Vi har fortsat åbent. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du kan føle dig tryg. Læs mere her.

Få rutevejledning

Audika Randers

Kirketorvet 6
8900 Randers
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bestil tid
Vi har fortsat åbent! På grund af den nuværende situation omkring coronavirus, vil vi bede dig kontakte os på 70 400 200 for tidsbestilling eller øvrige spørgsmål. Vi tilbyder også at hjælpe over telefonen.

Klik her for at læse mere om, hvilke forbehold vi tager i vores hørecentre.

Audika Randers

Direkte nummer til Audika Randers: 70 400 205

Vores hørecenter i Randers er centralt placeret på Kirketorvet 6, hvilket gør det nemt at besøge os. Vores dygtige og engagerede personale står klar til at hjælpe dig med at finde den rette behandling til dit høretab mandag - fredag.

Idet vores hørecenter i Randers ligger i gadeplan, er der nem adgang, selv hvis du er dårligt gående eller sidder i kørestol. 

Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den bedste behandling til dit høretab.

Er du i tvivl, om din hørelse fungerer, som den skal? Læs om tegnene på høretab her.

Når du vælger at købe høreapparater hos Audika i Randers, er der flere forskellige tilskud, du kan søge. Vidste du eksempelvis, at du kan tage dit offentlige tilskud til høreapparater med over i et privat hørecenter? Det betyder, at du kan springe ventetiden over og selv vælge hvilke høreapparater, du gerne vil have.

I vores hørecenter i Randers kan du få hjælp til at danne dig et overblik over de forskellige tilskud til høreapparater, du kan søge om. Vi ved, det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og vi hjælper dig derfor også gerne med at søge om tilskuddene, så du kan få de bedste høreapparater til dit høretab til den billigst mulige pris.

Har du mistanke om, at du har brug for høreapparater? Så anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høretest hos os. Her kortlægger vi din hørelse, og hvis vi vurderer, at du kan have glæde af høreapparater, finder vi i fællesskab med dig den bedste løsning til dine ører og din livsstil.

Høretab opleves ofte mest tydeligt i komplekse lyttesituationer, hvor der er mange forskellige lyde, du skal forholde dig til på én gang. Mange mennesker med høretab oplever følgende situationer som udfordrende: 

  • At følge med i samtaler med flere personer, eksempelvis møder på arbejdet eller middagsselskaber

  • At føre en samtale i støjende omgivelser

  • At deltage i sociale aktiviteter uden at blive udmattet.

Vil du gerne have en hurtig indikation på, om du har et høretab, kan du prøve vores online høretest.

Når du vælger Audika som dit hørecenter, er du sikret de bedste høreapparater på markedet. Moderne høreapparater består af avanceret teknologi, og hvilke høreapparater, du vælger, har stor indflydelse på den oplevelse, du kommer til at få. 

Hos Audika forhandler vi kun markedets bedste høreapparater. Vores udvalg er stort, og vi tilbyder høreapparater i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, hvilket gør det nemt for dig at finde netop de høreapparater, der passer til dit høretab og din livsstil. 

Oticon er et af verdens førende mærker indenfor høreapparater, og vi er hos Audika stolte af at være Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre. At vi er Oticon-certificerede er din garanti for at du altid får den mest kvalificerede og kompetente rådgivning omkring Oticons produkter, når du besøger et Audika Hørecenter.

 

randers

Vores personale

  • Sebastian

    Hørespecialist