Få rutevejledning

Audika Viborg

Gravene 26
8800 Viborg
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Oticon-certificeret hørecenter i Viborg

Direkte nummer til Audika Viborg: 70 400 216

Ved Gravene 26 i Viborg finder du vores høreklinik, hvor vores dygtige og servicemindede team står klar til at hjælpe dig med at finde den rette behandling til din hørenedsættelse.

Når vi vejleder dig om høreapparater i vores høreklinik, undersøger vi altid dine ører grundigt og laver en høretest. Når vi kender omfanget af dit høretab, har vi de bedste forudsætninger for at guide dig, så du træffer det bedste valg.  Ud over en undersøgelse af dine ører, interviewer vi dig også om din hverdag. Dine daglige aktiviteter har nemlig stor betydning for, hvilke høreapparater der passer til dig. Så for at vi kan vejlede dig bedst muligt er det derfor vigtigt for os at lære dig at kende. Når vi har lært dig og din hverdag at kende, så kan du låne et par høreapparater med hjem fra vores høreklinik. Dem kan du låne i 30 dage og teste dem af derhjemme, det er én af de måder vi sikre os, at du får de rette høreapparater med hjem fra vores hørecenter.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os. Vores telefontid er mandag til fredag fra kl. 8.00 – 16-00 og fredag fra kl. 8.00 – 15.30. Vi har desuden åben service i høreklinikken mandag-fredag fra kl. 12-13, hvor du er velkommen til at komme forbi med spørgsmål eller akutte reparationer uden at have bestilt tid på forhånd.

Hos Audikas hørecenter i Viborg forhandler vi kun de allerbedste høreapparater på markedet. Vi ved, at høretab er et tab i livskvalitet, og med vores store erfaring og viden på området ønsker vi at hjælpe dig med at få en bedre hørelse. 

Som en del af den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark kan vi tilbyde en unik viden om den førende teknologi inden for høreapparater i verden. Oticon høreapparater er nemlig designet til at hjælpe mennesker med høretab. Sammen med dig kan vi finde den løsning, der passer dig og din hverdag bedst.

Når du kommer ind til vores høreklinik, bliver du mødt med et smil af vores søde og kompetente medarbejdere, der alle har samme mål som dig: At finde den bedst mulige løsning til dit høretab. 

Hver sjette voksne menneske oplever høretab i større eller mindre omfang. Jo tidligere et høretab behandles, jo bedre. Det er derfor godt at være opmærksom på tegnene på høretab. Kan du genkende dig selv i et eller flere af udsagnene nedenfor, anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis høreprøve hos os.

Tegn på høretab:

  • Jeg har svært ved at høre, hvad andre siger, når der er baggrundsstøj

  • Jeg er begyndt at skrue højere op for mit fjernsyn

  • Jeg har svært ved at høre, hvad andre siger, hvis jeg ikke kigger på dem

  • Jeg opfanger ikke længere lyde som fodtrin og susen i træerne

Vidste du, at du kan få offentligt tilskud til høreapparater, når du vælger et privat hørecenter? Hvis det er første gang, du skal have høreapparater, eller hvis dine eksisterende høreapparater er mere end fire år gamle, kan du få tilskud til høreapparater. 

Udover det offentlige tilskud findes der også andre tilskudsmuligheder, som vi gerne hjælper dig med at få et overblik over.

Susen for ørerne kan skyldes tinnitus og kan være enormt generende i din hverdag. Hvis du oplever susen for ørerne, er der stor sandsynlighed for, at du også har nedsat hørelse. Hele 80% af mennesker, der lider af tinnitus, har nemlig også et høretab. 

Mistænker du, at du har nedsat hørelse, anbefaler vi altid, at du bestiller tid til en høretest hos os. Jo før, der bliver taget hånd om din hørelse, jo bedre. Hvis du samtidig har tinnitus, har vi høreapparater i vores sortiment, der ved hjælp af lydterapi kan lette dine symptomer, så du får de allerbedste forudsætninger for at leve det liv, du ønsker.