?
Hvis dine genopladelige høreapparater har en fuld opladning, kan du bruge dine høreapparater hele dagen. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du streamer lyd fra en anden elektronisk enhed (f.eks. TV eller computer) i mere end 8 timer, så skal du muligvis oplade dine høreapparater i løbet af dagen.

Genopladelige høreapparater bruger normalt lithium batterier (den samme typer batterier, som de fleste smartphones bruger).

Du skal bruge en opladerstation til at oplade dine genopladelige høreapparater. Den følger med, når du køber høreapparaterne. Det eneste du skal gøre, når dagen er slut, er at placere dine høreapparater i opladerstationen, hvorefter dine høreapparater er fuldt opladt, når du står op om morgenen.

Læs mere om høreapparater

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/27817635.ihtml/player.html?token=5eab8d4d0d87da75c665e7b59a48aac5&source=embed&photo%5fid=37994604" width="625" height="352" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvis dine genopladelige høreapparater ikke har en batteriskuffe, indeholder høreapparaterne lithium batterier. Det tager omkring 3 – 4 timer til en fuld opladning, hvorefter opladningen vil holde omkring 24 timer. Batterierne har i sig selv en levetid på omkring 4 – 5 år – samme levetid, som høreapparater har. Du kan herefter købe nye høreapparater eller besøge din lokale hørespecialist, som vil hjælpe dig med at få batterierne i dine genopladelige høreapparater skiftet ud hos producenten.

Hvordan passer jeg på mine genopladelige batterier i mine høreapparater?

Det er altid en god ide at placere dine høreapparater i opladerstationen, når du ikke bruger dem. Hvis du gør det, ved du altid, hvor de er. Det vil ikke påvirke levetiden, at du oplader dine høreapparater ofte. Det vil derimod have den modsatte effekt. Du skal dog ikke placere dine genopladelige høreapparater i en opladerstation, som ikke er tilsluttet en strømenhed, da det kan dræne batterierne og forkorte levetiden. I tilfælde af, at du ikke skal bruge dine høreapparater i et stykke tid, skal du blot slukke for dem og opbevare dem et sikkert sted.