Få rutevejledning

Audika Aarhus

Park Allé 15 st. th.
8000 Aarhus
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bestil tid
Åbent – men kun efter aftale. P.g.a. Covid situationen har vi åbent, men under ændrede forhold.

Derfor beder vi dig kontakte os på 70 400 200 for tidsbestilling eller øvrige spørgsmål. Vi tilbyder også at hjælpe over telefonen.

Klik her for at læse om de forbehold vi tager i forbindelse med genåbning af vores butik

Oticon-certificeret hørecenter i Aarhus

Direkte nummer til Audika Aarhus: 70 400 204

Hørelsen er en af vores vigtigste sanser. Derfor er et høretab et tab i livskvalitet. Heldigvis er det et område, der forskes rigtig meget i, og i dag findes der mange gode muligheder for mennesker med nedsat hørelse.

Kontakt os, hvis du:

 • Tror du har nedsat hørelse

 • Har behov for at få justeret dine høreapparater

 • Er på udkig efter nye høreapparater

I vores hørecenter i Aarhus møder du vores professionelle og erfarne personale, der alle har din hørelse i fokus. Vi er eksperter i hørelse, og vores fælles mål er at finde den bedste løsning for dig, så du kan komme til at høre godt igen. Derfor står vi altid klar med råd og vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Kom ind til os og få lavet en gratis høretest – så finder vi den bedste løsning for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos Audika i Aarhus ved vi, at ikke to mennesker er ens, og at alle høretab opleves forskelligt. Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige høreapparater fra Bernafon og Oticon, så du kan få netop de høreapparater, der passer til dine ønsker og behov.

Sammen finder vi de høreapparater, der passer allerbedst til dig og dit høretab. For at finde det bedste match, laver vi altid en undersøgelse af dine ører og en grundig høreprøve. Dit høretab har nemlig indflydelse på, hvilke høreapparater, der bedst løser dine udfordringer.

Vidste du, at du får tilskud til dine høreapparater fra det offentlige, når du vælger en privat høreklinik?

Tinnitus er et relativt hyppigt symptom, der af mange opleves som en ringen eller susen for ørerne. Den mest almindelige årsag til tinnitus er, at overeksponering af støj har beskadiget hårcellerne i det indre øre.

Det er meget forskelligt, hvordan tinnitus påvirker den enkelte. Nogen er i stand til at ignorere lydene, mens andre oplever stress, koncentrationsproblemer og ensomhed som følge af deres tinnitus.

Hele 80% af mennesker med tinnitus lider også af høretab. Dog er mange ikke klar over det. Hvis du oplever ringen eller susen for ørerne, kan det derfor være en god idé at få tjekket din hørelse. Hvis du også lider af høretab, har vi mulighed for at hjælpe dig med at håndtere din tinnitus ved hjælp af lydterapi.

Audika er en danskejet kæde af hørecentre, og vi er den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark. Din hørelse ligger vores hjerte nært, da vi ved, hvor store konsekvenser nedsat hørelse kan have for din livskvalitet. Derfor gør vi altid vores bedste for at finde en løsning, der passer perfekt til dig.

Når du besøger vores hørecenter i Aarhus, får du altid professionel og personlig rådgivning omkring din hørelse. Det er vigtigt for os at finde ud af, hvordan vi bedst hjælper dig, så dit høretab ikke påvirker din livskvalitet.

Læs mere om os her.

Du er altid mere end velkommen til at besøge vores hørecenter i Aarhus. Du kan se vores åbningstider i den blå boks til venstre på siden. Hvis du kommer mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 kan du få foretaget akutte reparationer eller besvaret dine spørgsmål uden at bestille tid. Vores telefon er åben mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 9.00 – 15.30.

Vores personale

 • Casper

  Hørespecialist

 • Inge

  Sekretær

 • Pia

  Hørespecialist