Få rutevejledning

Audika Randers

Slotsgade 14
8900 Randers
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika Randers

Direkte nummer til Audika Randers: 70 400 205

Vores høreklink i Randers er centralt placeret på Slotsgade 14, hvilket gør det nemt at besøge os. Vores dygtige og engagerede personale står klar til at hjælpe dig med at finde den rette behandling til dit høretab mandag - fredag. 

Vores hørecenter i Randers ligger centralt placeret, og der er nem adgang til vores lokaler, selv hvis du er gangbesværet eller sidder i kørestol. Hvis du selv kommer i bil har vi gode parkeringsmuligheder ved Slotsgade. 

Her på siden kan du læse om, hvordan vi i vores høreklinik i Randers kan hjælpe dig med at finde den bedste behandling til dit høretab.

Er du i tvivl, om din hørelse fungerer, som den skal? Læs om tegnene på høretab her, eller tag vores online høretest.

Når du vælger at købe høreapparater hos Audika i Randers, er der flere forskellige tilskud, du kan søge. Vidste du eksempelvis, at du kan tage dit offentlige tilskud til høreapparater med over i et privat hørecenter? Det betyder, at du kan springe ventetiden over og selv vælge hvilke høreapparater, du gerne vil have. Er du interesseret i at prøve nogle af de nyeste høreapparater på markedet helt gratis? Så er det også muligt. I vores hørecenter kan du blive klogere på, hvilke høreapparater du kan prøve gratis. Du kan også udfylde formularen her, så ringer vi dig op. 

I vores hørecenter i Randers kan du få hjælp til at danne dig et overblik over de forskellige tilskud til høreapparater, du kan søge om. Vi ved, det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, vi hjælper dig derfor også gerne med at søge om tilskuddene, så du kan få de bedste høreapparater til dit høretab til den billigst mulige pris. Alt det kan du blive klogere på i vores høreklinik i Randers. Vores professionelle og uddannede personale kan hjælpe dig med de spørgsmål, du end må have, ligegyldigt om du er erfaren bruger af høreapparater, eller om det er din første gang. 

Har du mistanke om, at du har brug for høreapparater? Så anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høretest i vores hørecenter i Randers. Her kortlægger vi din hørelse, og hvis vi vurderer, at du kan have glæde af høreapparater, finder vi i fællesskab med dig den bedste løsning til dine ører og din livsstil.

Høretab opleves ofte mest tydeligt i komplekse lyttesituationer, hvor der er mange forskellige lyde, du skal forholde dig til på én gang. Mange mennesker med høretab oplever følgende situationer som udfordrende: 

  • At følge med i samtaler med flere personer, eksempelvis møder på arbejdet eller middagsselskaber

  • At føre en samtale i støjende omgivelser

  • At deltage i sociale aktiviteter uden at blive udmattet.

Vil du gerne have en hurtig indikation på, om du har et høretab, kan du prøve vores online høretest.

Når du vælger Audika i Randers som dit hørecenter, er du sikret de bedste høreapparater på markedet. Moderne høreapparater består af avanceret teknologi, og hvilke høreapparater, du vælger, har stor indflydelse på den oplevelse, du kommer til at få. 

Hos høreklinikken i Randers forhandler vi kun markedets bedste høreapparater. Vores udvalg er stort, og vi tilbyder høreapparater i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, hvilket gør det nemt for dig at finde netop de høreapparater, der passer til dit høretab og din livsstil. 

Oticon er et af verdens førende mærker indenfor høreapparater, og vi er hos Audika stolte af at være Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre. At vi er Oticon-certificerede er din garanti for at du altid får den mest kvalificerede og kompetente rådgivning omkring Oticons produkter, når du besøger et Audika Hørecenter.