Få rutevejledning

Audika Kastrup

Amager Landevej 33
2770 Kastrup
Sjælland
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bestil tid

Audika Kastrup

I Kastrup på Amager ligger Audika. Vi er specialister i at sikre, du har en unik hørelse, så livskvaliteten kan forblive på sit højeste - uanset alder og køn. Det er vigtigt at kunne høre flyvemaskinen lande i lufthavnen eller mærke den smukke københavnske stemning med sine egne øre. Vi sørger for, du kan begge dele.

Når du kommer ind i hørecentret, der er placeret på Amager, vil du blive mødt af et personale, der er venlige, imødekommende og hjælpsomme. Vi yder altid en personlig og professionel service, hvor vi kan hjælpe dig med dit problem på en måde, der passer til dig. Vi sørger for høreprøver og vejleder om et køb af høreapparat, hvis det er aktuelt. Audika i Kastrup føles som et godt hørecenter at besøge, og det skal det blive ved med.

Udover vores åbningstider er du altid velkommen til at ringe til os indenfor vores telefontid, hvis du får brug for hjælp eller vil bestille tid. Telefonen er åben mandag til torsdag kl. 8:00 – 16:00 og fredag kl. 8.00 - 15.30.

I vores åbningstid har vi desuden åben service i tidsrummet 12:00 - 13:00, hvor du kan komme forbi med akutte reparationer eller spørgsmål uden at bestille tid. 

Vær venligst opmærksom på andre åbningstider:

Vores personale

  • Mette Hovmann

    Hørespecialist