Få rutevejledning

Audika Kastrup

Skottegården 8
2770 Kastrup
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika – Oticon-certificeret hørecenter i Kastrup

Har du nedsat hørelse? Så besøg vores hørecenter i Kastrup, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Som Danmarks største Oticon-certificerede kæde af hørecentre, kan vi hos Audika i Kastrup tilbyde dig både service og høreapparater i særklasse. 

Oticon høreapparater er nogle af de bedste på markedet. Den banebrydende teknologi, høreapparaterne byder på, giver dig de bedste betingelser for at få det hele med, så din hørenedsættelse ikke påvirker din livskvalitet negativt. 

Er du bekymret for, om man kan se dine høreapparater? Så fortæl os det! Vi forhandler nemlig høreapparater, der er så små, at de er usynlige på 8 ud af 10 brugere . I det hele taget anbefaler vi, at du deler dine bekymringer med os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Få en gratis høretest

Når vi skal finde de rigtige høreapparater til dig, tester vi altid din hørelse. Inden høretesten tjekker vores dygtige hørespecialist dine ører grundigt for at se, om den nedsatte hørelse skyldes ørevoks, eksem, en infektion eller lignende. 

Herefter er tiden kommet til den egentlige høretest, som foregår i et lydisoleret rum for at sikre, at der ikke er udefrakommende faktorer, der påvirker det svar, vi når frem til. Efter høretesten kan vi fortælle dig, om du har afvigelser i forhold til almindelig hørelse, og om du dermed har brug for høreapparater. 

Hvis vi finder ud af, at du har nedsat hørelse, interviewer vi dig omkring din hverdag, så vi kan finde de høreapparater, der passer bedst til din livsstil samt den type af hørenedsættelse, du har. 

Tilskud til høreapparater

Hvis du har nedsat hørelse, og dermed har brug for høreapparater, kan du få et offentligt tilskud, hvis du opfylder følgende betingelser:

  • Du er fyldt 18 år

  • Du har et dokumenteret høretab

  • Det er første gang, du skal have høreapparater, og du har en henvisning fra din ørelæge eller dine eksisterende høreapparater er mindst fire år gamle

Ud over det offentlige tilskud til høreapparater, findes der også en række private tilskudsordninger. Vi vejleder dig altid gerne omkring de ordninger, der er relevante for dig, så du kan få nye høreapparater billigst muligt. 

Tinnitus

Tinnitus er kendetegnet ved en ringen, brummen eller susen for ørerne. 80% af mennesker, der har tinnitus, har også nedsat hørelse. Hvis det er tilfældet for dig, så kom ind i vores hørecenter i Kastrup, og tag en snak med os. Ved hjælp af lydterapi kan vi nemlig give dig de redskaber, du har brug for til at håndtere dine tinnitus-symptomer i hverdagen.

Det er meget forskelligt, hvordan tinnitus opleves fra person til person. Nogle kan ignorere deres tinnitus, mens andre kan have svært ved at opretholde en normal hverdag på grund af symptomerne. 

Gode råd til dig med tinnitus:

  • Lyd kan distrahere dig fra dine symptomer. Tænd for radioen, hvis du opholder dig et stille sted.

  • Træn dine ører ved aktivt at lytte til lydene omkring dig

  • Vælg et høreapparat med lydterapi

Læs mere om tinnitus her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til din hørelse eller dine høreapparater, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller ved at besøge os i hørecentret. Vi er specialister i hørelse, og vi brænder for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Er du i tvivl, om du har nedsat hørelse? Læs om tegnene på høretab her!