Få rutevejledning

Audika Faaborg

Klerkegade 8
5600 Faaborg
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Bestil tid

Audika Faaborg

 Direkte nummer til Audika Faaborg: 70 400 209

Centralt i det gamle Faaborg finder du vores hørecenter, hvor du kan få foretaget en høretest samt få råd og vejledning omkring høreapparater og din hørelse. Vi er specialister i hørelse, og hvis du oplever udfordringer, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning for dig. Vi ved, at nedsat hørelse kan betyde nedsat livskvalitet – men heldigvis ved vi også, hvordan vi kan afhjælpe nedsat hørelse, så du igen kan nyde at være sammen med familie og venner.

Der er nem adgang for alle til vores hørecenter i Faaborg. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i gården eller lige ude foran bygningen. Vi har desuden en rampe ind i hørecentret, så du nemt kan få tjekket dine ører hos os, hvis du er kørestolsbruger.

Her kan du læse om tegnene på nedsat hørelse

Hvis du har mistanke om, at du har et høretab, kan du bestille tid til en gratis høretest. Her vil vores hørespecialister grundigt undersøge dine ører og din hørelse. Hvis din høretest viser, at du har brug for høreapparater, snakker vi med dig om dine ønsker til høreapparater. Hvis du har bekymringer eller spørgsmål taler vi også om det, så du kan få en god oplevelse med dine nye høreapparater.

Når du vælger Audika Faaborg som dit hørecenter, har du desuden mulighed for at komme forbi og få justeret dine høreapparater eller få skiftet voksfilter eller batterier mandag-torsdag mellem kl. 12.00 og 13.00, hvor vi har Åben Service. Du er derfor sikker på at dine høreapparater altid virker, som de skal, når du køber dem hos os.

Læs her, hvordan du forbereder dig på dit første besøg hos os.

Når du skal have høreapparater, er der en række tilskud, du kan søge om. Når du besøger vores hørecenter i Faaborg, hjælper vi dig gerne med ansøgningerne, så du kan få den billigste pris på dine nye høreapparater. Herunder kan du danne dig et overblik over de forskellige tilskud.

 • Offentligt tilskud. Hvis du opfylder betingelserne for at få offentligt tilskud til høreapparater, har du ret til at medtage tilskuddet, når du vælger at bruge et privat hørecenter.

 • Helbredstillæg fra kommunen. Som folkepensionist eller førtidspensionist efter reglerne fra før 2003, kan du søge kommunen om helbredstillæg, der dækker op til 85% af dine udgifter til høreapparater.

 • Sygeforsikringen Danmark. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, har du muligvis ret til at få tilskud til høreapparater derigennem.

 • Danske Seniorer og Ældre Sagen. Som medlem af Danske Seniorer og Ældre Sagen kan du få 15% rabat på egenbetalingen af høreapparater i Audika i Faaborg.

I Audika i Fåborg finder du et bredt udvalg af de allerbedste høreapparater på markedet. Høreapparater indeholder avanceret teknologi, og der er meget stor forskel på kvaliteten af høreapparater. Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark har vi den nødvendige ekspertise samt høreapparater af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig den bedste oplevelser med dine nye høreapparater.

Uanset hvordan din livsstil er, findes der høreapparater, der passer til dine behov. Vi har blandt andet høreapparater, der næsten er usynlige, høreapparater, der kan kobles trådløst til lyden i dit TV, genopladelige høreapparater og meget andet.

 

Vores personale

 • Marianne

  Hørespecialist

 • Helle

  Kundekoordinator

 • Lena

  Hørespecialist