Få rutevejledning

Audika Faaborg

Klerkegade 8
5600 Faaborg
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika Faaborg

 Direkte nummer til Audika Faaborg: 70 400 209

Centralt i det gamle Faaborg finder du vores hørecenter, hvor du kan få foretaget en høretest samt få råd og vejledning omkring høreapparater og din hørelse. Vi er specialister i hørelse, og hvis du oplever udfordringer, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning for dig. Vi ved, at nedsat hørelse kan betyde nedsat livskvalitet – men heldigvis ved vi også, hvordan vi kan afhjælpe nedsat hørelse, så du igen kan nyde at være sammen med familie og venner.

Der er nem adgang for alle til vores hørecenter i Faaborg. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i gården eller lige ude foran bygningen. Vi har desuden en rampe ind i hørecentret, så du nemt kan få tjekket dine ører hos os, hvis du er kørestolsbruger.

Her kan du læse om tegnene på nedsat hørelse

Hvis du har mistanke om, at du har et høretab, kan du bestille tid til en gratis høretest. Her vil vores hørespecialister grundigt undersøge dine ører og din hørelse. Hvis din høretest viser, at du har brug for høreapparater, snakker vi med dig om dine ønsker til høreapparater. Hvis du har bekymringer eller spørgsmål taler vi også om det, så du kan få en god oplevelse med dine nye høreapparater.

Når du vælger Audika Faaborg som dit hørecenter, har du desuden mulighed for at komme forbi og få justeret dine høreapparater eller få skiftet voksfilter eller batterier mandag-torsdag mellem kl. 12.00 og 13.00, hvor vi har Åben Service. Du er derfor sikker på at dine høreapparater altid virker, som de skal, når du køber dem hos os.

Læs her, hvordan du forbereder dig på dit første besøg hos os.

Hvis du har nedsat hørelse, og dermed har brug for høreapparater, kan du få et offentligt tilskud, hvis du opfylder følgende betingelser:

  • Du er fyldt 18 år

  • Du har et dokumenteret høretab

  • Det er første gang, du skal have høreapparater, og du har en henvisning fra din ørelæge eller dine eksisterende høreapparater er mindst fire år gamle

Ud over det offentlige tilskud til høreapparater, findes der også en række private tilskudsordninger. Vi vejleder dig altid gerne omkring de ordninger, der er relevante for dig, så du kan få nye høreapparater billigst muligt.  

I Audika i Fåborg finder du et bredt udvalg af de allerbedste høreapparater på markedet. Høreapparater indeholder avanceret teknologi, og der er meget stor forskel på kvaliteten af høreapparater. Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark har vi den nødvendige ekspertise samt høreapparater af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig den bedste oplevelser med dine nye høreapparater.

Uanset hvordan din livsstil er, findes der høreapparater, der passer til dine behov. Vi har blandt andet høreapparater, der næsten er usynlige, høreapparater, der kan kobles trådløst til lyden i dit TV, genopladelige høreapparater og meget andet.